Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις-προβλήματα IOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
966 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 23/09/2012 - 22:03

εμενα η καμερα πριν ανοιγε κατευθειαν με το που το παταγα τωρα αργει λεμε για κλασματα δευτερολεπτων αλλα ορατη διαφορα που τη καταλαβαινω ...αν μπορεις να το παρατηρησεις ...

Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι βαρυ το ios 6..Απλα πρεπει να ναι καποιο bug γιατι και στο δικο μου και σε αλλους απ οτι εχω δει αργει παραπανω ν ανοιξει το κλειστρο...Παντως το δικο μου οπως εχω ξαναπει ειναι ελαχιστο πιο γρηγορο...Και φτου μη το ματιασω δεν ειχ κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερθηκαν

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/09/2012 - 22:04

Ιδιως για τη μπαταρια δεν θεωρω ασφαλεις ουτε τις θετικες (σαν τη δικη μου) ουτε τις αρνητικες εντυπωσεις τωρα. Πεφτει πολυ "σκαλισμα" του κινητου στην αρχη για ευνοητους λογους. Σε 5-10 κυκλους θα δουμε.

#648   caution

caution

iPH User

• 134 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 22:08

Άσχετο, αλλά σήμερα είδα το 5 με το νέο iOS. :D

Λογικά δεν θα το πάρω γιατί η διαφορά του 3.5->4" για μένα είναι απαγορευτική για τσέπες κτλ. αλλά ρε γμτ, το 5 έχει καλύτερη οθόνη! Και δεν λέω απλά μεγαλύτερη. Καλύτερη! Τα χρώματα είναι ακόμα πιο ζωντανά συν ότι νομίζω ότι είναι πιο crisp (αλλά μπορεί να ήταν και placebo, το τελευταίο). ΑΑαα και είναι σημαντικά πιο ελαφρύ, κάνει μπαμ με το που το πιάσεις στο χέρι. Αυτά τα ολίγα, είναι τα πρώτα που μου έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση :)

Τελευταία επεξεργασία από: caution, 23/09/2012 - 22:08

#649   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:paridion

Δημοσίευση 23/09/2012 - 22:08

Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι βαρυ το ios 6..Απλα πρεπει να ναι καποιο bug γιατι και στο δικο μου και σε αλλους απ οτι εχω δει αργει παραπανω ν ανοιξει το κλειστρο...Παντως το δικο μου οπως εχω ξαναπει ειναι ελαχιστο πιο γρηγορο...Και φτου μη το ματιασω δεν ειχ κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερθηκαν

τι bug να ειναι που δε το ειχα τοσο καιρο με τη 5.1.1 κ το εχω τωρα :huh:και υστερα απο ρεστορε κιολας :huh: δε νομιζω να ειναι bug... απο το ιος ειναι το ξερω πολυ καλα το κινητο μ κ πως ηταν κ πως ειναι και γενικα πως συμπεριφερεται .....το ιος6 ειναι για το iphone5 το οποιο ειναι ποιο γρηγορο μην το ξεχναμε αυτο

Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 23/09/2012 - 22:10

#650   Geo11gr

Geo11gr

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Twitter:@Georgia11pon
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 23/09/2012 - 22:11

Σε 4ς φιλου που βαλαμε το ιος 6 εχει παρατηρησει οτι η μπαταρια κραταει ελαφρως περισσοτερο

κι εμένα στο 4 πολύ περισσότερο.

#651   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 22:16

τι bug να ειναι που δε το ειχα τοσο καιρο με τη 5.1.1 κ το εχω τωρα :huh:και υστερα απο ρεστορε κιολας :huh: δε νομιζω να ειναι bug... απο το ιος ειναι το ξερω πολυ καλα το κινητο μ κ πως ηταν κ πως ειναι και γενικα πως συμπεριφερεται .....το ιος6 ειναι για το iphone5 το οποιο ειναι ποιο γρηγορο μην το ξεχναμε αυτο

Aν ειναι bug του ios 6 ειναι φυσιολογικο να μην το ειχες με την 5..Παντως τοσα ατομα εδω μεσα λενε οτι το ios 6 βελτιωσε το κινητο..Μπορει να σαι και ατυχος..Στην θεση σου θα το ξαναεκανα restore και set up as new..

#652   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 22:17

εδω μεσα ολοι λενε οτι παει προς το χειροτερο κ οχι προς το καλυτερο λολλλλλ και ολοι ζητανε update λολ

κ σ λεω δεν ειναι bug γτ το κινητο σερνεται το καταλαβαινω οτι το ιος ειναι βαρυ και στα αππ και στα διακοπτακια κ αλλα πραγματακια .......

Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 23/09/2012 - 22:19

#653   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 22:22

εδω μεσα ολοι λενε οτι παει προς το χειροτερο κ οχι προς το καλυτερο λολλλλλ και ολοι ζητανε update λολ

Mαλλον καπου εχεις μπερδευτει...Σε οσους δεν παρουσιασαν προβληματα τα κινητα τους λενε οτι ειναι πιο γρηγορο το ios 6...OΣΟΙ ειχαν καποιο bug λογικο ειναι να ζητανε update..Eιπαμε το ios 6 εχει bug..Αλλος wi-fi (το οποιο σε μερικους λυθηκε με μια ρυθμιση). αλλος με επαφες κ.λ.π Αυτα θα διορθωθουν με update..Αλλα οσοι το περασαν χωρις προβλημα συμφωνουμε οτι ειναι καλυτερο..(εκτος φυσικα χαρτες και app store)

Y.Γ: Εχω το dragon dictation -search..Στο ios 5 δουλευανε ρολοι..Στην μια μερα που δεν ειχαν βγει update για τις εφαρμογες παλι δουλευανε κανονικα..Απο εχθες που βγηκε update και το εβαλα μου βγαζει συνεχεια μυνημα " δεν μπορει να συνδεθει στο δικτυο της υπηρεσιας μας"..Γι αυτο δεν ευθυνεται το ios 6 αλλα οι εφαρμογες...

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 23/09/2012 - 22:28

#654   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1.406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/09/2012 - 22:40

restore from back up εκανες?
εγω που το ηθελα να περαστει ως νεο, πραγματικα το κινητο πεταει!!!
μεχρι και benchs εκανα, και τα ανεβασα εδω...
για μενα το ιος 6 ειναι πολυ ελαφρυ και ανεβασε πολυ και το iphone και το ipod4..(και αυτο ως new το εκανα)

#655   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 22:57

λογικο ειναι να πεταει ως New και ιος10 να του εβαζες :P
εμενα το κινητο σερνεται τωρα εσεις δειτε το οπως θελετε ..

#656   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/09/2012 - 23:01

ΟΤΑ εκανα εγω. Τι να πω, μπορει να ημουν τυχερος.

#657   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1.406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/09/2012 - 23:02

κανε ενα τεστ benchmark brownser rightware και δες οτι θα πιασει 105.00 το λιγοτερο.!

#658   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 23:35

E καντο restore και set up as new τοτε...Το να εχεις την επιλογη να το κανεις να πηγαινει καλυτερα και δεν το κανεις αλλα λες το ios 6 ειναι βαρυ δεν ειναι λυση στο προβλημα σου..

κανε ενα τεστ benchmark brownser rightware και δες οτι θα πιασει 105.00 το λιγοτερο.!

Σε 3gs ποσο ειναι το συνηθες αποτελεσμα?

#659   vagel7

vagel7

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 08:02

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Ποιός θα μου πεί πως να πάρω backup (επαφές-φωτογραφίες) από itunes γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει να το καταλάβω και φοβάμαι ότι θα τα χάσω, ώστε να περάσω κι εγώ την καινούρια αναβάθμηση;

#660   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 24/09/2012 - 08:06

κατεβασε απο appstore το mcbackup για τις επαφες για φοτο δες στον pc σαν εξωτερικη συσκευη και παρε και τις φοτο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες