Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις-προβλήματα IOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
966 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#661   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 24/09/2012 - 08:07

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Ποιός θα μου πεί πως να πάρω backup (επαφές-φωτογραφίες) από itunes γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει να το καταλάβω και φοβάμαι ότι θα τα χάσω, ώστε να περάσω κι εγώ την καινούρια αναβάθμηση;

Καλημέρα και σε 'σένα...

Φωτογραφίες

Θα συνδέσεις το iPhone στο PC, θα πας "Ο Υπολογιστής μου"/ iPhone/ DCIM/ και θα τις πάρεις με copy-paste

Επαφές

Θα τις κρατήσεις με το Outlook ή με το iCloud ή με την εφαρμογή My Contacts Backup

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#662   vagel7

vagel7

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 08:09

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!!! ;-)

#663   vagel7

vagel7

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 09:31

τελικά το έκανα και απ ότι βλέπω δεν μου έσβησε ούτε επαφές ούτε τις φωτογραφίες από το κινητό. μια χαρά δηλαδή! το μόνο που με χάλασε κάπως είναι ότι στις επαφές έχουν προστεθεί φίλοι από το facebook..γίνεται να τις βγάλω αυτές; και αν ναί, με ποιόν τρόπο;;

#664   IIIaS

IIIaS

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 24/09/2012 - 09:41

Επαφές

Θα τις κρατήσεις με το Outlook ή με το iCloud ή με την εφαρμογή My Contacts Backup

Καλήμερα, με τη ευκαιρία, θα ήθελα να ρωτήσω, αν κατα το συγχρονισμό του κινητου με το laptop, οι επαφές αποθηκεύονται σε καποιο φάκελο του pc, και μπορούμε να τις βρίσκουμε και απο εκεί

#665   vagel7

vagel7

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 12:17

τελικά το έκανα και απ ότι βλέπω δεν μου έσβησε ούτε επαφές ούτε τις φωτογραφίες από το κινητό. μια χαρά δηλαδή! το μόνο που με χάλασε κάπως είναι ότι στις επαφές έχουν προστεθεί φίλοι από το facebook..γίνεται να τις βγάλω αυτές; και αν ναί, με ποιόν τρόπο;;

Ακυρο..δεν ξέρω πως έγινε, αλλά χωρίς να κάνω κάτι πλέον δεν είναι στις επαφές μου φίλοι από το facebook..όλα καλά! και πάλι καλημέρες!!

#666   skipper400

skipper400

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/09/2012 - 12:52

Καλή εβδομάδα

Μέσω του Safari, Google Chrome και Mercury και μέχρι το iOS 5.1.1, έβλεπα το feed μιας IP camera μια χαρά.
Αναβάθμισα σε iOS 6 και δεν φαίνεται τίποτα. Μόνο στο Safari και με refresh, και αυτό για 3 δευτερόλεπτα max.
Έψαξα και στα settings, Javascripts, στο Web Inspector. Τζίφος.

Επίσης, η κάμερα δεν δουλεύει με κανένα app. Και πρίν την αναβάθμιση,

Έχει κανείς κάποια ιδέα;

#667   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1.406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/09/2012 - 13:11

Σε 3gs ποσο ειναι το συνηθες αποτελεσμα?

δεν εχω 3gs να δω την διαφορα,
αλλα αν συγκρινω με τον Α4 στο ipod που πιανει τωρα 59.888 απο 54 πριν, λογικα το 3Gs θα πρεπει απο 40 και πανω..
μιλαω για το bench της rightware μονο.

#668   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3.236 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 13:22

ειναι στην ios 6 που κρασαρει το απ στορ? γιατι το ανοιγω κ μπαινω σε μια εφαρμογη κ με πεταει. τι μπορω να κανω?

#669   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1.406 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 13:29

ειναι στην ios 6 που κρασαρει το απ στορ? γιατι το ανοιγω κ μπαινω σε μια εφαρμογη κ με πεταει. τι μπορω να κανω?

ειναι γνωστο προβλημα, κυριως στα ipod!
μας πεταει με το που αρχιζει να φορτωνει apps...
τι συσκευη εχεις?

#670   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3.236 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 13:35

ipod touch 4g... δεν γινεται τιποτα?

#671   movorakos

movorakos

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 24/09/2012 - 13:47

Καλή εβδομάδα

Μέσω του Safari, Google Chrome και Mercury και μέχρι το iOS 5.1.1, έβλεπα το feed μιας IP camera μια χαρά.
Αναβάθμισα σε iOS 6 και δεν φαίνεται τίποτα. Μόνο στο Safari και με refresh, και αυτό για 3 δευτερόλεπτα max.
Έψαξα και στα settings, Javascripts, στο Web Inspector. Τζίφος.

Επίσης, η κάμερα δεν δουλεύει με κανένα app. Και πρίν την αναβάθμιση,

Έχει κανείς κάποια ιδέα;

και εγω το ιδιο προβλημα εχω και το ψαχνω κανα 2 μερες τωρα, αλλα τιποτα!!

#672   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1.406 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 14:28

ειναι γνωστο προβλημα, κυριως στα ipod!
μας πεταει με το που αρχιζει να φορτωνει apps...
τι συσκευη εχεις?

ipod touch 4g... δεν γινεται τιποτα?

και εγω στο ipod4g το ιδιο, και χιλιαδες αλλοι όπως λενε στο apple site support.
περιμενουμε το 6.01 για bugfix

#673   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 24/09/2012 - 14:35

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου με το iOS 6 μέχρι στιγμής. Το εγκατέστησα την μέρα που κυκλοφόρησε κάνοντας restore from back up και ήταν απογοητευτικό. Η μπαταρία άδειαζε μέσα σε 2-3 ώρες με τα πάντα στο off (wifi, data, location services, bluetooth κλπ) και η συσκευή ήταν τόσο ζεστή που τηγάνιζες αυγά πάνω της. Οι βαριές εφαρμογες, μάλλον λόγω της θερμοκρασίας, ανάγκαζαν την συσκευή να κάνει restart ή απλώς κρασαραν.

Το Σάββατο που είχα χρόνο πήρα την απόφαση και του έκανα restore και set up as new device. Η συσκευή πλεον δεν έχει κανένα πρόβλημα, η μπαταρία κρατάει αισθητά περισσότερο σε σχέση με την 5.1.1 πχ από το iOS 4 και μετά τα location services τα είχα κλειστά και τα άνοιγα μόνο όταν ήθελα να χρησιμοποιήσω το GPS. Τώρα τα έχω στο on, όπως και το wifi/bluetooth και data και η μπαταρία αρνείται να πέσει.

Το iOS 6 είναι αισθητά πιο όμορφό και πιο γρήγορο, αλλά οι χάρτες θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα. Το μόνο lag που βλέπω, αλλά και αυτό δεν είναι αισθητό, είναι όταν ανοίγω την κάμερα όπου το κλείστρο σαν να κάνει 1 δευτερόλεπτο παραπάνω να ανοίξει.

Αν δεν έχετε jailbreak μην το σκέφτεστε, αναβαθμίστε. Στο iPad που έκανα OTA αναβάθμιση δεν είχα προβλήματα με την μπαταρία και την θερμοκρασία όπως είχα στο iPhone, οπότε μάλλον πρέπει να ήταν μεμονωμένη περίπτωση...

#674   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:Merkon5

Δημοσίευση 24/09/2012 - 15:50

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου με το iOS 6 μέχρι στιγμής. Το εγκατέστησα την μέρα που κυκλοφόρησε κάνοντας restore from back up και ήταν απογοητευτικό. Η μπαταρία άδειαζε μέσα σε 2-3 ώρες με τα πάντα στο off (wifi, data, location services, bluetooth κλπ) και η συσκευή ήταν τόσο ζεστή που τηγάνιζες αυγά πάνω της. Οι βαριές εφαρμογες, μάλλον λόγω της θερμοκρασίας, ανάγκαζαν την συσκευή να κάνει restart ή απλώς κρασαραν.

Το Σάββατο που είχα χρόνο πήρα την απόφαση και του έκανα restore και set up as new device. Η συσκευή πλεον δεν έχει κανένα πρόβλημα, η μπαταρία κρατάει αισθητά περισσότερο σε σχέση με την 5.1.1 πχ από το iOS 4 και μετά τα location services τα είχα κλειστά και τα άνοιγα μόνο όταν ήθελα να χρησιμοποιήσω το GPS. Τώρα τα έχω στο on, όπως και το wifi/bluetooth και data και η μπαταρία αρνείται να πέσει.

Το iOS 6 είναι αισθητά πιο όμορφό και πιο γρήγορο, αλλά οι χάρτες θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα. Το μόνο lag που βλέπω, αλλά και αυτό δεν είναι αισθητό, είναι όταν ανοίγω την κάμερα όπου το κλείστρο σαν να κάνει 1 δευτερόλεπτο παραπάνω να ανοίξει.

Αν δεν έχετε jailbreak μην το σκέφτεστε, αναβαθμίστε. Στο iPad που έκανα OTA αναβάθμιση δεν είχα προβλήματα με την μπαταρία και την θερμοκρασία όπως είχα στο iPhone, οπότε μάλλον πρέπει να ήταν μεμονωμένη περίπτωση...

Σε ποια συσκευη αναφερεσαι;

#675   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 24/09/2012 - 16:07

δεν εχω 3gs να δω την διαφορα,
αλλα αν συγκρινω με τον Α4 στο ipod που πιανει τωρα 59.888 απο 54 πριν, λογικα το 3Gs θα πρεπει απο 40 και πανω..
μιλαω για το bench της rightware μονο.

Οκ ευχαριστω πολυ..σχεδον 46000 μου εβγαλε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες