Να πω κι εγώ την εμπειρία μου με το iOS 6 μέχρι στιγμής. Το εγκατέστησα την μέρα που κυκλοφόρησε κάνοντας restore from back up και ήταν απογοητευτικό. Η μπαταρία άδειαζε μέσα σε 2-3 ώρες με τα πάντα στο off (wifi, data, location services, bluetooth κλπ) και η συσκευή ήταν τόσο ζεστή που τηγάνιζες αυγά πάνω της. Οι βαριές εφαρμογες, μάλλον λόγω της θερμοκρασίας, ανάγκαζαν την συσκευή να κάνει restart ή απλώς κρασαραν.
Το Σάββατο που είχα χρόνο πήρα την απόφαση και του έκανα restore και set up as new device. Η συσκευή πλεον δεν έχει κανένα πρόβλημα, η μπαταρία κρατάει αισθητά περισσότερο σε σχέση με την 5.1.1 πχ από το iOS 4 και μετά τα location services τα είχα κλειστά και τα άνοιγα μόνο όταν ήθελα να χρησιμοποιήσω το GPS. Τώρα τα έχω στο on, όπως και το wifi/bluetooth και data και η μπαταρία αρνείται να πέσει.
Το iOS 6 είναι αισθητά πιο όμορφό και πιο γρήγορο, αλλά οι χάρτες θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα. Το μόνο lag που βλέπω, αλλά και αυτό δεν είναι αισθητό, είναι όταν ανοίγω την κάμερα όπου το κλείστρο σαν να κάνει 1 δευτερόλεπτο παραπάνω να ανοίξει.
Αν δεν έχετε jailbreak μην το σκέφτεστε, αναβαθμίστε. Στο iPad που έκανα OTA αναβάθμιση δεν είχα προβλήματα με την μπαταρία και την θερμοκρασία όπως είχα στο iPhone, οπότε μάλλον πρέπει να ήταν μεμονωμένη περίπτωση...
επιτελους καποιος που ειδε οτι το κλειστρο αργει .................thanks god...lolll
φιλε δουλεψε το λιγο και θα παρατηρησεις κ αλλα οπως π.χ με τα διακοπτακια κολανε ..και θα δεις κ απο τη χρηση... το ποσο βαρυ ειναι απο κοληματακια που θα τρωει στα αππ και στους browsers
οσο αυτο που λες για τη μπαταρια κ μενα μετα απο ρεστορε αλλα με περασμα παλι το backup εστρωσε καλυτερο δεν εγινε η ιδια μπορω να πω
Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 24/09/2012 - 21:54.