Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις-προβλήματα IOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
966 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#706   dimstr

dimstr

iPH Member

• 201 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/09/2012 - 20:53

Ακριβως το αντιθετο σε 4S παρατηρησα εγω και μερικοι φιλοι. Το κινητο "πεταει" πλην του AppStore που προφανως δεν ειναι θεμα iOS 6.

Παιδιά και στο 4αρι μου μια χαρά παει καμία σχέση με αυτά που εξιστορεί κάθε μερα ο Paryss εκτός απο το App Store που δεν έχει καμία σχέση με τη συσκευή μας ! Τι να πω είναι άραγε παθολογικο να δημιουργούμε φήμες ;

Για μένα τέλειο και το συνηστω ανεπιφύλακτα !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#707   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 24/09/2012 - 20:55

ανοιχτο ειναι ολα ενεργα.μονο εγω το εχω αυτο το προβλημα;;

ΓΙα να σου βγαλει ειδοποιηση για το facebook πρεπει η εφαρμογη να ειναι ανοιχτη και συνδεδεμενη στον λογαριασμο σου (και γω παλευα καμια ωρα μεχρι να καταλαβω οτι δεν εχω συνδεθει χαχαχαχα)

#708   cbpiaa

cbpiaa

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:ΚΩΣΤΑΣ ST200

Δημοσίευση 24/09/2012 - 20:59

Λοιπον το τηλεφωνο εχει μεγαλη διαφορα στη ταχυτητα... Με την 6 το μονο που παρατηρησα δε δουλευει και σε εμενα η αυτοματη φωτεινοτητα... Το app store κανονικο οπως πριν, wifi σωστο, το μην ενοχλειτε πρεπει να ειναι κλειδωμενο το τηλ για να δουλεψει και facetime με 3G δουλευε ικανοποιητικα... Safari αρκετα ταχυτερο. Να φτιαξουν και τους χαρτες και βλεπουμε. Επισης κατι καινουργιο για ελλαδα σε ερωτηση where am i εκφωνει τον αριθμο και δειχνει την οδο. Ακομα σε παει και σπιτι πλεον απλα ζητοντας το! (Drive me home)

Λοιπον το τηλεφωνο εχει μεγαλη διαφορα στη ταχυτητα... Με την 6 το μονο που παρατηρησα δε δουλευει και σε εμενα η αυτοματη φωτεινοτητα... Το app store κανονικο οπως πριν, wifi σωστο, το μην ενοχλειτε πρεπει να ειναι κλειδωμενο το τηλ για να δουλεψει και facetime με 3G δουλευε ικανοποιητικα... Safari αρκετα ταχυτερο. Να φτιαξουν και τους χαρτες και βλεπουμε. Επισης κατι καινουργιο για ελλαδα σε ερωτηση where am i εκφωνει τον αριθμο και δειχνει την οδο. Ακομα σε παει και σπιτι πλεον απλα ζητοντας το! (Drive me home)

#709   apostolos1

apostolos1

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/09/2012 - 21:06

ΠΑΙΔΙΑ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ???ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ UPDATE ???

#710   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 24/09/2012 - 21:08

ΠΑΙΔΙΑ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ :huh:ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ UPDATE :huh:

Δεν θα σου πω τιποτα αλλο, απλα να μην περιμενεις καλυτερα πραγματα εκει..

#711   cbpiaa

cbpiaa

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 21:27

Και ομως.... μεγαλη διαφορα διαφορα στη μπαταρια....!!!

#712   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 24/09/2012 - 21:31

Και ομως.... μεγαλη διαφορα διαφορα στη μπαταρια....!!!

Προς το καλο, η το κακο;
Και σε ποια συσκευη;

#713   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1.406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/09/2012 - 21:33

Καποιοι αναφερουν οτι κραταει σε ποσα, καπως ''αστρονομικα''!
ελπιζω στο ''χρηση'' οταν λενε, να μην εννοουν, απλα ανοιγω την οθονη και την κοιταω με τα apps ολα κλειστα στο multitasking..
γιατι και αυτο ως χρηση μετριεται.... B)

#714   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:paridion

Δημοσίευση 24/09/2012 - 21:52

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου με το iOS 6 μέχρι στιγμής. Το εγκατέστησα την μέρα που κυκλοφόρησε κάνοντας restore from back up και ήταν απογοητευτικό. Η μπαταρία άδειαζε μέσα σε 2-3 ώρες με τα πάντα στο off (wifi, data, location services, bluetooth κλπ) και η συσκευή ήταν τόσο ζεστή που τηγάνιζες αυγά πάνω της. Οι βαριές εφαρμογες, μάλλον λόγω της θερμοκρασίας, ανάγκαζαν την συσκευή να κάνει restart ή απλώς κρασαραν.

Το Σάββατο που είχα χρόνο πήρα την απόφαση και του έκανα restore και set up as new device. Η συσκευή πλεον δεν έχει κανένα πρόβλημα, η μπαταρία κρατάει αισθητά περισσότερο σε σχέση με την 5.1.1 πχ από το iOS 4 και μετά τα location services τα είχα κλειστά και τα άνοιγα μόνο όταν ήθελα να χρησιμοποιήσω το GPS. Τώρα τα έχω στο on, όπως και το wifi/bluetooth και data και η μπαταρία αρνείται να πέσει.

Το iOS 6 είναι αισθητά πιο όμορφό και πιο γρήγορο, αλλά οι χάρτες θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα. Το μόνο lag που βλέπω, αλλά και αυτό δεν είναι αισθητό, είναι όταν ανοίγω την κάμερα όπου το κλείστρο σαν να κάνει 1 δευτερόλεπτο παραπάνω να ανοίξει.

Αν δεν έχετε jailbreak μην το σκέφτεστε, αναβαθμίστε. Στο iPad που έκανα OTA αναβάθμιση δεν είχα προβλήματα με την μπαταρία και την θερμοκρασία όπως είχα στο iPhone, οπότε μάλλον πρέπει να ήταν μεμονωμένη περίπτωση...

επιτελους καποιος που ειδε οτι το κλειστρο αργει .................thanks god...lolll
φιλε δουλεψε το λιγο και θα παρατηρησεις κ αλλα οπως π.χ με τα διακοπτακια κολανε ..και θα δεις κ απο τη χρηση... το ποσο βαρυ ειναι απο κοληματακια που θα τρωει στα αππ και στους browsers

οσο αυτο που λες για τη μπαταρια κ μενα μετα απο ρεστορε αλλα με περασμα παλι το backup εστρωσε καλυτερο δεν εγινε η ιδια μπορω να πω

Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 24/09/2012 - 21:54

#715   ippias

ippias

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 21:53

Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα με το ios6:

Όταν γράφω σημείωση με επιλεγμένη γραμματοσειρά Marker Felt το σίγμα το τελικό μου το εμφανίζει ζήτα. Πχ γράφω τη λέξη «κόστος» και μου εμφανίζει «κόστοζ».

Με τις άλλες δύο γραμματοσειρές που διαθέτει το σημειωματάριο δεν το κάνει αυτό. Μάλλον πρόβλημα του ios6. Έχετε κάποια άλλη ιδέα;

#716   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 24/09/2012 - 22:09

Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα με το ios6:

Όταν γράφω σημείωση με επιλεγμένη γραμματοσειρά Marker Felt το σίγμα το τελικό μου το εμφανίζει ζήτα. Πχ γράφω τη λέξη «κόστος» και μου εμφανίζει «κόστοζ».

Με τις άλλες δύο γραμματοσειρές που διαθέτει το σημειωματάριο δεν το κάνει αυτό. Μάλλον πρόβλημα του ios6. Έχετε κάποια άλλη ιδέα;

Οντως ισχυει!! Μ@@@@....

#717   cbpiaa

cbpiaa

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 22:12

Προς το καλο, η το κακο;
Και σε ποια συσκευη;

iPhone 4s και η διαφορα προς το καλυτερο...

Τελευταία επεξεργασία από: cbpiaa, 24/09/2012 - 22:14

#718   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 24/09/2012 - 22:53

Επιβεβαιώνω και γω σε 4s..μια χαρά όλα..αρκετά γρήγορο το τηλέφωνο-δεν κατάλαβα το passbook..αλλά είναι νωρίς για Ελλάδα. Επίσης όντως το AppStore αργεί πολύ..τέλος δεν έχω εικόνα για την μπαταρία ακόμη..μετά από μια πλήρη θα σας πω!!αααα εννοείται set up as new!!

#719   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1.406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/09/2012 - 22:57

Επιβεβαιώνω και γω σε 4s..μια χαρά όλα..αρκετά γρήγορο το τηλέφωνο-δεν κατάλαβα το passbook..αλλά είναι νωρίς για Ελλάδα. Επίσης όντως το AppStore αργεί πολύ..τέλος δεν έχω εικόνα για την μπαταρία ακόμη..μετά από μια πλήρη θα σας πω!!αααα εννοείται set up as new!!

ετσι, και εγω με set up as new, σε ολα τα devices και πετανε!!

#720   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/09/2012 - 23:01

ΠΑΙΔΙΑ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ :huh:ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ UPDATE :huh:

Αν είσαι με το 4, μακριά γενικότερα.. Μείνε εκεί που είσαι.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;