Εντυπώσεις-προβλήματα IOS 6
Δημοσίευση 23/09/2012 - 13:45
ακομα και οι επιδοσεις στα benchs ειναι αυξημενες.
βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα τις εκανα τις συσκευες με set us as new, ..
μονο το appstore σερνεται λιγο, αλλα αυτο το εχουν ολοι σχεδον..
Ad
Δημοσίευση 23/09/2012 - 14:00
Δημοσίευση 23/09/2012 - 14:23
ακριβως το αντιθετο σπυρο!!!Εγω στο 4αρι παντως απο την πρωτη μερα παρατηρησα οτι με την μπαταρια δεν ειναι και οι καλυτεροι φιλοι...
Δημοσίευση 23/09/2012 - 14:29
Δημοσίευση 23/09/2012 - 14:47
Δημοσίευση 23/09/2012 - 14:55
Δημοσίευση 23/09/2012 - 15:40
Για αυτό λέω δες το λίγο μέχρι αύριο και πες μας
Ok! Θα σου πω αύριο. Πάντως βλέπω οτι κ η μπαταρία είναι σε καλύτερη κατάσταση απο πριν!
Θα δείξει...
Δημοσίευση 23/09/2012 - 15:48
Δημοσίευση 23/09/2012 - 15:51
Δημοσίευση 23/09/2012 - 16:19
Δημοσίευση 23/09/2012 - 17:16
Δημοσίευση 23/09/2012 - 17:25
κάτοχος 3Gs από το Οκτώβριο 2009
Γενικά από το τηλέφωνο είμαι ευχαριστημένος, το χρησιμοποιώ πάρα πολύ και για τη δουλεια μου, τηλεφωνήματά, email, ημερολόγιο, και τα υπόλοιπα, μηνύματα, viber, WhatsApp κτλ.
Εχω εγκατάσταση κοντά στις 500 εφαρμογές(φυσικά αυτές που δεν με εξυπηρετούν, τις διαγράφω, τώρα έχω καμια 200. Χρησιμοποιώ επίσης αρκετά το navigation τις iGO europe, και πολύ λιγότερο τους google maps επειδή δεν δουλεύουν offiline. Φυσικά και έχω data plan από το 2009.
Με την αναβάθμιση iOS 6 το μονο Bug που εντόπισα μετά από αρκετή χρήση, αφού δοκίμασα και τα νέα features είναι εκείνο με την αυτόματη φωτεινότητά που δεν δουλεύει.
Με το App Store όντως χθες ήτανε αρκετά αργό, σήμερα είναι πιο γρήγορο, ίσως επειδή ήτανε η πρώτη μέρα και όλοι αναβάθμιζαν.
Με το WiFi δεν είχα πρόβλημα, από την αναβάθμιση και μετα ενώθηκε με 4 διαφορετικά και WiFi και ήταν όλα ένταξη, και επιση το bluetooth δουλευει με το handfree μου
Ένα μικρο προβληματάκι που είχα είναι ότι χάθηκε το περιεχόμενο το sms που είχα από εταιρίες τα οποια και ειχα αποθηκευμένα, τα νεα που λαμβάνω είναι ένταξη προς το παρών Επίσης έπρεπε να ξανά περάσω τα setting του παροχέα μου στο Cellular Data network"
Η camera αργή λίγο να παρει προς.
Η ταχυτητα του τηλεφωνου ειναι το ιδιο, μπορει και λιγο πιο γρηγορο. Το safari ειναι πιο γρηγορο.
Η χαρτες μπορω να πω οτι ειναι και καλυτερη, το μονο μειονεκτημα που εντοπησα ειναι οτι δεν υπαρχουνε τα σημεια, δλδ. εχω περάσει στο google make καποια καταστηματα, καφετεριες κτλ τις περιοχης μου, αυτα ολα μου τα εμφανιζε στο google maps, τωρα δεν υπαρχουνε. Αν θελω ομως να τα βρω υπαρχει και το google maps απο το σαφαρι, δεν χαθηκε ο κοσμος.
Τα νεα feautes ειναι καλοδεχουμενα, και δουλευουνε ολα, και το passbook(μπορειτε να βρειτε οδηγιες απο το ιντερνετ) κτλ.
Το θεμα με την μπαταρια δεν μπορω ακομα να ειμαι σιγουρος αν ειναι χειρότερη η καλυτερη η καταναλωση, μου φαίνεται το ιδιο,. Φυσικα εφω το φορτιζω οποια διποτε ωρα, ασχετα αν ειναι αδεια η οχι, εχω και φορτιστη αυτοκινητου.
(δεν το έχω JB ποτε μου, λόγω δουλεια, αλλα ούτε ήθελα να το κάνω )
Την αναβαθμιση την εχω κανει απο την πρωτη στιγμη, δλδ Τεταρτη βραδυ.
Τελικά αξίζει η αναβάθμισή η όχι, ο καθένας θα το αποφασίσει, αναλόγως της χρήσης που το κάνει, και τη χρειάζεται από όλα αυτά.
Το μονο που δεν μου αρεσε, ειναι το νεο keypad και το μπλε χρωμα που εμφανιζει την μπαρα πανω οταν ανοιγεις το καποια applications.
έχω να προσθέσω μετά από μερικές μέρες χρησης ότι η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα με το iOS 5.1.1
το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το iOS 6 στο 3Gs
το μονο πρόβλημα είναι η αυτόματη φωτεινότητα
ps. για προληπτικούς λόγους μετα την αναβάθμισή το εκανα hard reset(άφησα πατημένο το home & το power button για μερικα δευτερόλεπτα)
Τελευταία επεξεργασία από: zchristos, 23/09/2012 - 17:27
Δημοσίευση 23/09/2012 - 17:30
καλησπερα μαγκες...επειδη δν εχει τυχει να διαβασω ολα τα post στ ios6 gia 4s εχει βγαλει κανενα προβλημα??να κανω τ update??δεν ειναι jailbreak οταν παω να κανω τ update πρεπει να κρατησω τιποτα η δεν χανεται κατι??
οχι, κανενα προβλημα, !
να το κανεις σαν update, δεν χανεις κατι.!
ισως δεις λιγο to appstore αργο.!
ειναι σε ολους μας ετσι.
Δημοσίευση 23/09/2012 - 17:54
οχι, κανενα προβλημα, !
να το κανεις σαν update, δεν χανεις κατι.!
ισως δεις λιγο to appstore αργο.!
ειναι σε ολους μας ετσι.
Για την φωτεινοτητα και την μπαταρια τι εχεις να πεις;
Δημοσίευση 23/09/2012 - 17:59
Στο App Store στο tab Updates όταν πατάω Purchased δεν δείχνει τίποτα και μετά από λίγο κρασάρει
Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό;
Έχω την GM (10A403)
Ευχαριστώ.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες