την εχω και την αξιοποιω ηδη. δεν εχω αναβαθμισει.Έχεις ακόμα την δυνατότητα να παραμείνεις στην 5.1.1
iOS 6 Maps, οι χάρτες της Apple απογοητεύουν
Δημοσίευση 21/09/2012 - 13:49
Ad
Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:10
Τέτοια συμπεριφορά ούτε να τα χάριζαν τα τηλέφωνα και τις υπηρεσίες τους! Δεν πειράζει όμως πίσω έχει αχλάδα την ουρά! Αφου δεν με σέβεσαι εσύ μία φορά σαν πελάτη που σου τα σκάει απο την εποχή του iphone 3, δεν θα σε σεβαστώ κι εγώ ή μάλλον δεν θα ξανασχοληθώ κι εγώ μαζί σου σε 2 μήνες που μου έρχεται η επιδότηση μέχρι να σοβαρευτείς σαν εταιρία και βλέπουμε.. Στο φινάλε εγώ είμαι ο πελάτης, εγώ εχω το χρήμα, εγώ κάνω και το κουμάντο.
Μπορεί κανείς να μου πει εαν τους το πάω στο μαγαζί (istorm) θα ξέρουν να μου το γυρίσουν πίσω σε έκδοση να έχω τους χάρτες όπως δούλευα μέχρι τώρα ή θα τους το πετάξω στην μούρη;;
Αυτά και sorry.
Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:12
Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:38
Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:47
το ειχες jailbreak ποτε;Τα καντήλια που έχω ρίξει με τους χάρτες δεν λέγεται! Οτι να 'ναι! Οτι να 'ναι!
Τέτοια συμπεριφορά ούτε να τα χάριζαν τα τηλέφωνα και τις υπηρεσίες τους! Δεν πειράζει όμως πίσω έχει αχλάδα την ουρά! Αφου δεν με σέβεσαι εσύ μία φορά σαν πελάτη που σου τα σκάει απο την εποχή του iphone 3, δεν θα σε σεβαστώ κι εγώ ή μάλλον δεν θα ξανασχοληθώ κι εγώ μαζί σου σε 2 μήνες που μου έρχεται η επιδότηση μέχρι να σοβαρευτείς σαν εταιρία και βλέπουμε.. Στο φινάλε εγώ είμαι ο πελάτης, εγώ εχω το χρήμα, εγώ κάνω και το κουμάντο.
Μπορεί κανείς να μου πει εαν τους το πάω στο μαγαζί (istorm) θα ξέρουν να μου το γυρίσουν πίσω σε έκδοση να έχω τους χάρτες όπως δούλευα μέχρι τώρα ή θα τους το πετάξω στην μούρη;;
Αυτά και sorry.
Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:51
Ριξε μια ματια εδω μπας και τους αντικαταστησεις τουλαχιστον, μεχρι να κυκλοφορησει η εφαρμογη των google maps.Τα καντήλια που έχω ρίξει με τους χάρτες δεν λέγεται! Οτι να 'ναι! Οτι να 'ναι!
Αυτά και sorry.
Δημοσίευση 21/09/2012 - 16:06
Δημοσίευση 21/09/2012 - 16:32
Φυσικα και τα λεμε τα καλα.. Απλα κατα γενικη ομολογια ειναι πολλα επιπεδα κατω οι χαρτες της apple σε σχεση με αυτους της google..Nα λέμε όμως και τα καλά.Υπάρχουν μετά από τόσα χρόνια,ακόμα περιοχές στους χαρτες της google που στην δορυφορική εικόνα η ανάλυση κάποια στιγμή σταματάει και βλέπεις μια θολή εικόνα,ενώ στους χάρτες τις apple φαίνονται άψογα.Π.χ. Πήλιο- Άφησσος(Παγασητικός). Συγκρίνετε τις δύο εικόνες.
Βαλε ενα screenshot αν εχεις την δυνατοτητα, να δουμε και εμεις.. Γιατι η αληθεια ειναι οτι ολο αρνητικα ακουμε αυτο το διημερο για τους χαρτες..
Υ.Γ. Αλλο ενα θετικο ειναι οτι λειτουργουν εν μερη offline..
Δημοσίευση 21/09/2012 - 17:43
το ειχες jailbreak ποτε;
Οχι
Ριξε μια ματια εδω μπας και τους αντικαταστησεις τουλαχιστον, μεχρι να κυκλοφορησει η εφαρμογη των google maps.
Το έκανα και απ´ ότι κατάλαβα μου έκανε shortcut το link. Αλλά τουλάχιστον ειναι πολύ καλύτερο από το μπαίνεις στο safari κτλ κτλ..
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!
Δημοσίευση 21/09/2012 - 17:46
Ναι σελιδοδεικτη στο springboard σου εβαλε, αλλα ειναι περιπου οπως ηταν οι χαρτες της google ως εφαρμογη.Οχι
Το έκανα και απ´ ότι κατάλαβα μου έκανε shortcut το link. Αλλά τουλάχιστον ειναι πολύ καλύτερο από το μπαίνεις στο safari κτλ κτλ..
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!
Πιθανον να βολευτεις μεχρι να κυκλοφορησει και η επισημη εφαρμογη στο appstore.
Δημοσίευση 21/09/2012 - 17:52
Ναι σελιδοδεικτη στο springboard σου εβαλε, αλλα ειναι περιπου οπως ηταν οι χαρτες της google ως εφαρμογη.
Πιθανον να βολευτεις μεχρι να κυκλοφορησει και η επισημη εφαρμογη στο appstore.
Σίγουρα βοηθάει και πάλι ευχαριστώ. Ελπίζω να μας λυπηθει η google και να βγάλει την εφαρμογή.
Δημοσίευση 21/09/2012 - 18:02
Δημοσίευση 21/09/2012 - 20:21
??????????-1.PNG 227,18KB 24 λήψεις ??????????-2.PNG 1MB 25 λήψειςΦυσικα και τα λεμε τα καλα.. Απλα κατα γενικη ομολογια ειναι πολλα επιπεδα κατω οι χαρτες της apple σε σχεση με αυτους της google..
Βαλε ενα screenshot αν εχεις την δυνατοτητα, να δουμε και εμεις.. Γιατι η αληθεια ειναι οτι ολο αρνητικα ακουμε αυτο το διημερο για τους χαρτες..
Υ.Γ. Αλλο ενα θετικο ειναι οτι λειτουργουν εν μερη offline..
Πρόκειται για την Αφησσο στο Πήλιο
Τελευταία επεξεργασία από: thakost, 21/09/2012 - 20:29
Δημοσίευση 21/09/2012 - 20:34
Δημοσίευση 21/09/2012 - 20:35
Στον χάρτη της Google δεν μπορώ να ζουμάρω άλλο,ενώ στον χάρτη της apple
Συνημμένα αρχεία
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες