Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 6 Maps, οι χάρτες της Apple απογοητεύουν

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
304 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 20/09/2012 - 17:23

Εpic fail το iOS6!!!!!!! Πραγματικά χάλι μαύρο. Μόνο η προσθήκη του facebook είναι κάτι το χρήσιμο.... κ σιγά το σοβαρό major update. Οι χαρτες που ήταν το σημαντικότερο είναι κατα πολύ χειρότεροι κ μετά τϊ :huh: Το do not disturb? Το passbook??? To πανοραμα (που είναι μια σαχλαμάρα κ μισή) που δεν το έχουν όλες οι συσκευές....... Η αναβάθμιση του siri? :huh: Άχρηστη στην Ελλάδα..... Πισωγυρίσματα βλέπω. Στο 2012 το μόνο που εμφάνισε η apple κ άξιζε τα λεφτά του κ την αναβαθμιση ήταν το ipad3 κ το macbook retina. Όλα τα υπόλοιπα στην καλύτερη μετριότητες με μέγιστες πατάτες κατ'εμέ το iOS6 κ το iphone5. Στις μετριότητες συμπεριλαμβάνω κ το mountain lion που όμως είχε πράγματα να δείξει κ σίγουρα δεν είναι η ανοησία το ios6!

Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 20/09/2012 - 17:24

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/09/2012 - 17:28

επιβεβαιωνει κανεις?

Επιβεβαιωνω εγω..
Τωρα το δοκιμασα, με κλειστα δεδομενα και 3G και μονο ανοιχτο το wifi, φορτωνω τον χαρτη γυρω απο την τοποθεσια μου και κλεινω το wifi.
Ανοιγω την εφαρμογη και ο χαρτης ειναι ακομα εκει.
Κλεινω και την εφαρμογη απο το multitasking και την ξανανοιγω, φορτωνει και ο χαρτης ειναι ακομα εκει ετοιμος.. Καλο! ;)

#93   jwr

jwr

iPH Contributor

• 1.090 μηνύματα
  • Twitter:@jwr_
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:jwr_p

Δημοσίευση 20/09/2012 - 18:04

http://theamazingios6maps.tumblr.com/

#94   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 20/09/2012 - 18:13

http://theamazingios6maps.tumblr.com/

Καποιος εκλεψε το screenshot μου :o

#95   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα
  • Twitter:@steliosp7
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 20/09/2012 - 18:15

Επιβεβαιωνω εγω..
Τωρα το δοκιμασα, με κλειστα δεδομενα και 3G και μονο ανοιχτο το wifi, φορτωνω τον χαρτη γυρω απο την τοποθεσια μου και κλεινω το wifi.
Ανοιγω την εφαρμογη και ο χαρτης ειναι ακομα εκει.
Κλεινω και την εφαρμογη απο το multitasking και την ξανανοιγω, φορτωνει και ο χαρτης ειναι ακομα εκει ετοιμος.. Καλο! ;)

το κανει και με διαδρομη. δοκιμασε να βαλεις turn by turn μια διαδρομη μετα κλεισε δεδομενα και ξεκινα να δεις οτι δουλευει

#96   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 18:16

το κανει και με διαδρομη. δοκιμασε να βαλεις turn by turn μια διαδρομη μετα κλεισε δεδομενα και ξεκινα να δεις οτι δουλευει

Βρηκαμε και ενα θετικο τουλαχιστον... :rolleyes:

#97   Leroi

Leroi

iPH Enthousiast

• 382 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 18:34

Από τον CEO της WAZE (Apple partner):
“Apple went out and partnered with the weakest player,” he said. “They’re now coming out with the lowest, weakest data set and they’re competing against Google, which has the highest data set. What’s going to happen with the Apple maps, is that you’re literally not going to find things. When you do find them, they might be in the wrong place or position geographically. And if you do have it, the route to it may not be the optimal route.”

http://news.yahoo.co...-230554154.html

Εντωμεταξύ, ενώ στην αρχή προφανώς είπε τους χάρτες "terrible", αργότερα ανακάλεσε...θα του έκανε κανένα τηλεφώνημα η apple να απειλήσει με μυνήσεις..

#98   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 20/09/2012 - 18:34

Αναμενομενα ολα αυτα δυστυχως...οποιος περιμενε να φτασει σε λιγους μηνες η εφαρμογη της Apple την αντιστοιχη της Google σε ποιοτητα προφανως ονειρευοταν...Πριν περιπου 1,5 μηνα αγορασα σε τιμη ευκαιριας προγραμμα navigation με πανευρωπαϊκη καλυψη. Σε ερωτηση φιλου, "μα, καλα, τωρα που θα εχει το iOS 6 φωνητικη πλοηγηση εδωσες λεφτα για καινουργιο πλοηγο?" απαντησα οτι στα 2 χρονια που θα τον χρησιμοποιω πιθανοτατα μεχρι να ωριμασει η εφαρμογη της μαμας-Apple θα τα εχει βγαλει τα λεφτα του 100 φορες. Προφανως ειχα δικιο.

#99   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/09/2012 - 18:38

Η "εφαρμογη" της Apple απαιτεί ούτως ή άλλως χρήση δεδομένων.. Ένα gps app είναι απαραίτητο...

Αναρτημένη εικόνα

#100   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 20/09/2012 - 18:41

Η "εφαρμογη" της Apple απαιτεί ούτως ή άλλως χρήση δεδομένων.. Ένα gps app είναι απαραίτητο...

Μην εισαι τοσο σιγουρος...αν εχεις πολλα γιγα για ξοδεμα...και ιδιως στο εξωτερικο παιζουν "πακετα" ιντερνετ για ολα τα γουστα.

#101   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 18:42

Κοιτα το μονο θετικο ειναι οτι εν μερη οι χαρτες λειτουργουν και offline, αν φορτωθουν δηλαδη μια φορα μετα βλεπω οτι κλεινεις τα δεδομενα και το wifi και φορτωνει κανονικα.
Τουλαχιστον ας εδινε την δυνατοτητα για 100% offline χαρτες που θα επελεγες εσυ ποιους να κατεβασει, να εσωζε καπως την κατασταση..

#102   kilic20

kilic20

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:32

ρε παιδια τοσο πολυ τους χρησιμοποιουσατε τους χαρτες κ εχετε ξενερωσει?ψιλο αδιοφορο μου περναει αυτο..ετσι κι αλλιως gps app χρησιμοποιω για ταξιδια και τα λοιπα..πιο πολυ για παιχνιδι μου κανει χρησιμευει να βλεπω το σπιτι μου απο ψηλα παρα κατι ουσιαστικο :P γνωμη μου παντα...

#103   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:56

ρε παιδια τοσο πολυ τους χρησιμοποιουσατε τους χαρτες κ εχετε ξενερωσει?ψιλο αδιοφορο μου περναει αυτο..ετσι κι αλλιως gps app χρησιμοποιω για ταξιδια και τα λοιπα..πιο πολυ για παιχνιδι μου κανει χρησιμευει να βλεπω το σπιτι μου απο ψηλα παρα κατι ουσιαστικο :P γνωμη μου παντα...

Εγώ τους χρησιμοποιώ φουλ λόγω
δουλειάς, τώρα θα δείξει από βδομάδα πως θα μου φανούνε και θα γράψω εδώ τη προσωπική μου εμπειρία.(Πάντως και της google δεν βρίσκανε κάποιους δρόμους)

#104   jwr

jwr

iPH Contributor

• 1.090 μηνύματα
  • Twitter:@jwr_
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:jwr_p

Δημοσίευση 20/09/2012 - 23:14

Αντί να κάθεστε και να λέτε πόσο χάλια είναι καλύτερα να βοηθήσετε στην βελτιωσή του σιγά σιγά. http://www.imore.com...blem-ios-6-maps

#105   gaara17

gaara17

iPH Member

• 241 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/09/2012 - 23:17

χέστηκε η φατμε στο γενι τζαμι, και τι εγινε που δεν εχω ios6? ειμαι σε 5.1.1 και ειμαι μια χαρα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες