Δημοσίευση 21/09/2012 - 22:40
To έχω και αυτό εδώ και ένα μήνα περίπου. Δεν αξίζει μία. Τα πάνω δεξιά-και αριστερά αυτά δεν έχουν μαγνητάκια και τείνουν να σηκώνονται κατά την πληκτρολόγηση, πράγμα το οποίο σε οδηγεί συχνά-πυκνά να επαναπροσαρμόζεις το πληκτρολόγιο στη θέση του. To κυριότερο είναι πως η απτική επαφή δεν είναι καθόλου καλή. Το πλαστικό του πληκτρολογίου είναι πολύ μαλακό με αποτέλεσμα συχνά λάθη στην ορθογραφία και κολλήματα κατά τη ροή του γραψίματος.
Η θήκη στην οποία βρισκόταν το Touchfire είναι το πιο άχρηστο/ φτηνοπλαστικό που έχω δει στη ζωή μου! Έχει πάχος σχεδόν 2 Α4 φύλλα και μπορεί να σπάσει και με τον αέρα. Επιπλέον, κατά την παραλαβή και παρόλο που το άνοιξα προσεκτικά για ένα unboxing έλειπε το ένα μαγνητικό αυτάκι. Η εταιρεία βέβαια προσφέρθηκε να μου στείλει καινούργιο set άμεσα καθώς και να μιλήσω απευθείας με τον Steve για κάποιες απορίες που είχα:
Hi Researcher,
Steve would love to chat with you so we can figure out what is going on! If you have a spare moment, you can reach Steve at 425-466-4177. We are on the west coast and he will be available at any time today.
Thanks,
Stasia
To σημαντικότερο όμως που δεν αναφέρεται είναι πως το πληκτρολόγιο αυτό ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τα ελληνικά, διότι το layout του πληκτρολογίου είναι συμβατό μόνο με το αγγλικό layout γλώσσας.
Καλό θα ήταν λοιπόν να παρουσιάζονται review, μόνο όταν είμαστε κάτοχοι των προϊόντων και να μην αρκούμαστε σε μία απλή ξένη μετάφραση από κάποιο site, διότι έτσι, και μπορεί να στείλουμε κάποιον αναγνώστη να αγοράσει μία "πατάτα" αλλά και αν δημιουργηθούν απορίες σχετικά με τη συσκευή δε θα είναι ο συντάκτης σε θέση να τις λύσει.