Αρχισαν..τα οργανα....scratchgate..Or scuffgate...για το iphone 5 black & slate
Δημοσίευση 23/09/2012 - 20:53
Και μη μου πει κανεις οτι πολλοι το πληρωσαν, το πηραν με γρατσουνιες και δεν το αναφεραν πουθενα...ποιος αγοραζει 700€ τηλεφωνο με 4G για ταχυτερο internet και δεν εχει προσβαση στον ιστο? Δε μιλαμε για Μαο-Μαο αλλα για πολιτες προηγμενων χωρων.
Ad
Δημοσίευση 23/09/2012 - 20:55
Να πας εκεί να το παραλάβεις. Φαντάσου να πας να τους πεις το παρέλαβα γρατσουνισμένο...Ούτε καν θα σε κοιτάξουν..Εδώ στα @@ τους για άλλα κι άλλα.
Μπα μην το λες στα multirama πήρε laptop η κοπέλα μου και ηταν ξεβαμμένο και της το άλλαξαν !
Δημοσίευση 23/09/2012 - 20:55
μην ξεχναμε και το υλικο απο το ipod touch που με το που το εβγαζες απο το κουτι, και το καθαριζες με το πανακι, εκανε 20 γρατσουνιες απο το πανι κα μονο..!
3 μερες χωρις θηκη το ειχα και αν θελω να το πουλησω θα λενε οτι αυτος το πεταγε στα βραχια σαν χταποδι και το καταντησε ετσι.!!
Δημοσίευση 23/09/2012 - 20:56
αυτοι που στηνονται στις ουρες για να παρουν ενα iphone..αμα τους ερθει με μια μικρη γρατσουνιτσα θα το κανουν γαργαρα αμα ξερουν οτι για να το παραδωσουν πισω θα πρεπει να περιμενουν πανω απο μηνα για να παραλαβουν το καινουριο..Αν γνωριζαμε ποσα 5αρια εχουν παραδοθει και ποσοι παραπονεθηκαν στα fora θα ειχαμε μια εικονα χονδρικα της εκτασης του προβληματος. Αν παραδοθηκαν 5 εκατομμυρια κινητα (λεω εγω) και εχουμε 1000 ατομα που αναφερουν γρατσουνιες, τοτε μιλαμε για ασημαντο ποσοστο και πραγματικη ατυχια. Αν η αναλογια ειναι 100πλασια, υπαρχει θεμα.
Και μη μου πει κανεις οτι πολλοι το πληρωσαν, το πηραν με γρατσουνιες και δεν το αναφεραν πουθενα...ποιος αγοραζει 700€ τηλεφωνο με 4G για ταχυτερο internet και δεν εχει προσβαση στον ιστο? Δε μιλαμε για Μαο-Μαο αλλα για πολιτες προηγμενων χωρων.
Δημοσίευση 23/09/2012 - 20:56
Αν γνωριζαμε ποσα 5αρια εχουν παραδοθει και ποσοι παραπονεθηκαν στα fora θα ειχαμε μια εικονα χονδρικα της εκτασης του προβληματος. Αν παραδοθηκαν 5 εκατομμυρια κινητα (λεω εγω) και εχουμε 1000 ατομα που αναφερουν γρατσουνιες, τοτε μιλαμε για ασημαντο ποσοστο και πραγματικη ατυχια. Αν η αναλογια ειναι 100πλασια, υπαρχει θεμα.
Θες να πεις κάτι τη φυλή μου
Δημοσίευση 23/09/2012 - 20:57
Ρε mark εσυ που φαινεσαι και μετρημενος...τι λες;παιζει να ειναι μουφα καποιες φωτο;καιαπλα να γινεται για ντορο;
Ότι υπάρχει πρόβλημα πιστεύω υπάρχει. Το πόσο εκτεταμένο θα φανεί από τα κρούσματα και από τις συσκευές που πωλήθηκαν.Ένα ανεκτό ποσοστό ελαττωματικών συσκευών είναι 1-2%,παραπάνω είναι πρόβλημα μεγάλο.
Το ότι πήρε μεγάλες διαστάσεις επίσης,το πιστεύω κι αυτό.
Αλλά εγώ αν ήθελα να πάρω iPhone τώρα δεν θα το έπαιρνα με τίποτα με κούριερ γιατί και γρατσουνιές να είχε δεν θα μπορούσα να βρω το δίκιο μου με τίποτα.
Μπα μην το λες στα multirama πήρε laptop η κοπέλα μου και ηταν ξεβαμμένο και της το άλλαξαν !
Άλλο ξεβαμμένο φίλε μου.Δεν γίνεται εσύ να το ξέβαψες εκτός και το έβαζες στο πλυντήριο..
Δημοσίευση 23/09/2012 - 20:58
Φιλε μου εδω αφηνουν feedback για καλτσες (!!!) στο Amazon οι Αμερικανοι και εσυ μου λες οτι θα κανουν γαργαρα ελαττωμα στο αντικειμενο του ποθου τους?αυτοι που στηνονται στις ουρες για να παρουν ενα iphone..αμα τους ερθει με μια μικρη γρατσουνιτσα θα το κανουν γαργαρα αμα ξερουν οτι για να το παραδωσουν πισω θα πρεπει να περιμενουν πανω απο μηνα για να παραλαβουν το καινουριο..
Δημοσίευση 23/09/2012 - 20:59
Άλλο ξεβαμμένο φίλε μου.Δεν γίνεται εσύ να το ξέβαψες εκτός και το έβαζες στο πλυντήριο..
Μπορεί να το έκανε η κοπέλα με ασετόν
Δημοσίευση 23/09/2012 - 21:00
Δημοσίευση 23/09/2012 - 21:00
Φιλε μου εδω αφηνουν feedback για καλτσες (!!!) στο Amazon οι Αμερικανοι και εσυ μου λες οτι θα κανουν γαργαρα ελαττωμα στο αντικειμενο του ποθου τους?
Στείλε μου ένα λινκ για τις κάλτσες , θέλω πραγματικά να δω τι γράφουν !!!
Δημοσίευση 23/09/2012 - 21:01
δεν μπορούσαν να βρουν κάτι στραβό και εφυήραν κάτι.. classic..
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
ναι το πιστευω για αππλ..το βλεπω καθημερινα στο φορουμ..ειναι λιγοι αυτοι που λενε για παραδειγμα..ενταξει μωρε..οι χαρτες της αππλ δεν ειναι κακοι..εχουν και ωραια χρωματα..ε και θα τους βελτιωσει..πως κανετε ετσι..και αλλα τετοια πολλα πολλα παραδειγματαΦιλε μου εδω αφηνουν feedback για καλτσες (!!!) στο Amazon οι Αμερικανοι και εσυ μου λες οτι θα κανουν γαργαρα ελαττωμα στο αντικειμενο του ποθου τους?
Δημοσίευση 23/09/2012 - 21:02
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες