Το θέμα είναι σχετικό...αγοράζεις ότι καλύτερο για να το απολαύσεις και αμέσως όλοι μας βάζουμε θήκες κ.λ.π προστασίες... Τώρα οι άνθρωποι σου φτιάχνουν το καλύτερο και πιο λεπτό smart phone (έξυπνο τηλέφωνο...

) της αγοράς για να το κάνεις πιο χονδρό από όλα...βάζεις ζελατίνα και αμέσως η οθόνη χάνει την ποιότητα που έχει... ΑΡΑ να αποφασίσουμε τι θέλουμε...μια ΚΟΥΜΟΥΤΣΑ τηλέφωνο ή όπως το δίνει η μηλιά...? Θα μου πεις τώρα, τόσα χρήματα και να το δω με γρατσουνιές θα σκάσω...καλά μην σκας υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα...

Από την άλλη και το κεφάλι μας είναι ευαίσθητο άντε να φοράμε όλοι και από ένα κράνος...και για να δούμε πόσο αντέχει (το κεφάλι, χωρίς το κράνος...) να αρχίσουμε τα TEST της πτώσης, γρατσουνιάς κ.λ.π...χοχοχο!!!
Σοβαρά τώρα, εγώ θα έβαζα ΜΟΝΟ έαν έβγαζαν μια πάρα μα ΠΑΡΑ πολύ λεπτή θήκη που να προστατεύει το τηλέφωνο, διάφανη και ΣΧΕΔΟΝ ΑΟΡΑΤΗ...ειδάλλως θήκη δερμάτινη και να βγαίνει έξω μόνο στις ιδανικές συνθήκες...ούτε ο ήλιος που λέει ο λόγος...να δώσω ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ να το κάνω ΚΟΥΜΟΥΤΣΑ, ευχαριστώ ΔΕΝ θα πάρω...

Επίσης με λίγο προσοχή δεν θα έχουμε θέμα...τώρα εάν πάρουμε σφυριά να το κοπανάμε, να το πετάμε από το αυτί μας και να προσπαθούμε να το ξεκλειδώσουμε με τα κλειδιά...εεεεε τότε ας πάρουμε κάτι άλλο...
Υ.Γ
Θέλω να δω test να το δώσουν μια εβδομάδα σε κάποιον που έχει Πάρκισον και να δούμε εκεί τι αποτελέσματα έχει...χοχοχο!!!