Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

Αρχισαν..τα οργανα....scratchgate..Or scuffgate...για το iphone 5 black & slate

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
600 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#571   isks

isks

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/09/2012 - 20:34

μου φαινεται συνεχεια θα ακουμε και απο κατι...το θεμα δεν ειναι αγορα ή οχι του τηλεφωνου αλλα η διαδικασια στην οποια μας βαζουν..οχι μονο να μας κανουν να ακολουθουμε ενα προιον οπως και αν ειναι αλλα και να παραβλεπουμε τυχον προβληματα-ατελειες που εχει..γιατι καποιοι το κανουν και αυτο δυστυχως (το βγαζουν τελειο οπως και να ναι)..

Τελευταία επεξεργασία από: isks, 26/09/2012 - 20:34

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#572   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 26/09/2012 - 21:33

http://www.iphonehel...α-στο-iphone-5/

για δειτε λιγο και αυτο οσοι εχετε ηδη ενα iphone 5στα χερια σας και ενηερωστε εδω ισχυει κατι τετοιο;;;;;;;;

Major iPhone 5 Camera Issue Is Causing Purple Halo Effect On Photos [updated]
Read more at http://www.cultofmac...4vFLllFTiJ6E.99

Παιδιά παρατήρησε από τους κατόχους κάποιος κάτι; Προσωπικά έχω βγάλει μόνο καμιά 20αριά, αλλά δε παρατήρησα κάτι! Ίσως το δικό μου να είναι ΟΚ, αλλά μήπως ξέρεις κανείς κανέναν τρόπο να το τσεκάρουμε;

Σε λιγο θα βγαλουνε αναφορες οτι χρηστες εισηχθησαν στο νοσοκομειο με αναφυλακτικο σοκ επειδη η βαφη του μαυρου ειναι αλλεργιογονος...

#573   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2012 - 01:53

τα πραγματα ειναι απλα..οταν ενα καινουργιο μοντελο βγει...ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ !!
τουλαχιστον ενα 4μηνο ειτε γιατι μπορει να πεσεις σε προβληματικη σειρα παραγωγης ειτε αν οντως υπαρχει θεμα θα διορθωθει αμμεσα στις επομενες παρτιδες..υπαρχουν τα κοροιδα που πακρνουν προβληματικη συσκευη και λενε ελα μωρε τι εχει;;; ε εκει ειναι που ο καθε ηλιθιος διευθυντης της apple θα βγαινει και θα δηλωνει τετοιες λαλακιες
δε φτανει που δε μπορουν να βγαλουν μια συσκευη με specs της προκοπης αυτοι ειναι πρωταθλητες στις ψηλοτερες τιμες και στα γυαλοαλουμινια
..τυφλα να χει το galaxy s3 χηλαδη..ελεος με τη φιγουρα!!
ειμαι απο τα πρωτα θυματα με yellowgate θεμα και ισως αυτος που το κυνηγησε παραπανω απο ολους αφου αλλαξα 7 συσκευες απο το ιδιο μαγαζι...
η apple ειναι απο τις κορυφαιες εταιριες για μενα αλλα μεχρι να βαλει μυαλο θα περασουν 10ετιες

#574   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 27/09/2012 - 02:56

Παιδία έχει κουράσει το θέμα με γρατσουνιές, χτυπήματα, μπαταρία να κουνιέται (FAKE) και τώρα κάμερα, WTF δλδ έλεος! Να μην σώσει και μην έρθει εάν είναι τόσο άχρηστο! Ειλικρινά αρχίζω και ξενερώνω, Είμαι κάτοχος όλα αυτά τα χρόνια από MacBook, MacBook Pro , MacBook Air, iPad από το 2G έως το 4S και φέτος είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που έχω αρχίσει και ξενερώνω με όλα αυτά που γράφονται για μια συσκευή
και την εν λόγο εταιρία! . ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ τι άλλο να περιμένουμε δλδ?

Τελευταία επεξεργασία από: Darkoulis, 27/09/2012 - 02:56

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#575   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.806 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2012 - 03:33

Παιδία έχει κουράσει το θέμα με γρατσουνιές, χτυπήματα, μπαταρία να κουνιέται (FAKE) και τώρα κάμερα, WTF δλδ έλεος! Να μην σώσει και μην έρθει εάν είναι τόσο άχρηστο! Ειλικρινά αρχίζω και ξενερώνω, Είμαι κάτοχος όλα αυτά τα χρόνια από MacBook, MacBook Pro , MacBook Air, iPad από το 2G έως το 4S και φέτος είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που έχω αρχίσει και ξενερώνω με όλα αυτά που γράφονται για μια συσκευή

η δεν θα ακους τιποτα η μαθε να φιλτραρεις τις πληροφοριες.Η υστερια που εχει πιασει ορισμενους εδω μεσα ουτε γκομενες να ηταν...και αυτες δεν κανουν ετσι πια και μαλλον μας κοροιδευουν

#576   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 27/09/2012 - 03:44

Μα όσο και να φιλτράρεις αυτές τις ‘’ πληροφορίες’’ σε βγάζουν εκτός ορίων! Δηλαδή κάπου έχει παρά ξεφύγει το θέμα!

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#577   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.806 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2012 - 03:52

Μεχρι να το παρεις στα χερια σου ειναι...μετα θα ασχολεισαι με θηκες και προστασιες οθονης,μετα θα το θαυμαζεις οπως θα ειναι κομπλε και μετα....θα αρχισει η γκρινια για το jb.Eκει να δεις γελια.
Μολις κυκλοφορησει το jb θα κυκλοφορησουν οι πρωτες φημες για το 5s :P
Αντε καληνυχτα παιδια και μην δινετε σημασια σε υπερβολες.

#578   gpap3301

gpap3301

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/09/2012 - 07:00

η πρωτη φωτο που εβγαλα ειναι κιτινισμενη, χααχχχα γρηγορα να αναφερθει παιδες, ΝΕΟ MAJOR PROBLEM!!!!!

Αναρτημένη εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

πρεπει να ειχε μπουκωσει ο φακος, του ριξα κανα 2 κ η επομενη βγηκε καλη...:-p

Αναρτημένη εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

Τελευταία επεξεργασία από: gpap3301, 27/09/2012 - 07:04

#579   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 27/09/2012 - 07:06

"If you ever experience this on your iPhone 4, avoid gripping it in the lower left corner in a way that covers both sides of the black strip in the metal band, or simply use one of many available cases."

Steve Jobs, CEO,

Apple,Inc.

Thursday, June 24th, 2010

Για να μη ξεχνιομαστε...
Ολα τα iDevices που ειχα ποτε ηταν αψογα και ολες μου οι συνδιαλλαγες μεσω e-mail με εκπροσωπους της εταιρειας υποδειγματικες, αλλα απο αφεντικα αυτη η εταιρεια ειχε παντα αδιστακτα καθικια.

H apple έξ ηγεσίας Εχει χάσει το μετρό προ πολλού και δε
Σέβεται κανέναν. Εύχομαι στο μέλλον να Εχει Τοσο μεγάλο ανταγωνισμό ώστε να προσέχει τα πάντα και να μην κοροιδευει τους χρήστες της. Δεν αξίζει βάσει σέρβις και σεβασμού να είναι εκει που είναι.

Αναρτημένη εικόνα

#580   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 27/09/2012 - 10:10

Σε λιγο θα βγαλουνε αναφορες οτι χρηστες εισηχθησαν στο νοσοκομειο με αναφυλακτικο σοκ επειδη η βαφη του μαυρου ειναι αλλεργιογονος...

Lol θεος.... Ελιωσα στα γελιααααα

ΜΗΝ δινεις σημασια.... Μολος το παρεις θα τα ξεχασεις οοολα γιατι πολυ απλα τιποτα δεν θα εχει το κινητακι σου....believe me.......?

#581   sakis007

sakis007

iPH Contributor

• 1.899 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:sakis007

Δημοσίευση 27/09/2012 - 11:59

μόλις τώρα στο ΣΚΑΙ έλεγε οτι η cosmote θα το έχει αρχές Οκτώβριο

#582   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2012 - 12:02

Εεεεεπιτελους, ευχαριστα πολυυυυ ευχαριστα νεα! Μονο οι τιμες να ανακοινωθουνε οι τιμες...!

#583   gpap3301

gpap3301

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/09/2012 - 12:04

Εεεεεπιτελους, ευχαριστα πολυυυυ ευχαριστα νεα! Μονο οι τιμες να ανακοινωθουνε οι τιμες...!

+50 απο τις επισημες τιμες διαθεσης του 4S...

#584   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2012 - 12:05

Λες; Πηγη σου; Η το λες βαση τιμης στην υπολοιπη ευρωπη...!

#585   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 27/09/2012 - 14:42

Λέτε να γίνει η έκπληξη και να έχει την ίδια τιμή με το 4S;

Τελευταία επεξεργασία από: koumbouni, 27/09/2012 - 14:42

Ad