κανεις που εχει παρει μαυρο, εχει δει κανενα θεματακι με τα γλαωστα σημαδια? με μια θηκουλα το σωζουμε?
τα γνωστα σημαδια στο μαυρο αλουμινιο..μεχρι που βλεπω σε ξενα sites που λενε οτι φευγει το χρωμα και μονο με το ζορισμα της θηκης..και με εχουν τρομαξει(γιατι πληρωσα 32αρι και το περιμενω )
επισης να φανταστω οτι αυτο το κροταλισμα που ακουγεται οπως λεει καποιος εδω, δε το εχουν ολοι ε??
Εγώ έχω και δεν έχω κάποιο πρόβλημα και δεν είμαι μη από εδώ και μη εκεί το σκίζω και ειδικά αυτήν την εβδομάδα πολύ περισσότερο .Τώρα μπορεί και να είναι σύμτωση και να βγήκε καλό το δικό μου .....
Η πρώτη παρτίδα μπορεί όντως να είχε πρόβλημα αλλά μετά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στις παρτίδες και με όσα παιδιά μιλάω που έχουν πάρει σε μαύρο ούτε εκείνοι έχουν πρόβλημα.
Μόνο εδώ μέσα είδα τόσα πολλά προβλήματα που έβγαλε το iPhone 5 όπως να μην βρίσκει σήμα wifi , κάτι να ακούγεται μέσα να χτυπάει ,να ξεφλουδίζει το iPhone με το παραμικρό και άλλα πολλά...Μέχρι πρώτεινος μόνο μεμονωμένα περιστατικά από ξένα forum....
Μήπως να πάμε για ομαδικό ευχέλαιο....?