Για το ότι τα ελέγχουν μετά από ΠΟΛΛΑ που έχουμε ακούσει εδώ μέσα άσε με να διαφωνήσω.Αν μου πει ο pantsos πως η εποξικη ρυτίνη κανει μια πλακετα πιο αργη θα πιστέψω και ολα τα αλλα που γράφει.
Μεχρι τότε, πίστεψε με, τα refurbished ελέγχονται ενα-ενα απλά και μόνο επειδη μπορούν να ελεγχτουν ένα-ενα. Προλαβαίνουν να τα ελέγξουν ενα-ενα. Κατι που ειναι αδύνατο οταν ενα εργοστάσιο βγάζει 40000 κομμάτια την ημέρα οπου και αρκούνται σε δειγματοληπτικούς ελέγχους και μόνο.
Η άποψή μου για τα refurbished είναι ότι οι πλακέτες τους έρχονται έτοιμες εδώ στην Ελλάδα και τα συναρμολογούν εδώ.
Για αυτό το λόγο έχουμε και ΠΟΛΛΕΣ αναφορές ατόμων (χθες υπήρχε κάποιος) που ενώ πήρε ανακατασκευασμένο οι προσόψεις ήταν οι δικές του αφού φόραγαν τη ζελατίνα του!
Και εφόσον οι πλακέτες τους έρχονται έτοιμες από το εργοστάσιο, κανένας έλεγχος σε άθος δε θα γίνεται.
Άσε ότι αυτή η καραμέλα με το ελεγμένα, στο 5 που το θέμα είναι αντοχής δεν έχει καμία βάση. Πως να τσεκάρει αν το casing ξεφλουδίζει?
Δεν είναι έτσι δυστυχώς στην περίπτωση της Apple στα iPhone.Φιλε μου ειναι ολοκαινουρια κομμάτια σε bulk συσκευασια όπως εγραψε και ένας φίλος απο πάνω. Συνοδευουν πάντα μια αποστολη απο πλήρως συσκευασμένα κομμάτια για να καλύψουν τέτοιες περιπτώσεις αντικατάστασης λογω DOA. Ειναι πάγια πρακτική
Και αυτό αποδεικνύεται εύκολα από τα SN καθώς τα refurbished έχουν ειδική σειρά SN.