Φιλικά
Τελευταία επεξεργασία από: andrewntua, 07/11/2012 - 19:48
Δημοσίευση 07/11/2012 - 19:46
Τελευταία επεξεργασία από: andrewntua, 07/11/2012 - 19:48
Μωρε και εμενα το φιλοκαρδι μου τρεμει αλλα τι να κανω;; Θα το ανοιξω μπροστα τους παντως. Να το παρω λευκο για να λεω οτι το πηρα τελικα και να μην το χαιρομαι;;Μακαρι να σου βγει τελειο φιλε μου αλλα για να μην λεμε ανακριβειες παλι το τηλεφωνο μου ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΗΚΕ! Οι κουκιδες που εχει ειναι προφανως απο ξεφλουδισμα μεσα στην τσεπη...
Νιωθω τρελος μονο που το βλεπω γραμμενο αυτο που λεω αλλα ετσι ειναι πως να το κανουμε... Φιλικα παιδια...
κανενα πρόβλημα δεν έχω φιλαράκι τώρα αν εσύ έχεις με εμενα οκ,αλλα δεν καταλαβενω πως κάποιος ενηλικας δεν μπορεί να σκεφτεί τι πρέπει να κάνει και του λες εσυ,φίλε μου αν εσύ πουλάγες κατι σφραγισμένο και σου ερχόταν μετά απο 2-3 μέρες πισω γρατζουνισμενο πες μου πραγματικά τι θα έκανες;
Δημοσίευση 07/11/2012 - 19:49
ενας ειναι ο προμηθευτής και για πες μου πως θα το διασταυρωνες ένα τέτοιο πράγμα.και κατι ακόμα για κάποιους τι ρόλο παίζει αν έχει κάποιος ΜΑΓΑΖΙ κινητής με το να λέει την γνώμη του,ασε που η apple για μας ειναι η χειρότερη εταιρία,λοιπόν ας πάψει αυτό,και οποίος δεν μπορεί να καταλάβει απλά πράγματα να μην βγάζει γλωσσιτσα πίσω απο μια οθωνηΘα αποκτουσα προβλημα με τους προμηθευτες μου...
και πριν απο αυτο θα διασταυρωνα οτι αυτος που μου το εφερε πισω δεν μου λεει μαμακιες
ενας ειναι ο προμηθευτής και για πες μου πως θα το διασταυρωνες ένα τέτοιο πράγμα.και κατι ακόμα για κάποιους τι ρόλο παίζει αν έχει κάποιος ΜΑΓΑΖΙ κινητής με το να λέει την γνώμη του,ασε που η apple για μας ειναι η χειρότερη εταιρία,λοιπόν ας πάψει αυτό,και οποίος δεν μπορεί να καταλάβει απλά πράγματα να μην βγάζει γλωσσιτσα πίσω απο μια οθονηΘα αποκτουσα προβλημα με τους προμηθευτες μου...
και πριν απο αυτο θα διασταυρωνα οτι αυτος που μου το εφερε πισω δεν μου λεει μαμακιες
ενας ειναι ο προμηθευτής και για πες μου πως θα το διασταυρωνες ένα τέτοιο πράγμα.και κατι ακόμα για κάποιους τι ρόλο παίζει αν έχει κάποιος ΜΑΓΑΖΙ κινητής με το να λέει την γνώμη του,ασε που η apple για μας ειναι η χειρότερη εταιρία,λοιπόν ας πάψει αυτό,και οποίος δεν μπορεί να καταλάβει απλά πράγματα να μην βγάζει γλωσσιτσα πίσω απο μια οθονηΘα αποκτουσα προβλημα με τους προμηθευτες μου...
Δημοσίευση 07/11/2012 - 19:50
Μωρε και εμενα το φιλοκαρδι μου τρεμει αλλα τι να κανω;; Θα το ανοιξω μπροστα τους παντως. Να το παρω λευκο για να λεω οτι το πηρα τελικα και να μην το χαιρομαι;;
Δημοσίευση 07/11/2012 - 19:53
Οι χαρακτηρισμοι τυπου τυπακι στα "φιλαρακια"σου θα σε παρακαλουσα..Και το πουλαγα 350 και εκανες παζαρια για 330 για να ειμαστε ακριβεις.και επειδή κατάλαβα πιο τυπακι απο το γαλατσι είσαι θα σου πω ότι απο την Vodafone δεν μπορώ να αγοράσω για την κόρη μου iPhone 4 μεταχειρισμένο 300 ευρω που το πουλάγες εσυ.οποιος έχει λίγο μυαλό κατάλαβε
κανενα πρόβλημα δεν έχω φιλαράκι τώρα αν εσύ έχεις με εμενα οκ,αλλα δεν καταλαβενω πως κάποιος ενηλικας δεν μπορεί να σκεφτεί τι πρέπει να κάνει και του λες εσυ,φίλε μου αν εσύ πουλάγες κατι σφραγισμένο και σου ερχόταν μετά απο 2-3 μέρες πισω γρατζουνισμενο πες μου πραγματικά τι θα έκανες;
Δημοσίευση 07/11/2012 - 19:56
πουλας iPhone 5 και πρόσεχε δεν είσαι η Vodafone είσαι ιδιοκτήτης καταστήματος Vodafone και μετά απο 6 μέρες σου το φέρνω πίσω.τι κανείς;η εταιρίες δεν αναγνωρίζουν ξεφλουδισματα πες μου τι κανείς.Γιατί να έχω μαζί σου? Όταν κάποιοι συμβιβάζονται με το πρόβλημα που έχουν για χίλιους δυο λόγους να μη μιλήσουμε? Εκτός και αν συμφέρει κάποιους απο 'δω μέσα αυτό. Τότε αλλάζει.
Αν πούλαγα ως τι? Ποιο να μου ερχόταν?
Δημοσίευση 07/11/2012 - 19:57
Τελευταία επεξεργασία από: stevobmw, 07/11/2012 - 20:04
οκ που ειναι το μεμπτό και τη σχέση έχει να κάνει με το μαγαζι;Οι χαρακτηρισμοι τυπου τυπακι στα "φιλαρακια"σου θα σε παρακαλουσα..Και το πουλαγα 350 και εκανες παζαρια για 330 για να ειμαστε ακριβεις.
Παντως και λευκο νομιζω θα αφηνει σημαδια σαν και αυτα που αφηνε στο 4αρι αν εβαζες bumper της apple η τετοιου τυπου.Κι εγω ετσι λεω θα παρω αυτο που μου αρεσει περισσοτερο... Τωρα θα δουμε τι θα γινει με την περιπτωση μου...
Δημοσίευση 07/11/2012 - 19:59
ρε συ παναη αν αφήσουμε το 5αρι και ας πουμε ότι σε καποιο άλλο κινητό ειχες αστοχια υλικού,γιατι περι αυτού πρόκειται,τι θα έκανες?δε θα το γύριζες πίσω στην αποθήκη,προμηθευτη ως ελλατωματικο?πουλας iPhone 5 και πρόσεχε δεν είσαι η Vodafone είσαι ιδιοκτήτης καταστήματος Vodafone και μετά απο 6 μέρες σου το φέρνω πίσω.τι κανείς;η εταιρίες δεν αναγνωρίζουν ξεφλουδισματα πες μου τι κανείς.
Δημοσίευση 07/11/2012 - 20:02
Εχεις προσβαση και εκπτωση σε οποιοδηποτε τηλεφωνο και αγοραζεις απο αγγελιες..Εσενα δηλαδη σου φαινεται απολυτα λογικο...οκ που ειναι το μεμπτό και τη σχέση έχει να κάνει με το μαγαζι;
Θα του ελεγε αυτο που εγραφαν παλια.Μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται.ρε συ παναη αν αφήσουμε το 5αρι και ας πουμε ότι σε καποιο άλλο κινητό ειχες αστοχια υλικού,γιατι περι αυτού πρόκειται,τι θα έκανες?δε θα το γύριζες πίσω στην αποθήκη,προμηθευτη ως ελλατωματικο?
Δημοσίευση 07/11/2012 - 20:02
να μην βγάζει γλωσσιτσα πίσω απο μια οθονη
Δημοσίευση 07/11/2012 - 20:04
Δημοσίευση 07/11/2012 - 20:04
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες