σφραγισμενο δεν γινεται λεει στην περιπτωση ξεθωριασματος κινητου,μηπως γνωριζεται ομως εσεις ρε παιδια Ανακατασκευασμένο τι ειναι ακριβως?Ανακατασκευασμένο.. Σφραγισμένο να ζητήσεις..
Τα πρώτα iPhone 5 στην Ελλάδα! Εντυπώσεις χρηστών!
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:11
Ad
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:14
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:14
αλλο γδαρμενο χτυπημενο γ@μημενο που περναει την διαδικασια της φρεσκαδας...δλδ ξαναμανα απο την αρχη!λυσιμο καθαρισμα βαψιμο πλακετα οθονη νεα πληκτρα ισως...καινουριο σειριακο και ωξο απο την φοξκον...σφραγισμενο δεν γινεται λεει στην περιπτωση ξεθωριασματος κινητου,μηπως γνωριζεται ομως εσεις ρε παιδια Ανακατασκευασμένο τι ειναι ακριβως?
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:15
καλως το κουνελι τον researcher με τα γαματα τα τεστ!!!χαχαχα εχεις μεγαλη πλακα ρε φιλε τελικα!!μπραβο σου!!
Έχεις απόλυτο δίκιο. Ελπίζω:
1ον: όταν φτάσεις να κάνω όσα εγώ να έχεις χρόνο πολύ περισσότερο από 10 ποστς την ημέρα που κάνω,
Και
2ον: να έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή τα άλλα υλικά που σου χρειάζονται για τα τεστς.
Ευτυχώς, που όσα άτομα το έχουν πιάσει στα χέρια τους το επιβεβαιώνουν πώς είναι αισθητά πιο γρήγορο και διευκολύνουντην όλη υπόθεση.
Το 4Σ είναι όλο λευκό. Το 5 το είδα σήμερα για αρκετή ώρα και είναι για τα γούστα μου γυφτέ είναι σα βαμμένο μπουρί ξυλόσομπας.Τώρα, αν σε πείραξε το ποστ για το λευκό 5, πιες ξύδι (βγαίνει και σε λευκό).
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:15
σφραγισμενο δεν γινεται λεει στην περιπτωση ξεθωριασματος κινητου,μηπως γνωριζεται ομως εσεις ρε παιδια Ανακατασκευασμένο τι ειναι ακριβως?
ωχ ναι , ειναι refurbished μηδενικη αξια μεταπωλησης φιλε, αστο καλυτερα κρατα το δικο σου, για μια γρατζουνια δεν αξιζει να παρεις κατι που το γυρισε πισω καποιος αλλος πριν απο σενα κ το επιδιορθωσαν...σκεψου οτι οταν πας να το πουλησεις δεν θα χεις το ιδιο ΙΜΕΙ με το κουτι σου κ αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας....καταλαβαινεις που το παω
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:16
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:16
σφραγισμενο δεν γινεται λεει στην περιπτωση ξεθωριασματος κινητου,μηπως γνωριζεται ομως εσεις ρε παιδια Ανακατασκευασμένο τι ειναι ακριβως?
Τι σου είπαν? Δε γίνεται? Παραδεχονται δηλαδή την αστοχία υλικού, τη προβληματική συσκευή, αλλά θα σου δώσουν κάποιου άλλου.
Ξεφτίλες απλά.
Ανακατασκευασμένο είναι υποτίθεται διπλά ελεγμένο και καινούργια καπάκια. Με τόσα 5 που έχουν γυρίσει πίσω όμως, μη πέσεις και σε χειρότερο.
Πάλεψε το Βαγγέλη και μη το δεχθείς.. Τι να πω..
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:18
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:18
μου αρεσει το βαλσαμικο που ειναι σκουρο!!Έχεις απόλυτο δίκιο. Ελπίζω:
1ον: όταν φτάσεις να κάνω όσα εγώ να έχεις χρόνο πολύ περισσότερο από 10 ποστς την ημέρα που κάνω,
Και
2ον: να έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή τα άλλα υλικά που σου χρειάζονται για τα τεστς.
Ευτυχώς, που όσα άτομα το έχουν πιάσει στα χέρια τους το επιβεβαιώνουν πώς είναι αισθητά πιο γρήγορο και διευκολύνουντην όλη υπόθεση.
Το 4Σ είναι όλο λευκό. Το 5 το είδα σήμερα για αρκετή ώρα και είναι για τα γούστα μου γυφτέ είναι σα βαμμένο μπουρί ξυλόσομπας.Τώρα, αν σε πείραξε το ποστ για το λευκό 5, πιες ξύδι (βγαίνει και σε λευκό).
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:19
δλδ θα παρω ενα κινητο που το ειχε αγορασει αλλος και του εβγαλε προβλημα και το φτιαχνουν και το στελνουν σε μενα?
Σημαίνει κινητό που γύρισε για κάποια γρατσουνιά και άλλαξαν καπάκια(δλδ πειραγμένο εκτός εργοστασίου) ή ακόμα και κινητό που γύρισε για πρόβλημα μητρικής.
Εγώ δεν θα το άλλαζα με τίποτα άλλο εκτός σφραγισμένου. Μια γρατσουνιά, μια γρατσουνιά.
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:19
ευχαριστουμε φιλαράκι,ελάτε παιδιά όσοι έχουμε λευκό να του πούμε ευχαριστω
Επιπλέον δεν είπαπως είσαι γκει ή γύφτος. Αναφέρομαι στο χρώμα. Εκτός πλέον αν το γυαλιστερό ασημοζαχαρή είναι το νέο χρώμα αντρικότητας για το 2013.
Πιθανώς κάποια παιδάκια ακόμη δεν έχουν μάθει να διαβάζουν και να κατανοούν ελληνικά. Δε πειράζει.
Εξ άλλου γούστα είναι όλα.
Και όσον αφορά τα ποστς μου, είμαι από τους ελάχιστους που μιλούν με επιχειρήματα και έωβοηθήσει έμπρακτα πολύ περισσότερο από τις αερολογίες κάποιων.
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:21
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:22
το δικο σου το μαυρο φιλε μου εχει ξεβαψει πιο πολυ απο παλια που ειχες βαλει φοτο?Έχεις απόλυτο δίκιο. Ελπίζω:
Και
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 62
0 μέλη, 62 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες