Τα πρώτα iPhone 5 στην Ελλάδα! Εντυπώσεις χρηστών!
Δημοσίευση 10/11/2012 - 14:35
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα περιστατικό πολύ πρόσφατο που δεν έχει λήξει ακόμη, την παρσκευη, παρέλαβα το μηλαράκι μου (απο vodafone my account) με ανανέωση συμβολαίου, αλλα ηταν προβληματικο, δλδ, οταν το εβαζα στο pc, κ πατουσα να κανω restore from back up, έβγαζε μια ωραιότατη πράσινη- μπλε οθόνη κ έκανε επανεκκίνηση.... περνω την εξυπηρετηση πελατων,
κ μου λενε οτι το DOA δεν ισχυει για συσκευες iphone, κ οτι παει στο service, κ γινεται μετα η γνωστη διδιακασια με ανακατασκευασμένο κινητό, κ φυσικα αρχισα να ωρύομαι, και τους λεω ωραία τοτε, θελω να κανω αμφισβήτηση συμβολαιου, να παρω τα λεφτα μου πισω, και να παω σε αλλη εταιρια. Εκει κομπιαζει λιγο, και μου λεει οτι δευτερα θα ξανα επικοινωνησει μαζι μου το αρμοδιο τμημα να δουν αν μπρουν να κανουν κατι για την περιπτωση μου.
Ad
Δημοσίευση 10/11/2012 - 14:36
καλησπερα κ απο εμενα !!!
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα περιστατικό πολύ πρόσφατο που δεν έχει λήξει ακόμη, την παρσκευη, παρέλαβα το μηλαράκι μου (απο vodafone my account) με ανανέωση συμβολαίου, αλλα ηταν προβληματικο, δλδ, οταν το εβαζα στο pc, κ πατουσα να κανω restore from back up, έβγαζε μια ωραιότατη πράσινη- μπλε οθόνη κ έκανε επανεκκίνηση.... περνω την εξυπηρετηση πελατων,
κ μου λενε οτι το DOA δεν ισχυει για συσκευες iphone, κ οτι παει στο service, κ γινεται μετα η γνωστη διδιακασια με ανακατασκευασμένο κινητό, κ φυσικα αρχισα να ωρύομαι, και τους λεω ωραία τοτε, θελω να κανω αμφισβήτηση συμβολαιου, να παρω τα λεφτα μου πισω, και να παω σε αλλη εταιρια. Εκει κομπιαζει λιγο, και μου λεει οτι δευτερα θα ξανα επικοινωνησει μαζι μου το αρμοδιο τμημα να δουν αν μπρουν να κανουν κατι για την περιπτωση μου.
Set up as new δοκίμασες να κάνεις να δεις αν είναι οκ το τηλέφωνο..?
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 10/11/2012 - 14:40
και ασε που κολλάει κ το scroll, κανει κατι σαν spikes.
Δημοσίευση 10/11/2012 - 14:42
Δημοσίευση 10/11/2012 - 14:49
Δημοσίευση 10/11/2012 - 14:50
ναι εκανα τα παντα... κ χθες που το επαιζα λιγο, εκει που παω να μπω στης ρύθμισης, παρε παλι ενα restart..
και ασε που κολλάει κ το scroll, κανει κατι σαν spikes.
Ποιο iTunes έχεις στο PC? Δες αν έχεις τη τελευταία έκδοση και κάνε Restore & Set Up As New. Μπορείς να δοκιμάσεις και με DFU.
Αν δεν αλλάξει κάτι το πας πίσω και ζητάς αντικατάσταση με σφραγισμένο.
Αν το Backup σου ήταν με JB, κακώς πήγες να το περάσεις.
Δημοσίευση 10/11/2012 - 14:59
Ποιο iTunes έχεις στο PC? Δες αν έχεις τη τελευταία έκδοση και κάνε Restore & Set Up As New. Μπορείς να δοκιμάσεις και με DFU.
Αν δεν αλλάξει κάτι το πας πίσω και ζητάς αντικατάσταση με σφραγισμένο.
Αν το Backup σου ήταν με JB, κακώς πήγες να το περάσεις.
το back up ηταν καθαρο δλδ χωρις JB, στο PC εχω τελευταιο itunes, εκανα Restore & Set Up As New... αλλα το προβλημα συνεχιζει.. με το το ζορίσω λιγο restart
Δημοσίευση 10/11/2012 - 14:59
αυτη την παρασκευη το πηρα. χθες δλδ. Πηγα σε καταστημα το οποιο επαλήθευσε το προβλημα, αλλα δεν μπορουν κανουν αντικατασταση λεει. Την δευτερα που θα με παρουν, θα τους πω, η μου δινεται ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ συσκευη, ή θελω να γινει ακυρωση συμβολαίου τα λεφτα μου πισω, κ μαζι με τους αλλους 3 αριθμους που εχω, παω στη cosmote..
Να το πας πίσω και να ζητήσεις να σου δώσουν άλλη συσκευή είναι σε DOA ακόμα.
Δημοσίευση 10/11/2012 - 15:00
Να το πας πίσω και να ζητήσεις να σου δώσουν άλλη συσκευή είναι σε DOA ακόμα.
το DOA 7 ημερολογιακες μερες δεν ειναι?
Δημοσίευση 10/11/2012 - 15:03
το back up ηταν καθαρο δλδ χωρις JB, στο PC εχω τελευταιο itunes, εκανα Restore & Set Up As New... αλλα το προβλημα συνεχιζει.. με το το ζορίσω λιγο restart
Το πας πίσω τότε και ζήτας σφραγισμένο.
Μη συμβιβαστείς και μη δεχθείς, θα σας ειδοποιήσουμε, να περάσει απο έλεγχο κτλ.
Αν σου πουν δε γίνεται, και όλα τα υπόλοιπα, λύσεις υπάρχουν πολλές.. Γραμμή καταναλωτή.. Δικηγόρο και πάει λέγοντας..
Να ξεμπερδέψεις γρήγορα..
Δημοσίευση 10/11/2012 - 15:06
ανάλογα την εταιρία φιλε μου.στο γερμανο είναι 3 ημερολογιακές συμπεριλαμβανομενης της μερας αγορας.το DOA 7 ημερολογιακες μερες δεν ειναι?
Δημοσίευση 10/11/2012 - 15:25
Η πλάκα είναι πως πολλοί που το έχουν ήδη πάρει να μην έχουν καταλάβει πόσο κίτρινη είναι η οθόνη τους, αλλά όταν το βάλουν σε κάποιο άλλο δίπλα δίπλα, τότε βλέπω να πέφτει τρελό ξενέρωμα!! Όποιος είναι Χανιά, ας κάνει μια βόλτα στα παραπάνω μαγαζιά (αυτά στο κέντρο , στον Κωτσόβολο δίπλα και απέναντι) και να τα συγκρίνει για να δει τι εννοώ...!!!
Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 10/11/2012 - 15:26
Δημοσίευση 10/11/2012 - 15:50
δηλαδή εάν περάσουν οι 3 μέρες που έχει ο γερμάνος τότε τι γίνεται? (οι 3 μέρες είναι εργάσιμες?)ανάλογα την εταιρία φιλε μου.στο γερμανο είναι 3 ημερολογιακές συμπεριλαμβανομενης της μερας αγορας.
Δημοσίευση 10/11/2012 - 16:03
Δημοσίευση 10/11/2012 - 16:04
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 43
0 μέλη, 43 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες