Σε κανένα ΜΑ κανένα review για το iPhone 5 δεν είδα πως συμπεριφέρεται η συσκευή στο άνοιγμα την διαχείρηση και το διάβασμα απαιτητικών PDF περιοδικών,τα περιοδικα που διαβάζω είναι αρκετά οπως το γερμανικό chip ,pc magazine αγγλικό ,focus BBC, cycling plus,wired,scifinow, κλπ. Σε όλα ΜΑ όλα τα παραπάνω το lag στο rendering των εικόνων και κειμένου είναι αρκετά ενοχλητικό και καθόλου ΜΑ καθόλου ομαλό στο φορτωμα και να σκέφτειται ότι χρησιμοποιώ το iPad 3 και goodreader .........
Είπα λοιπόν να δοκιμάσω τα ίδια αρχεία PDF και στο 5αρι.....έτσι απο περιέργεια να δώ πως παει.........
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ο A6 δείχνει τα δόντια του μόνο αυτο έχω να πω, όλα είναι smooth η καθυστέρηση στο rendering κειμένου και εικόνας είναι απειροελαχιστη........σχεδόν αμελητέα!!!! Ίσως ετοιμάσω και κάποιο video για να δειτε τι εννοώ.
Εάν το ιδιο συμβαίνει και στο iPad το 4αρι τότε ίσως να σκεφτώ σοβαρά την μετάβαση σ´αυτό.............
Και εγώ διαβάζω πολλά περιοδικά και μεγάλα (80+ ΜΒ) στο iPad 3 και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα....θα σου πρότεινα να τα ανοίγεις με το iBooks...έγω έτσι δεν βλέπω διαφορά (αισθητή) από iPad 3 σε iPhone 5....