Τα πρώτα iPhone 5 στην Ελλάδα! Εντυπώσεις χρηστών!
Δημοσίευση 10/12/2012 - 23:57
Ad
Δημοσίευση 11/12/2012 - 00:13
δες λιγο τα κουμπια της εντασης αν παιζουν αριστερα δεξια.
Δημοσίευση 11/12/2012 - 00:15
το δοκίμασα μόλις απο περιέργεια και έρχονται κανονικα οι ειδοποίησεις με wifi μονο.εγώ τα δοκίμασα όλα ...διάφορα ρούτερ διάφορες συνδέσεις ανοιχτά κλειστά όλα ή κανένα ή μόνο το ένα και δούλευε μόνο με 3g..imessage, watch's app viber ...αλλά με το wifi μόνο δεν δούλευε τίποτα..έπρεπε να ανοίξω την οθόνη και μετά από μερικά δεύτερα εμφανιζόταν το εικονίδιο του wifi και μου ερχόντουσαν όλα κανονικά...ούτε καν το mail δεν δούλευε μόνο με το wifi..από το iphone 3g που είχα όλα μέχρι σήμερα με cosmote δούλευαν πάντα άψογα..45η εβδομάδας ήταν το κινητό και κατά τα άλλα ήταν τέλειο.-
Δημοσίευση 11/12/2012 - 09:51
Δημοσίευση 11/12/2012 - 10:36
Δημοσίευση 11/12/2012 - 11:17
Δημοσίευση 11/12/2012 - 11:25
φιλε και μενα ο σενσορας ειναι συνεχεια αναμμενος. και πολλα εκθεσιακα που εχω δει εχουν το ιδιο "θεμα".Παιδια ο σενσορας δεν μου απανησατε θα πρεπε να τον βλεπω ανοικτο η οχι στο απολυτο σκοταδι; Καμια διαροη φωτος παντως δεν εχω απο πουθενα!!!
οποτε μην αγχωνεσαι λογικα ετσι τον εχουν κανει να δουλευει.
Δημοσίευση 11/12/2012 - 12:25
Ερώτηση: Μου ανάβει συνεχώς το βελάκι του GPS πάνω στην μπάρα.
Λογικά κάποια εφαρμογή το κρατάει συνεχώς ανοιχτό. Έκλεισα όλες τις εφαρμογές από multitask, έκανα επανεκκίνηση αλλά παραμένει ανοιχτό. Κάποια ιδέα?
Δημοσίευση 11/12/2012 - 12:29
Να και το μαυράκι μου!
Λογικά κάποια εφαρμογή το κρατάει συνεχώς ανοιχτό. Έκλεισα όλες τις εφαρμογές από multitask, έκανα επανεκκίνηση αλλά παραμένει ανοιχτό. Κάποια ιδέα?
Το βελάκι αυτό είναι οι υπηρεσίες τοποθεσίας.
Αν δεν τις θες ενεργοποιημένες, απενεργοποίησε τες από τις ρυθμίσεις.
Δημοσίευση 11/12/2012 - 12:38
Δημοσίευση 11/12/2012 - 12:49
Το βελάκι αυτό είναι οι υπηρεσίες τοποθεσίας.
Αν δεν τις θες ενεργοποιημένες, απενεργοποίησε τες από τις ρυθμίσεις.
Δες αν έχεις πατήσει στο καιρό στο NC να συγχρονίζει με το τοπικό.
Eπίσης στις υπ. τοποθεσίας.
Τελικά ήταν η εφαρμογή Data Usage η οποία στις ρυθμίσεις της είχε στο ΟΝ το realtime monitor.
Μέσα στις ρυθμίσεις τοποθεσίας, αυτή η εφαρμογή και ο καιρός έχουν μωβ βελάκια.
Τώρα όλα κομπλέ. Πρωτάρης στο iOS και προερχόμενος από Galaxy S3.
Πάντως είμαι ενθουσιασμένος. Όλα κυλούν και δουλεύουν άψογα.
Δημοσίευση 11/12/2012 - 12:50
φιλε μου το βελακι μπορει να προερχεται και απο υπηρεσιες συστηματος.Να και το μαυράκι μου!
σου προτεινω να πας ρυθμισεις > απορρητο > υπηρεσιες τοποθεσιας > υπηρεσιες συστηματος και να τα κλεισεις ολα εκτος απο βαθμονομηση πυξιδας και ευρεση δικτυου.
Δημοσίευση 11/12/2012 - 13:03
φιλε και μενα ο σενσορας ειναι συνεχεια αναμμενος. και πολλα εκθεσιακα που εχω δει εχουν το ιδιο "θεμα".
οποτε μην αγχωνεσαι λογικα ετσι τον εχουν κανει να δουλευει.
Καλημερα φιλε. Μα αυτο λεω οτι εμενα δεν ειναι αναμενος.
Τελικά ήταν η εφαρμογή Data Usage η οποία στις ρυθμίσεις της είχε στο ΟΝ το realtime monitor.
Μέσα στις ρυθμίσεις τοποθεσίας, αυτή η εφαρμογή και ο καιρός έχουν μωβ βελάκια.
Τώρα όλα κομπλέ. Πρωτάρης στο iOS και προερχόμενος από Galaxy S3.
Πάντως είμαι ενθουσιασμένος. Όλα κυλούν και δουλεύουν άψογα.
Καλως ηρθες στον πανεμορφο κοσμο του ios. Παντως ηρθες επισης απο ενα δυνατο κινητο.
Δημοσίευση 11/12/2012 - 13:05
μπορει να μην τον βλεπεις απλα.Καλημερα φιλε. Μα αυτο λεω οτι εμενα δεν ειναι αναμενος.
παρε ενα κινητο, οχι smartphone, ξεκλειδωσε το iphone σου και βαλε την καμερα του αλλου κινητου απο πανω. και πες μου αν φαινεται.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 61
0 μέλη, 61 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες