Μα οχι δεν πρέπει να φαίνεται. Ονομαστικα, εκπέμπει στο υπέρυθρο. Μαλλον αυτοι που φαίνονται με γυμνό μάτι αποκλίνουν.
Αυτο καταλαβα κι εγω. Με την πρωτη ευκαιρια θα το δω με αλλο κινητο οχι smartphone.
μη φανταστεις οτι θα το βλεπεις πεντακαθαρα. ενα αχνο κοκκινο φως φαινεται, το οποιο ειναι το κατω φασμα των υπερυθρων που εκμπεμπει ο αισθητηρας και το οποιο ειναι ορατο απο το ματι. καλυτερα θα το δεις ομως με αλλη καμερα, μετριας ποιοτητας.
Δεν φαινεται απολυτως τιποτα σε απολυτο σκοταδι παντως. Θα δοκιμασω με καμερα μετριας ποιοτητας οταν βρω κινητο 😁
Πείτε ρε παίδες και μια εφαρμογή καλή, δηλαδή για τις 4ίντσες του κινητού, για data counter, όπως του 3G Watchdog που είχα στο S3.
Δοκίμασα my data manager αλλά δεν έχει πάρει αναβάθμιση για 4ιντσο. Επίσης δοκίμασα μια που λέγεται Onavo αν θυμάμαι καλά, αλλά μου βίασε το VPN και το εμφάνισε μόνιμα σε εικονίδιο στην πάνω μπάρα, και μόλις το επεγκατέστησα μου ήρθαν σε sms ρυθμίσεις από τη Voda.
Εγω απο τοτε που εχω iphone 3 ως τωρα αγαπημενη ειναι η download meter που σε ειδοποιει αν ξεπερασεις τα δεδομενα η κοντευεις, ξεκινα μονη της παντα και κανει πολλα αλλα.
iTunes Link