Τα πρώτα iPhone 5 στην Ελλάδα! Εντυπώσεις χρηστών!
Ad
Δημοσίευση 04/01/2013 - 16:13
Δημοσίευση 05/01/2013 - 21:53
Δημοσίευση 06/01/2013 - 01:03
Δημοσίευση 06/01/2013 - 10:08
Οχι δεν σου ξεφευγει τίποτε. Ο sensor ειναι 4:3, ένα ευρέως διαδεδομένο standard στην φωτογραφία.Ερώτηση : Όταν βγάζω φωτογραφία δεν καλύπτει όλη την οθόνη. Πρέπει να μπω επεξεργασία και να την κάνω εκεί 16:9 κόβοντας όμως ένα κομμάτι. Υπάρχει κάποια ρύθμιση? Μου ξεφεύγει κάτι?
Δημοσίευση 06/01/2013 - 10:38
Οχι δεν σου ξεφευγει τίποτε. Ο sensor ειναι 4:3, ένα ευρέως διαδεδομένο standard στην φωτογραφία.
Έχω ένα μήνα και κάτι την συσκευή και δεν το είχα προσέξει και ένας φίλος με 4άρι το παρατήρησε χθες και μου κίνησε την περιέργεια. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δημοσίευση 06/01/2013 - 11:52
Περίεργο...
Ότι χρήση και να του κάνω στα μίνιμουμ μου φτάνει για πλάκα μια ολόκληρη μέρα και μένουν και πάνω από 30% στην μπαταρία...
To αφησα ενα βραδυ εκτος φορτιστη να δω τι παιζει.. απο 100% το πρωι ηταν 80% !! Και γενικοτερα, για να βγαλει μερα δεν πρεπει να ασχολουμαι μαζι του καθολου! Δεν πιστευω να εχουν ολα αυτη τη συμπεριφορα, μαλλον κατι παιζει με το δικο μου μονο..
Εννοειται ολες οι εφαρμογες κλειστες, τα email accounts ειναι ολα με fetch και στο notifications εχω αφησει μονο τα messengers. Eπισης, το αφηνω connected στο wifi, αλλα παντοτε αποσυνδεεται λιγο αφοτου μπει σε lock screen (αλλο παλι και αυτο, ενω το εχω βαλει να συνδεθει στο wifi, αυτο να αποφασιζει να αποσυνδεθει!!) οποτε φανταζομαι τη βγαζει ολο το βραδυ με το 3G.
Στο location services εχω μονο booking.com, compass, google, google maps, maps, speedtest, v-cockpit, weather, weather pro, whatsapp, find my iphone. Eπισης, δεν εχω κανενα synch για φωτογραφιες και μεντια.
Τελευταία επεξεργασία από: gaig, 06/01/2013 - 11:54
Δημοσίευση 06/01/2013 - 12:14
To αφησα ενα βραδυ εκτος φορτιστη να δω τι παιζει.. απο 100% το πρωι ηταν 80% !! Και γενικοτερα, για να βγαλει μερα δεν πρεπει να ασχολουμαι μαζι του καθολου! Δεν πιστευω να εχουν ολα αυτη τη συμπεριφορα, μαλλον κατι παιζει με το δικο μου μονο..
Εννοειται ολες οι εφαρμογες κλειστες, τα email accounts ειναι ολα με fetch και στο notifications εχω αφησει μονο τα messengers. Eπισης, το αφηνω connected στο wifi, αλλα παντοτε αποσυνδεεται λιγο αφοτου μπει σε lock screen (αλλο παλι και αυτο, ενω το εχω βαλει να συνδεθει στο wifi, αυτο να αποφασιζει να αποσυνδεθει!!) οποτε φανταζομαι τη βγαζει ολο το βραδυ με το 3G.
Στο location services εχω μονο booking.com, compass, google, google maps, maps, speedtest, v-cockpit, weather, weather pro, whatsapp, find my iphone. Eπισης, δεν εχω κανενα synch για φωτογραφιες και μεντια.
Eπανέφερες προηγούμενο Backup?
Δημοσίευση 06/01/2013 - 12:44
Αφού το αφήνεις στο Wifi και αποσυνδέεται κλείνε το διακόπτη γιατί όσο ψάχνει για wifi τρώει μπαταρία...Ακόμη και όταν αποσυνδέεται αυτό ψάχνει στο παρασκήνιο να βρει διαθέσιμα δίκτυα...Αλλά εμφανώς η μπαταρία σου έχει θέμα...To αφησα ενα βραδυ εκτος φορτιστη να δω τι παιζει.. απο 100% το πρωι ηταν 80% !! Και γενικοτερα, για να βγαλει μερα δεν πρεπει να ασχολουμαι μαζι του καθολου! Δεν πιστευω να εχουν ολα αυτη τη συμπεριφορα, μαλλον κατι παιζει με το δικο μου μονο..
Δημοσίευση 06/01/2013 - 15:00
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 06/01/2013 - 15:09
Αν ενεργοποιήσεις το "Ask to Join Networks" στα Settings του WiFi υποτίθεται ότι θα λυθεί το 2ο πρόβλημά σου. Δοκίμασε το και πες μας.Να τα μας. Αρχισε κ εμένα να χάνει το wifi μόλις το κλείδωνω. Κ μετα κιόλας αντί να επανέρχεται απο μόνο του πρέπει να μπω ρυθμίσεις. Τι έγινε έτσι ξαφνικά. Ποτε δεν είχα πρόβλημα.
Δημοσίευση 06/01/2013 - 15:21
Δημοσίευση 06/01/2013 - 16:08
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 62
0 μέλη, 62 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες