Εεεε... ναι.. Και..? Καθενας δινει οσα πιστευει οτι μπορει, ή θελει να δωσει, για οποιοδηποτε προιον θελει, την στιγμη που το θελει, και ασχολειται για αυτο με οσο χρονο πιστευει οτι διαθετει..
Και εσυ, οταν και εαν επιλεξεις να το παρεις απο την Ελλαδα, θα πληρωσεις παραπανω απο τον αντιστοιχο αγγλο, και ακομα παραπανω απο τον αντιστοιχο αμερικανο.. Οποτε..?
Προφανως δεν ειχα καποιον να μου το στειλει απο την Αγγλια, ουτε απο την Αμερικη στην εκει βασικη τιμη του. Και τα αεροπορικα για να παω να το παρω μονος μου, δεν μου τα κανουν δωρο, ουτε εχω τον χρονο... Θυμησε μου ομως.. γιατι δινω λογαριασμο για το ποσο κοστισε..? Νομιζα οτι εδω γραφουμε εντυπωσεις χρηστων.. οχι σχολιασμο τιμων...
Δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω με αυτα που διαβαζω...Το να δινεις 150 ευρω παραπανω ειναι ο ορισμος της προβατοποιημενης αγορας
Δεν σου ζητησε κανενας λογαριασμο...δεν πα να δωσεις και 1850 ευρω, δικα σου ειναι τα λεφτα...αλλα δεν θα μου απαγορεψεις να γελαω με την εξαιρετικη αυτη επιχειρηματικη σου κινηση