γενικά αν αξίζει και αν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα!
θα το πάρω δεν το συζητώ απλά ρωτάω
Μια χαρά θα είναι !!! Κάνει τα πάντα , δέν μπορώ να πώ οτι συμφέρει , αλλά αξίζει...
Δημοσίευση 26/10/2012 - 12:11
γενικά αν αξίζει και αν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα!
θα το πάρω δεν το συζητώ απλά ρωτάω
Δημοσίευση 26/10/2012 - 12:12
παιδιά καλησπε΄ρα
ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι επειδή πρόκειται να πάρω το Iphone το 5 θέλω να ρωτήσω αν αξίζει ή όχι
αυτό είναι υποκειμενικό και προκύπτει από πολλούς παράγοντες το ξέρω, απλά σε θέμα προβλημάτων το ρωταω
γιατί πηγαίνω σε γερμανό κλπ και λένε βγάζει προβλήματα το ένα το άλλο και με προβληματίζουν λίγο
εγώ το μόνο πρόβλημα που διαβάζω στο φόρουμ απο ανθρώπους που το πήραν είναι το ξεφλούδισμα του μαύρου δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο
σε θέμα λογισμικού κλπ
Δημοσίευση 26/10/2012 - 15:11
Δημοσίευση 26/10/2012 - 21:24
Δημοσίευση 27/10/2012 - 10:05
Δημοσίευση 27/10/2012 - 10:23
Δημοσίευση 27/10/2012 - 10:40
Δημοσίευση 27/10/2012 - 10:49
Δημοσίευση 27/10/2012 - 12:03
Δημοσίευση 27/10/2012 - 12:13
Ευχαριστώ παιδιά, να είστε καλά.
Για μένα (από πέρυσι που με τον ίδιο τρόπο πήρα και το 4s) η διαφορά της τάξης των 80-100 ευρώ σε κόστος και μόνο σε σχέση με Ελλάδα, αξίζει για να το πάρεις από Αγγλία, ευτυχώς για την Aramex.
Δημοσίευση 27/10/2012 - 12:13
Καλησπέρα παιδια,
μόλις εκανα εγραφή στο φόρουμ(πρωτο ποστ)
παρακολουθω μερες αυτο το θεμα γιατι σκέφτομαι για να παω στο 5αρι.Σκέφτομαι για το άσπρο μιας και απο τι κατάλαβα το μαύρο έχει θέμα με τις γρατζουνιές και επειδη η πλάτη του ασπρου μου αρέσει καλύτερα..
Θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση για τους κατοχους του άσπρου. Όταν βλέπετε βίντεο ή φωτογραφίες ή ακόμη και οι εφαρμογές που δεν εχουν γίνει ακόμη update για το 5 και εχουν τα μαυρα κενά στις άκριες , σας φάινονται καθολου ενοχλητικά ή δε το καταλαβαίνετε;Διοτι σε αυτό το θέμα έχει πλεονέκτημα το μαύρο από τι είδα.
Και μια γενική ερώτηση. Επειδή είδα το πρόβλημα με τις μωβ φωτογραφίες με φως... Σας εμφανίζεται συχνά το πρόβλημα ή αρκετα σπάνια;
Δημοσίευση 27/10/2012 - 12:14
καλως ηρθες στο clubΜόλις παρέλαβα και το δικό μου 5αρι από UK Apple Store μετά από 1 μήνα αναμονής! Είναι τόσο ελαφρύ όταν το πρώτο πιάνεις που μοιάζει με dummy! Πάω για nanosim τώρα γιατί δεν μπορώ ούτε να το χρησιμοποιήσω χωρίς..
Δημοσίευση 27/10/2012 - 12:25
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω.Πρώτη φορά που είδα το μαύρο και το λευκό απο φωτογραφίες,έκλεισα αμέσως προς το μαύρο.
Το 1ο 5άρι που είδα απο κοντά ήταν το μαύρο,και επισήμως έκλεισα οτι τελικα 100% θα πάρω το μαύρο.
Περιμένοντας το 5αράκι μου απο Αγγλία (μαύρο) ξαφνικά μου λένε οτι δεν έχει μαύρο αλλά μόνο λευκό.
Πάνω στη στεναχώρια μου λέω αντε ντέφι να γίνει.
Μόλις το πήρα το λευκό έπαθα πλάκα. Καμία σχέση όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και πιστεύω οτι το αδικούν πάρα πολύ.
Και τα 2 τα χρώματα είναι τέλεια όποιο και να διαλέξει κάποιος.Απλά φαίνεται οτι το λευκό το ΄΄δείχνει'' περισσότερο στο 5,πράγμα που ομολογώ δε το περίμενα.
Τώρα λέω καλά που πήρα λευκό
Στο θέμα σου τώρα....
Τα κενά που λες που σπάνια βέβαια υπάρχουν δεν είναι καθόλου ενοχλητικά και εννοείται οτι θα γίνουν update οπότε δεν έχεις να ανησυχείς για αυτό.
Όσον αφορά το μωβ χρώμα όταν στρέφεις την κάμερα προς τον ήλιο ακόμα και οι επαγγελματικές φωτογραφικές το κάνουν αυτό.Οπότε δε θεωρείται πρόβλημα.
Δημοσίευση 27/10/2012 - 12:31
είναι εντάξει από γδαρσίματα και τέτοια; Καλορίζικο!Μόλις παρέλαβα και το δικό μου 5αρι από UK Apple Store μετά από 1 μήνα αναμονής! Είναι τόσο ελαφρύ όταν το πρώτο πιάνεις που μοιάζει με dummy! Πάω για nanosim τώρα γιατί δεν μπορώ ούτε να το χρησιμοποιήσω χωρίς..
Δημοσίευση 27/10/2012 - 13:21
0 μέλη, 60 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες