60 Euros φθηνότερο από ό,τι Αγγλία, χωρίς τη δυνατότητα για 4G. Eπιλέγετε...
Τι εννοείς χωρίς δυνάτοτητα 4g? :/
Δημοσίευση 31/10/2012 - 15:13
60 Euros φθηνότερο από ό,τι Αγγλία, χωρίς τη δυνατότητα για 4G. Eπιλέγετε...
Δημοσίευση 31/10/2012 - 17:39
Τι εννοείς χωρίς δυνάτοτητα 4g? :/
Δημοσίευση 31/10/2012 - 17:53
Τι έργα επιστημονικής φαντασίας διαβάζετε ρε; Τι κλειδωμένα 4G και ιστορίες;
Κανονικό θα είναι όπως σε όλον τον κόσμο. Σιγά μην κλειδώσουν το 4G για την Ελλάδα μόνο...
Τελευταία επεξεργασία από: greg3301, 31/10/2012 - 17:54.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:10
http://tech.in.gr/ne...?aid=1231217404
Το iPhone 5, όταν έρθει τελικά στην ελληνική αγορά, θα έρθει «κλειδωμένο». Αυτό σημαίνει ότι η Apple διατηρεί το δικαίωμα να το ξεκλειδώσει over the air και κατά βούληση, για να επιτρέψει την αξιοποίηση του τσιπ 4G, μια πρακτική που υιοθετεί η εταιρεία πρώτη φορά, δεδομένης της ανυπαρξίας ώριμων δικτύων 4G όχι βέβαια μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη ή ακόμα και στις ΗΠΑ (δεν έκανε το ίδιο με το ώριμο 3G σε προγενέστερα μοντέλα iPhone).
Είναι όμως η μόνη εταιρεία κατασκευής smartphone που θέτει περιορισμούς στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και ορίζει προδιαγραφές για τα δίκτυα που απαιτεί να πληρούνται πριν «παραχωρήσει» iPhone προς πώληση. Ακόμα και το λανσάρισμα ενός iPhone από τα δίκτυα κάθε χώρας ακολουθεί «αυστηρές διαδικασίες», οι οποίες μάλιστα καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου, και αφορά σε όλα τα iPhone.
επισης απο φασεβοοκ
μιλαω παντα με πηγες και επιχειρηματα, αν εσυ εχεις κατι αλλο περα απο λογια ευχαριστως να το δουμε...
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:13
Δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω, αλλά θεωρώ πως η Apple το έχει έτσι τώρα (να μη φαίνεται δλδ το LTE) ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στους παρόχους.
Φυσικά και σε πιστεύω, αλλά θα ήθελα να διαβάσω κάτι επίσημο από την Apple και μόνο. Επίσης όλα τα uk, de τηλέφωνα είναι ακριβώς όπως τα ελληνικά. Άρα είναι και εκείνα κλειδωμένα ως ότου μπουν τα δίκτυα. Λογικό μου φαίνεται.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:14
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:16
Επειδή δεν εχω καταλάβει...το δικό μου ειναι απο apple store Ολλανδιας...ειναι κλειδωμενο στο 4G; Ειναι Α1429.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:18
http://tech.in.gr/ne...?aid=1231217404
Το iPhone 5, όταν έρθει τελικά στην ελληνική αγορά, θα έρθει «κλειδωμένο». Αυτό σημαίνει ότι η Apple διατηρεί το δικαίωμα να το ξεκλειδώσει over the air και κατά βούληση, για να επιτρέψει την αξιοποίηση του τσιπ 4G, μια πρακτική που υιοθετεί η εταιρεία πρώτη φορά, δεδομένης της ανυπαρξίας ώριμων δικτύων 4G όχι βέβαια μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη ή ακόμα και στις ΗΠΑ (δεν έκανε το ίδιο με το ώριμο 3G σε προγενέστερα μοντέλα iPhone).
Είναι όμως η μόνη εταιρεία κατασκευής smartphone που θέτει περιορισμούς στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και ορίζει προδιαγραφές για τα δίκτυα που απαιτεί να πληρούνται πριν «παραχωρήσει» iPhone προς πώληση. Ακόμα και το λανσάρισμα ενός iPhone από τα δίκτυα κάθε χώρας ακολουθεί «αυστηρές διαδικασίες», οι οποίες μάλιστα καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου, και αφορά σε όλα τα iPhone.
επισης απο φασεβοοκ
μιλαω παντα με πηγες και επιχειρηματα, αν εσυ εχεις κατι αλλο περα απο λογια ευχαριστως να το δουμε...
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 31/10/2012 - 18:18.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:18
unlocked ειναι φιλε, τα applestores πουλανε μονο ξεκλειδωτα, κ γω το περιμενω απο γερμανια...
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:19
Δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω, αλλά θεωρώ πως η Apple το έχει έτσι τώρα (να μη φαίνεται δλδ το LTE) ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στους παρόχους.
Φυσικά και σε πιστεύω, αλλά θα ήθελα να διαβάσω κάτι επίσημο από την Apple και μόνο. Επίσης όλα τα uk, de τηλέφωνα είναι ακριβώς όπως τα ελληνικά. Άρα είναι και εκείνα κλειδωμένα ως ότου μπουν τα δίκτυα. Λογικό μου φαίνεται.
δεν ξερω φιλε, μπορει να εχει κλειδωσει τις συσκευες με το ΙΜΕΙ , γιατι σου κανει εντυπωση, η Α1429 πωλειτε στην αγγλια κλειδωμενη σε παροχο κ unlocked, γιατι να μην γινει κ στην ελλαδα αν ετσι ειναι η συμφωνια, δεν ξερω αλλα μου φαινεται απολυτα λογικο...κ αργοτερα να στο ξεκλειδωσει η καε εταιρια σε συμφωνια με την αππλε
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:22
unlocked ειναι φιλε, τα applestores πουλανε μονο ξεκλειδωτα, κ γω το περιμενω απο γερμανια...
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:23
Και μένα από apple store uk είναι. Όμως δεν υπάρχει στο settings->cellular data η επιλογή LTE παρά μόνο 3G αναγραφόμενη! Δηλαδή μπορεί να είναι θέμα UI μόνο. Η κεραία και το τσιπ για να πιάνει 4G είναι μέσα! Όταν βάλουν Αγγλία, γερμανία, Ολλανδία 4G, θα δουλεύει το 5άρι.
Επιπλέον, η Cosmote είχαμε διαβάσει παλιά πως θα δέχεται και τα 2 μοντέλα στο 4G αν θυμάμαι καλά. Τί άλλαξε;
Τελευταία επεξεργασία από: greg3301, 31/10/2012 - 18:25.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:41
μα αυτο λεω κ σε αλλο ποστ, στο μαλλ στον αγ. δημητριο η vodafone πιανει κανονικα με το 5αρι, η κοσμοτε δεν..
επισης αν εντοπιστει σημα LTE θα αλλαξει αυτοματα η ενδειξη 3g->LTE, κατι σαν τα wi-fi δικτυα σκεψου που μπαινοβγαινουν αυτοματα μολις μπεις στην εμβελεια, το εψαξα οσο δεν παει αυτες τις ημερες κ αποφασισα να παρω συσκευη απο την γερμανια, να ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει την ταδε ημερομηνια κ θα ειναι οκ...
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:42
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:50
Ρε παιδιά για να καταλάβω, όσα Iphone 5 ειναι απο εξωτερικό δεν υποστιρίζουν σήμα 4g στην Ελλάδα?(Αν ποτέ γίνει το 4g) μόνο αυτά που είναι αγορασμένα απο Ελλάδα θα υποστηρίζουν ?
0 μέλη, 52 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες