οντως ομως εχουμε φτασει να ψαχνουμε αυτους τους ανθρωπους με το φαναρι.απλα αψογος επαγγελματιας.τιποτα αλλονα τιμωρηθεί παραδειγματικά ο υπεύθυνος του καταστήματος Γερμανός στο The Mall...(υπάρχουν και κάποιες ελάχιστες φωτεινές ελπίδες επαγγελματισμού στο χάος που ζούμε) εύγε στον υπεύθυνο.
Τα πρώτα iPhone 5 στην Ελλάδα! Εντυπώσεις χρηστών!
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:13
Ad
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:15
να ευχαριστησω επισης και το μελος master1992g για τις χρησιμες οδηγιες που μου εδωσε ως ο πρωτος διδαξας!οντως ομως εχουμε φτασει να ψαχνουμε αυτους τους ανθρωπους με το φαναρι.απλα αψογος επαγγελματιας.τιποτα αλλο
Τι λες ρε φιλε ; Εμεις εδω δεν μπορουμε να βρουμε πουθενα και αυτος χάλασε τρια για πάρτυ σου ;; Στην πυρά ...
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:17
δυο....το ενα ηταν το δικο μου....Τι λες ρε φιλε ; Εμεις εδω δεν μπορουμε να βρουμε πουθενα και αυτος χάλασε τρια για πάρτυ σου ;; Στην πυρά ...
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:25
Μου αρέσεις γιατι τα ποσοτικοποιείς τα πράγματα ...
Πόσα και πόσες λοιπόν ;;;
κατσε κ μετρα, 7-8 προχειρα 2 μερες που διαβαζω μετρησα, μαζι με αυτα τα 4 που ανοιξε ο γερμανος στο μαλλ που λεει το πλαηκαρι πιο πανω...δεν ειναι και λιγα
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:27
κατσε κ μετρα, 7-8 προχειρα 2 μερες που διαβαζω μετρησα, μαζι με αυτα τα 4 που ανοιξε ο γερμανος στο μαλλ που λεει το πλαηκαρι πιο πανω...δεν ειναι και λιγα
50 θα βαλω εγω (αν και δεν προκυπτει απο το thread) .... Αυτες ειναι οι βλαβες...
Tα τηλέφωνα πόσα ;;;
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:28
Υ.Γ Μου ειπανε να το στειλω χωρις το κουτι του.
Υ. Γ 2. Χρες μου ειπανε για καινουριο
Τελευταία επεξεργασία από: rikos7, 06/11/2012 - 12:31
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:30
Δεν νομίζω να υπάρχουν refurbished σε αυτη τη φάση... Ειναι κάπως νωρίς .Μολις μιλησα με ifoquest για να το στειλω κ μου ειπαν πως γινεται αντικατασταση κινητου αλλα χωρις κουτι και παρελκομενα μονο συσκευης! Τι να κανω τωρα; Καινουριο του κουτιου δεν δινουν σφραγιστο δηλαδη! Φοβαμαι να παρω ανακατασκευασμενο!
Υ.Γ Μου ειπανε να το στειλω χωρις το κουτι του
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:30
Μολις μιλησα με ifoquest για να το στειλω κ μου ειπαν πως γινεται αντικατασταση κινητου αλλα χωρις κουτι και παρελκομενα μονο συσκευης! Τι να κανω τωρα; Καινουριο του κουτιου δεν δινουν σφραγιστο δηλαδη! Φοβαμαι να παρω ανακατασκευασμενο!
Υ.Γ Μου ειπανε να το στειλω χωρις το κουτι του
Έτσι όπως το λες, αυτοί μιλάνε για ανακατασκευασμένο.
Να τους ξαναπάρεις να το επιβεβαιώσεις και να απαιτήσεις αντικατάσταση με σφραγισμένο καθώς μιλάμε για αστοχία υλικού.
Ακόμα καλύτερα αν πήγαινες απο εκεί.
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:32
Μολις μιλησα με ifoquest για να το στειλω κ μου ειπαν πως γινεται αντικατασταση κινητου αλλα χωρις κουτι και παρελκομενα μονο συσκευης! Τι να κανω τωρα; Καινουριο του κουτιου δεν δινουν σφραγιστο δηλαδη! Φοβαμαι να παρω ανακατασκευασμενο!
Άλλαξε ομάδα
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:32
Έτσι όπως το λες, αυτοί μιλάνε για ανακατασκευασμένο.
Να τους ξαναπάρεις να το επιβεβαιώσεις και να απαιτήσεις αντικατάσταση με σφραγισμένο καθώς μιλάμε για αστοχία υλικού.
Δεν νομίζω να ειναι ανακατασκευασμένο. Ειναι ολοκαίνουρια κομμάτια που στέλνονται χωρις την πλήρη συσκευασία για να καλύψουν ακριβώς τέτοιες περιπτώσεις DOA
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:33
ειμαι απο Αλεξανδρουπολη αλλοως θα ειχα παει ακομα απο χτεςΈτσι όπως το λες, αυτοί μιλάνε για ανακατασκευασμένο.
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:33
τα refurbished θελουν 3 μηνες τουλαχιστον απ οτην κυκλοφορια την αρχικη για να μουν στην γραμμη παραγωγης οποτε στειλτο καινουριο θα ειναι μην μασας!!Μολις μιλησα με ifoquest για να το στειλω κ μου ειπαν πως γινεται αντικατασταση κινητου αλλα χωρις κουτι και παρελκομενα μονο συσκευης! Τι να κανω τωρα; Καινουριο του κουτιου δεν δινουν σφραγιστο δηλαδη! Φοβαμαι να παρω ανακατασκευασμενο!
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:38
επανερχομαι στο θεμα με την οθονη(ειχε τζογο πανω δεξια) που ειχα σε λευκο 16αρι αγορασμενο απο γερμανο στο mall χθες.πηγα σημερα στις 10 απο κει και απλα εχω να πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον υπευθυνο τοσο του καταστηματος οσο και του σερβις.αμεσα διαπιστωσαν πως οντως εχει θεμα και σε δευτερολεπτα εφερε καινουριο σφραγγισμενο για αλλαγη.για κακη μου τυχη και το νεο ειχε τζογο κατω αριστερα αυτη τη φορα,σε πολυ μικροτερο βαθμο,αλλα υπηρχε.για μεγαλη μου εκπληξη ανοιγει τριτη!!!! συσκευη οπου παλι εχει τζογο πανω αριστερα.εν ολιγοις πηρα επιστροφη χρηματων χωρις μα και μου για να περιμενω τη νεα παραλαβη πονταρωντας η νεα παρτιδα να μην εχει αυτο το προβλημα.και το δικο μου και τα αλλα δυο ηταν 41 εβδομαδας.
πραγματικα παντως ξανα συγχαρητηρια στο προσωπικο του συγκεκριμενου καταστηματος που φερθηκε αψογα σε ολους τους τομεις και με σεβασμο στο πελατη.και παλι ΜΠΡΑΒΟ!
σου ανοιξε κ 3 ? ο καλα.. θα παω κ εγω το δικο μου πισο τοτε .. εμενα ανοιξε 2 .. δλδ οσα κ να ανοιγε το ιδιο προβλημα θα εχουν.. αρα περιμενουμε το 2 κυμα..
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:41
καινουριο σου δινουν σε bulk...και στο κατω κατω τι φοβασαι? μη χασεις το χαλασμενο?Μολις μιλησα με ifoquest για να το στειλω κ μου ειπαν πως γινεται αντικατασταση κινητου αλλα χωρις κουτι και παρελκομενα μονο συσκευης! Τι να κανω τωρα; Καινουριο του κουτιου δεν δινουν σφραγιστο δηλαδη! Φοβαμαι να παρω ανακατασκευασμενο!
Τελευταία επεξεργασία από: el3ctronick, 06/11/2012 - 12:41
Δημοσίευση 06/11/2012 - 12:46
Μου αρέσεις γιατι τα ποσοτικοποιείς τα πράγματα ...
Πόσα και πόσες λοιπόν ;;;
με 5 ωρες χρήση τι ήθελες να κάνει.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 44
0 μέλη, 44 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες