ωχ...διαβολοβδομαδα η 41...χαχαΚαλησπέρα παιδιά. Αγόρασα το iphone 5 16gb λευκό εβδομάδας 41, δεν έχει τζόγο το γυαλί ευτυχώς. Αυτό που διαπίστωσα είναι οτι τα χρώματα της οθόνης είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με την οθόνη του iphone 4 που είχα πριν. Το άσπρο χρώμα το δείχνει κάπως αλλοιωμένο σαν κίτρινο.. Είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης παρτίδας?
Τα πρώτα iPhone 5 στην Ελλάδα! Εντυπώσεις χρηστών!
Δημοσίευση 06/11/2012 - 13:14
Ad
Δημοσίευση 06/11/2012 - 13:15
ωχ...διαβολοβδομαδα η 41...χαχα
μαλλον τι βδομαδα αυτη ελιπε ο υπεθυνος του εργοστασιου
Δημοσίευση 06/11/2012 - 13:16
Και εγω αυτο λέω.Ναι ρε φίλε μου. Πλακα εκανα.
Φυσικα καλά έκανε ο άνθρωπος και ανοιγε. Και όχι για να γλυτώσει την κατσάδα απο άλλους πελάτες αλλα κυρίως για να ικανοποιήσει τον πελάτη που είχε μπροστά του εκείνη την στιγμή. Αυτη ειναι η μόνη επαγγελματική συμπεριφορά
Δημοσίευση 06/11/2012 - 13:17
δεν εχει καμμια λογικη αυτο που λες, σου δινουν χαρτι αντικαταστασης συσκευης στην αντιπροσωπεια..καλα αντε να πεισεις τον αγοραστει μετα οταν θα θες να το πουλησεις οτι δεν δεν δεν, που δεν θα χεις το κουτι,αλλο ΙΜΕΙ ...γαματα φιλε...
Δημοσίευση 06/11/2012 - 13:19
ικτερος ειναι ... θα του περασει μετα απο 2 μερες θερμοκοιτιδα....Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα το iphone 5 16gb λευκό εβδομάδας 41, δεν έχει τζόγο το γυαλί ευτυχώς. Αυτό που διαπίστωσα είναι οτι τα χρώματα της οθόνης είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με την οθόνη του iphone 4 που είχα πριν. Το άσπρο χρώμα το δείχνει κάπως αλλοιωμένο σαν κίτρινο.. Είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης παρτίδας?
Δημοσίευση 06/11/2012 - 13:21
λενε οτι δεν ειναι μονιμο..απλα παιρνει λιγο να στρωσει...χρησιμοποιησε το κανα 2 μερες το πολυ και αν δεν αλλαξει...τα γνωστα..επιστροφη....Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα το iphone 5 16gb λευκό εβδομάδας 41, δεν έχει τζόγο το γυαλί ευτυχώς. Αυτό που διαπίστωσα είναι οτι τα χρώματα της οθόνης είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με την οθόνη του iphone 4 που είχα πριν. Το άσπρο χρώμα το δείχνει κάπως αλλοιωμένο σαν κίτρινο.. Είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης παρτίδας?
Δημοσίευση 06/11/2012 - 13:21
ικτερος ειναι ... θα του περασει μετα απο 2 μερες θερμοκοιτιδα....
Διάβασα οτι είναι προσωρινό θέμα, λόγω της κόλλας που έχει χρησιμοποιηθεί για την οθόνη και οτι μετα απο κάποιες μέρες χρήσης επανέρχεται στα φυσιολογικά χρώματα... θα δείξει
Δημοσίευση 06/11/2012 - 13:22
Δεν νομίζω να ειναι ανακατασκευασμένο. Ειναι ολοκαίνουρια κομμάτια που στέλνονται χωρις την πλήρη συσκευασία για να καλύψουν ακριβώς τέτοιες περιπτώσεις DOA
Από που προκύπτουν αυτά ρε παιδιά? Κανονικά ανακατασκευασμένο θα του δώσουν.τα refurbished θελουν 3 μηνες τουλαχιστον απ οτην κυκλοφορια την αρχικη για να μουν στην γραμμη παραγωγης οποτε στειλτο καινουριο θα ειναι μην μασας!!
Δεν είναι ακριβώς έτσι... http://www.iphonehel...64#entry1155164Εχεις μεγάλο δίκιο σε αυτό ! Τα refurbished ειναι σίγουρα ελεγμένα ενα-ενα σε αντιθεση με τα καινουρια
Φίλε μου είναι πρακτικά αδύνατο να πετύχεις 2 κομμάτια με τόσο μεγάλη διαφορά στο χρόνο παρασκευής που να απεικονίζουν ακριβώς τα ίδια χρώματα.Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα το iphone 5 16gb λευκό εβδομάδας 41, δεν έχει τζόγο το γυαλί ευτυχώς. Αυτό που διαπίστωσα είναι οτι τα χρώματα της οθόνης είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με την οθόνη του iphone 4 που είχα πριν. Το άσπρο χρώμα το δείχνει κάπως αλλοιωμένο σαν κίτρινο.. Είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης παρτίδας?
Το θέμα είναι αν το 5 όταν το βλέπεις μόνο του σου φαίνεται ενοχλητικά κίτρινο.
Γιατί κατά τα άλλα, κάθε χρόνο βλέπουμε αναφορές για τηλέφωνα out of the box που φαίνονται κίτρινα σε σύγκριση με συσκευές ενός έτους.
Δημοσίευση 06/11/2012 - 13:28
δυο μου άνοιξε συν ενα το δικό μου τρία με πρόβλημα.ααα συν το ντεμο τους που επίσης ειχε τζόγοσου ανοιξε κ 3 ? ο καλα.. θα παω κ εγω το δικο μου πισο τοτε .. εμενα ανοιξε 2 .. δλδ οσα κ να ανοιγε το ιδιο προβλημα θα εχουν.. αρα περιμενουμε το 2 κυμα..
Δημοσίευση 06/11/2012 - 13:32
δυο μου άνοιξε συν ενα το δικό μου τρία με πρόβλημα.ααα συν το ντεμο τους που επίσης ειχε τζόγο
στην κοσμοτε το ντεμο ηταν ενταξη..παντος το δευτερο που εδωσε εχει τζογο αλλα νταξη καμια σχεση με το αλλο.. εχς 10λεπτα προσθαω να δω αν κανε κλικ κλικ αλλα νταξη τπτ.. και τσουπ μετα απο 10 πιεσης τσουπ νατος..μετα παλι δν κανει νταξη δν πιραζει..
Από που προκύπτουν αυτά ρε παιδιά? Κανονικά ανακατασκευασμένο θα του δώσουν.
Δεν είναι ακριβώς έτσι... http://www.iphonehel...64#entry1155164
Φίλε μου είναι πρακτικά αδύνατο να πετύχεις 2 κομμάτια με τόσο μεγάλη διαφορά στο χρόνο παρασκευής που να απεικονίζουν ακριβώς τα ίδια χρώματα.
Το θέμα είναι αν το 5 όταν το βλέπεις μόνο του σου φαίνεται ενοχλητικά κίτρινο.
Γιατί κατά τα άλλα, κάθε χρόνο βλέπουμε αναφορές για τηλέφωνα out of the box που φαίνονται κίτρινα σε σύγκριση με συσκευές ενός έτους.
Αν μου πει ο pantsos πως η εποξικη ρυτίνη κανει μια πλακετα πιο αργη θα πιστέψω και ολα τα αλλα που γράφει.
Μεχρι τότε, πίστεψε με, τα refurbished ελέγχονται ενα-ενα απλά και μόνο επειδη μπορούν να ελεγχτουν ένα-ενα. Προλαβαίνουν να τα ελέγξουν ενα-ενα. Κατι που ειναι αδύνατο οταν ενα εργοστάσιο βγάζει 40000 κομμάτια την ημέρα οπου και αρκούνται σε δειγματοληπτικούς ελέγχους και μόνο.
Δεν νομίζω να ειναι ανακατασκευασμένο. Ειναι ολοκαίνουρια κομμάτια που στέλνονται χωρις την πλήρη συσκευασία για να καλύψουν ακριβώς τέτοιες περιπτώσεις DOA
Όλοκαίνουργια χωρίς συσκευασία? Για ανακατασκευασμένο μιλάνε.
Διαφορετικά σφραγισμένο όπως επιβάλλεται που είδαμε και απο άλλους πιο πίσω.
Δημοσίευση 06/11/2012 - 13:34
Να δούμε τι συσκευές εισάχθηκαν στην Ελλάδα στην πρώτη παρτίδα!
Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 06/11/2012 - 13:39
Δημοσίευση 06/11/2012 - 13:35
Όλοκαίνουργια χωρίς συσκευασία? Για ανακατασκευασμένο μιλάνε.
Διαφορετικά σφραγισμένο όπως επιβάλλεται που είδαμε και απο άλλους πιο πίσω.
Φιλε μου ειναι ολοκαινουρια κομμάτια σε bulk συσκευασια όπως εγραψε και ένας φίλος απο πάνω. Συνοδευουν πάντα μια αποστολη απο πλήρως συσκευασμένα κομμάτια για να καλύψουν τέτοιες περιπτώσεις αντικατάστασης λογω DOA. Ειναι πάγια πρακτική
Δημοσίευση 06/11/2012 - 13:40
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 34
0 μέλη, 34 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες