το σκέφτηκα κι εγώ αλλά να έτυχε τόσο φρέσκο να κολλήσει και να θέλει reset ?
Παρακολούθησε το ...Αν στο κάνει συχνά πυκνά το πας πίσω .Αλλά μπορεί και να έτυχε.
Δημοσίευση 08/11/2012 - 14:56
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 08/11/2012 - 15:01
ευχαριστουμε φιλαράκι,ελάτε παιδιά όσοι έχουμε λευκό να του πούμε ευχαριστωτο λευκό είναι αριστοκρατικό, το ασημί του είναι γύφτικο. για να μη πω gayιστικο.
Δημοσίευση 08/11/2012 - 15:02
ευχαριστουμε φιλαράκι,ελάτε παιδιά όσοι έχουμε λευκό να του πούμε ευχαριστω
Δημοσίευση 08/11/2012 - 15:04
Δημοσίευση 08/11/2012 - 15:05
ρε μην ασχολεισε το παιδι ειναι για φαπες σου λεω τον εχω στην μπουκα ξερεις ποσο καιρο;;σκατωνει κοσμο αβερτα και μετα εξαφανιζεται μετα ξαναερχεται λεει μια πιπα και το κουνελι!!γ@μησε τον ρε panai!!ειναι καμμενος και πιτσιρικας.αλλα να μαθει να βουταει την γλωσσα του στο ελαχιστο μυαλο που διαθετει και μετα να μιλαει ο αντρας ο βαρυς με το μαυρο iphone 5 το αντρικο!!ας εχουμε εμεις τα gay λευκα!ευχαριστουμε researcher!!!κανε και ενα research μηπως εχεις ξεχασει και τιποτα αλλο μαυρο πανω σου εκτος απο το 5αρι!ευχαριστουμε φιλαράκι,ελάτε παιδιά όσοι έχουμε λευκό να του πούμε ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: stevobmw, 08/11/2012 - 15:05
Δημοσίευση 08/11/2012 - 15:08
Ουουουου έλα κουκλιτσα μου.εσυ γύφτος η γκεης;;;
ρε μην ασχολεισε το παιδι ειναι για φαπες σου λεω τον εχω στην μπουκα ξερεις ποσο καιρο;;σκατωνει κοσμο αβερτα και μετα εξαφανιζεται μετα ξαναερχεται λεει μια πιπα και το κουνελι!!γ@μησε τον ρε panai!!ειναι καμμενος και πιτσιρικας.αλλα να μαθει να βουταει την γλωσσα του στο ελαχιστο μυαλο που διαθετει και μετα να μιλαει ο αντρας ο βαρυς με το μαυρο iphone 5 το αντρικο!!ας εχουμε εμεις τα gay λευκα!ευχαριστουμε researcher!!!κανε και ενα research μηπως εχεις ξεχασει και τιποτα αλλο μαυρο πανω σου εκτος απο το 5αρι!
Δημοσίευση 08/11/2012 - 15:09
ρε μην ασχολεισε το παιδι ειναι για φαπες σου λεω τον εχω στην μπουκα ξερεις ποσο καιρο;;σκατωνει κοσμο αβερτα και μετα εξαφανιζεται μετα ξαναερχεται λεει μια πιπα και το κουνελι!!γ@μησε τον ρε panai!!ειναι καμμενος και πιτσιρικας.αλλα να μαθει να βουταει την γλωσσα του στο ελαχιστο μυαλο που διαθετει και μετα να μιλαει ο αντρας ο βαρυς με το μαυρο iphone 5 το αντρικο!!ας εχουμε εμεις τα gay λευκα!ευχαριστουμε researcher!!!κανε και ενα research μηπως εχεις ξεχασει και τιποτα αλλο μαυρο πανω σου εκτος απο το 5αρι!
Δημοσίευση 08/11/2012 - 15:17
εσυ δηλαδη εσυ για να νιωσεις ανδρας φορας συγκεκριμενα χρωματα παντα..? αυτο λεγεται ανασφαλεια και πρεπει να το κοιταξεις..η να δεχτεις αυτο που εισαι...το λευκό είναι αριστοκρατικό, το ασημί του είναι γύφτικο. για να μη πω gayιστικο.
Δημοσίευση 08/11/2012 - 15:39
Δημοσίευση 08/11/2012 - 15:41
Δημοσίευση 08/11/2012 - 15:53
το λευκό είναι αριστοκρατικό, το ασημί του είναι γύφτικο. για να μη πω gayιστικο.
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:07
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:09
δεν νομιζω ρε φιλε αλλα δεν ξερω μηπως παιζει ανακατασκευασμενο...τσεκαρε το καλα πριν το τσιμπησεις.σου ειπαν ποτε;παιδια καλησπερα μολις τωρα με πηραν τηλεφωνο απο τα κεντρικα μου ειπαν θα μου στειλουν αλλο τηλεφωνο οχι ομως στο κουτι του σκετο,λετε να εχει και αυτο προβλημα?
0 μέλη, 50 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες