Τελευταία επεξεργασία από: GodfatherGR, 16/10/2012 - 20:24
Τα πρώτα iPhone 5 στην Ελλάδα! Εντυπώσεις χρηστών!
Δημοσίευση 16/10/2012 - 20:22
Ad
Δημοσίευση 16/10/2012 - 21:17
το 80% των χρηστών το παίρνουν για την εξωτερική του εμφάνιση..το θέμα είναι να ξεκολλήσεις και να μην μείνεις στο εξωτερικό του κινητού που δεν παίζει κανένα ρόλο στην τελική.
Δημοσίευση 16/10/2012 - 21:41
Δημοσίευση 16/10/2012 - 21:44
ρε παιδια αν γινεται ετσι σε 10 μερες το πολυ... σε 5 μηνες θα εχει γινει χαλια.....τι να πω....ισως να τα αντικαταστησουνε με αλλες παρτιδες σε οσους κατοχους εχουν γινει ετσιεδώ φαίνεται το πόσο εύκολα γρατζουνίζεται!
Τελευταία επεξεργασία από: rikos7, 16/10/2012 - 21:50
Δημοσίευση 16/10/2012 - 21:50
Το Σαββατο πηρα και εγω το 5αρι σε μαυρο.
Δεν εβαλα θηκη παρα μονο μια ζελατινα στην οθονη...
Χθες εκανε το πρωτο του crash test το τηλεφωνο με εντυπωσιακα αποτελεσματα.Μου επεσε απο την τσεπη μου καθως πηγαινα με 30-40χλμ με τη μηχανη....
εφαγε τουμπες,κατρακυλισε σε μια κατηφορα και κατεληξε στο πεζοδρομιο με την οθονη....
Απολογισμος:
γδαρθηκε η ζελατινα της οθονης...αναρωτιεμαι λοιπον κατα ποσο ισχυουν ολα αυτα που ακουγονται περι χαμηλης ποιοτητας βαφης κλπ....
Δημοσίευση 16/10/2012 - 21:56
όλα έτσι θα είναι... τι νόμιζες, ότι θα αλλάξουν το αλουμίνιο;; ναι, αλλα στο 5s... τώρα δεν παίζει... και ξαναλέω... δεν χαλάει το κινητό... το είχα κάμποσο εκτός προστασίας και η πρώτη θήκη ήταν πλαστική οπότε λογικό να το προκάλεσε αυτή... το 4 είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα απλά ήταν ασημένιο και δεν φαινόταν αν δεν ήξερες πως να κοιτάξεις... μην ακούω υπερβολικά κουφά... χαλαρώστε... ξανα λέω ότι γρατζουνίζεται εύκολα αλλά μόνο στο φως φαίνεται... τώρα με την θηκούλα του είναι μια χαρά και δεν κινδυνεύειρε παιδια αν γινεται ετσι σε 5 μηνες θα εχει γινει χαλια.....τι να πω....ισως να τα αντικαταστησουνε με αλλες παρτιδες σε οσους κατοχους εχουν γινει ετσι
βάλτο κάτω από λάμπα.. και πάρε και μαντήλια να σκουπίζεις τα δάκρυα!διαβαζω τις εντυπωσεις τοσες μερες και ειπα να γραψω και εγω τις δικες μου...
Το Σαββατο πηρα και εγω το 5αρι σε μαυρο.
Δεν εβαλα θηκη παρα μονο μια ζελατινα στην οθονη...
Χθες εκανε το πρωτο του crash test το τηλεφωνο με εντυπωσιακα αποτελεσματα.Μου επεσε απο την τσεπη μου καθως πηγαινα με 30-40χλμ με τη μηχανη....
εφαγε τουμπες,κατρακυλισε σε μια κατηφορα και κατεληξε στο πεζοδρομιο με την οθονη....
Απολογισμος:
γδαρθηκε η ζελατινα της οθονης...αναρωτιεμαι λοιπον κατα ποσο ισχυουν ολα αυτα που ακουγονται περι χαμηλης ποιοτητας βαφης κλπ....
το έχει εδώ ξεκάθαρα
Δημοσίευση 16/10/2012 - 21:56
όλα έτσι θα είναι... τι νόμιζες, ότι θα αλλάξουν το αλουμίνιο;; ναι, αλλα στο 5s... τώρα δεν παίζει... και ξαναλέω... δεν χαλάει το κινητό... το είχα κάμποσο εκτός προστασίας και η πρώτη θήκη ήταν πλαστική οπότε λογικό να το προκάλεσε αυτή... το 4 είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα απλά ήταν ασημένιο και δεν φαινόταν αν δεν ήξερες πως να κοιτάξεις... μην ακούω υπερβολικά κουφά... χαλαρώστε... ξανα λέω ότι γρατζουνίζεται εύκολα αλλά μόνο στο φως φαίνεται... τώρα με την θηκούλα του είναι μια χαρά και δεν κινδυνεύει
βάλτο κάτω από λάμπα.. και πάρε και μαντήλια να σκουπίζεις τα δάκρυα!
το εβαλα και δεν υπαρχει τπτ απολυτως περα απο ενα σημαδακι στο μεγεθος μυτης καρφιτσας το οποιο υπηρχε απο την ωρα που ανοιξα τξ συσκευασια...
Δημοσίευση 16/10/2012 - 21:57
Δημοσίευση 16/10/2012 - 22:00
Δημοσίευση 16/10/2012 - 22:05
Τελευταία επεξεργασία από: anochampions, 16/10/2012 - 22:06
Δημοσίευση 16/10/2012 - 22:08
Δημοσίευση 16/10/2012 - 22:08
στην τελικη καπου διαβασα σε προηγουμενο ποστ οτι και τη φεραρι την κλεινεις σε γκαραζ και δεν την παρατας στο πεζοδρομιο οπως επισης στο φεραρι θα σε νοιαξει η γρατζουνια που θα δεις αμεσως καπου οσο μικρη και αν ειναι αφου συνεχως ειναι καθαρο και το χλευαζεις....
τελος θεωρω οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας....και ντιζαινατο κινητο και να κανει παππαδες και να αντεχει στην κακομεταχειρηση και να ειναι φτηνο και και και και....
Δημοσίευση 16/10/2012 - 22:09
όλα έτσι θα είναι... τι νόμιζες, ότι θα αλλάξουν το αλουμίνιο;; ναι, αλλα στο 5s... τώρα δεν παίζει... και ξαναλέω... δεν χαλάει το κινητό... το είχα κάμποσο εκτός προστασίας και η πρώτη θήκη ήταν πλαστική οπότε λογικό να το προκάλεσε αυτή... το 4 είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα απλά ήταν ασημένιο και δεν φαινόταν αν δεν ήξερες πως να κοιτάξεις... μην ακούω υπερβολικά κουφά... χαλαρώστε... ξανα λέω ότι γρατζουνίζεται εύκολα αλλά μόνο στο φως φαίνεται... τώρα με την θηκούλα του είναι μια χαρά και δεν κινδυνεύει
βάλτο κάτω από λάμπα.. και πάρε και μαντήλια να σκουπίζεις τα δάκρυα!
το έχει εδώ ξεκάθαρα
φίλε ξεκόλα με το κόμπλεξ σου να αποδειχθείς σωστός. ούτε καν το κινητό δεν έχεις. βλέπεις τα βιντεάκια στο youtube και κάτι μας είπες τώρα.
Δημοσίευση 16/10/2012 - 22:13
και πως το έβγαλα φωτό όταν μου το ζήτησαν... ξεκόλλα αδερφέ δεν έχεις ίδεα από iphone γιαυτό ξεκαβάλα....φίλε ξεκόλα με το κόμπλεξ σου να αποδειχθείς σωστός. ούτε καν το κινητό δεν έχεις. βλέπεις τα βιντεάκια στο youtube και κάτι μας είπες τώρα.
Δημοσίευση 16/10/2012 - 22:24
και πως το έβγαλα φωτό όταν μου το ζήτησαν... ξεκόλλα αδερφέ δεν έχεις ίδεα από iphone γιαυτό ξεκαβάλα....
δίδαξέ με παντογνώστη του iphone
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες