Κατα τα αλλα...
Πηρα λευκο 16αρι...
Το σχημα και μεγεθος θελει λιγη ωρα για να το συνηθισεις...Ειναι οντως παντως σα τηλεκοντρολ..Το 4αρι ηταν πιο "συμμετρικο"...Αλλα η μιση επιπλεον ιντσα βοηθαει στο browsing..
Ποιοτητα κατασκευης,ακομα πιο "κοσμημα" σε σχεση με το 4αρι...
Στο χερι "ταιριαζει" καλυτερα και το οτι ειναι πιο μακροστενο βολευει περισσοτερο στο κρατημα οταν το εχεις ειδικα στο αυτι και μιλας..
Σαν ομορφια,πιστευω οτι σε αυτο το καινουριο design (πιο μακρυ) ,το μαυρο χρωμα ταιριαζει καλυτερα...(Ας οψεται το κολλημα που εχω με το λευκο χρωμα).
Απο ταχυτητα,δεν ειδα και τρελλες διαφορες...Ισως να παιζει ρολο και πως το 4s που ειχα ηταν 64αρι,(δεν ειχα "γεμισει" ουτε το μισο) και δεν το ειχα jb...
Συμπερασματικα,εκτος απο τη μιση ιντσα παραπανω που βοηθαει στο browsing και τη σαφεστατα ΠΟΛΥ ανωτερη καμερα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου,δε νομιζω οτι ειναι πια και "major update" σε σχεση με το 4s...
Οποιανου δεν του περισσευουν και εχει ηδη το 4s...ας περιμενει το 5s η το 6...
Να πω και εγώ δυο λόγια: σε σχέση με το 3GS που είχα, είναι σαφώς πιο γρήγορο, πιο ελαφρύ, με καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη αυτονομία, καλύτερη κάμερα και πιο ωραίο design. Μέχρις εκεί. Απο εκεί και πέρα, όπως και να το κάνουμε δεν παύει να είναι απλά ένα smartphone. Δεν θα το χαρακτήριζα το καλύτερο στην αγορά αυτή τη στιγμή, ούτε και το πιο προηγμένο, δεν παύει όμως να είναι αυτό που μου αρέσει και με εξυπηρετεί. Εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι υπερεκτιμημένο (συνέπεια του hype και του marketing της Apple), απο τη στιγμή όμως που τη δουλειά που θέλω να κάνει τη κάνει (και μάλιστα καλά), είμαι ευχαριστημένος. Φυσικά θα ήμουν ακόμα πιο ευχαριστημενος αν ήταν φτηνότερο, αλλά τέτοιες συσκευές τις παίρνω με την λογική να τις κρατήσω για μια τρετία τουλάχιστον (όπως κράτησα 3+ χρόνια το 3GS) και όχι για ένα χρόνο. Τέλος, το γεγονός ότι έχω ήδη τις εφαρμογές που χρειάζομαι απο το App Store, ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να μη μεταπηδήσω σε κάποια άλλη πλατφόρμα (σκεφτόμουν σοβαρά το Lumia 820). Κατά κάποιο τρόπο όλες αυτές οι εφαρμογές που έχω αγοράσει είναι η επένδυση στο χρόνο που ισοσκελίζει την αυξημένη τιμή της συσκευής. Άν άλλαζα πλατφόρμα, θα έπρεπε να ξανά-αγοράσω ένα κάρο εφαρμογές (χώρια που παίζει και να μην υπήρχαν)...
Επιτέλους και μερικά σοβαρά σχόλια που μπορεί κάποιος να πάρει μια ιδέα για το κινητό!!
Κάτι σχόλια του στυλ... γιούπι το πήρα, γιούπι είναι τέλειο, είναι εξωγήινο, που είναι οι απάνθρωποι που τόλμησαν και το κακολόγησαν και τα τοιαύτα, ΔΕΝ βοηθάνε καθόλου σε κάποιον που μπαίνει εδώ για να πάρει μια ιδέα για το κινητό!!
Άλλο οι apple παρωπίδες και άλλο ένα προσγειωμένο / τεκμηριωμένο σχόλιο !!