Το S/N της συσκευής που έδωσες βάζεις. Εκεί πρέπει να βγάλει Replaced.
Ok, ευχαριστώ Νίκο.
Δημοσίευση 16/02/2015 - 21:50
Το S/N της συσκευής που έδωσες βάζεις. Εκεί πρέπει να βγάλει Replaced.
Ok, ευχαριστώ Νίκο.
Δημοσίευση 18/02/2015 - 20:41
Καλησπερα παιδια. Εγω παντως που ειχα ενα θεμα με το 6αρακι και το εκανα αντικατασταση μεσω info quest πληκτρολογω στο link που αναφερατε παραπανω τον σειριακο και δεν μου γραφει πουθενα οτι η συσκευη ειναι ανακατασκευη. Απ οτι διαβαζω αν ηταν θα επρεπε να το εγραφε. Δεν ξερω αν φταιει το οτι η αντικατασταση εγινε 1 μηνα μετα αφοτου κυκλοφορησε η συσκευη και ισως να μην ειχαν επιστροφες ακομα αρκετες, παντως δεν αναφερει τιποτα για ανακατασκευασμενο. Και ωστοσο δεν μου εχει βγαλει και κανενα θεμα η συσκευη.
Δημοσίευση 18/02/2015 - 23:19
Καλησπερα παιδια. Εγω παντως που ειχα ενα θεμα με το 6αρακι και το εκανα αντικατασταση μεσω info quest πληκτρολογω στο link που αναφερατε παραπανω τον σειριακο και δεν μου γραφει πουθενα οτι η συσκευη ειναι ανακατασκευη. Απ οτι διαβαζω αν ηταν θα επρεπε να το εγραφε. Δεν ξερω αν φταιει το οτι η αντικατασταση εγινε 1 μηνα μετα αφοτου κυκλοφορησε η συσκευη και ισως να μην ειχαν επιστροφες ακομα αρκετες, παντως δεν αναφερει τιποτα για ανακατασκευασμενο. Και ωστοσο δεν μου εχει βγαλει και κανενα θεμα η συσκευη.
σ'αυτο το κινητο που αλλαξες τον σειριακο θα βαλεις και θα σου βγαλει replaced.
Δημοσίευση 22/04/2015 - 18:49
παιδια μόλις αγόρασα απο ebay ανακατασκευασμενο iphone 5s μαζί με ενα χρόνο εγγυηση.
η αγγελια εχει περιγραφη: No difference between this and the NEW condition. Fully tested and refurbished in excellent condition. NO SCRATCHES and SCUFFS on the aluminium back casing and sides. Including Original Box, USB Adapter, USB Lightning Cable, SIM open tool. 1 year parts and labour warranty
το καταστημα ειναι αυτό : http://www.ebay.co.u...=1&_ipg=&_from=
ελπιζω ολα να πανε καλα
Δημοσίευση 22/04/2015 - 19:18
παιδια μόλις αγόρασα απο ebay ανακατασκευασμενο iphone 5s μαζί με ενα χρόνο εγγυηση.
η αγγελια εχει περιγραφη: No difference between this and the NEW condition. Fully tested and refurbished in excellent condition. NO SCRATCHES and SCUFFS on the aluminium back casing and sides. Including Original Box, USB Adapter, USB Lightning Cable, SIM open tool. 1 year parts and labour warranty
το καταστημα ειναι αυτό : http://www.ebay.co.u...=1&_ipg=&_from=
ελπιζω ολα να πανε καλα
ζητησες μερικες φωτογραφιες να δεις τις γρατζουνιες που αναφερει?μην ειναι κατι τραγικο.
επισης καλο θα ηταν να ζητησεις τον σειριακο αριθμο του κινητου και να δεις στο site της Apple αν οντως εχει 1 χρονο εγγυηση.
μεγειες
Δημοσίευση 22/04/2015 - 19:23
ζητησες μερικες φωτογραφιες να δεις τις γρατζουνιες που αναφερει?μην ειναι κατι τραγικο.
επισης καλο θα ηταν να ζητησεις τον σειριακο αριθμο του κινητου και να δεις στο site της Apple αν οντως εχει 1 χρονο εγγυηση.
μεγειες
ευχαριστω πολυ
στην περιγραφη λεει οτι δεν εχει καθολου γρατσουνιες κ σημαδια ειναι grade a premium
Δημοσίευση 22/04/2015 - 20:24
Δημοσίευση 22/04/2015 - 21:26
Δημοσίευση 22/04/2015 - 22:32
ευχαριστω πολυ
στην περιγραφη λεει οτι δεν εχει καθολου γρατσουνιες κ σημαδια ειναι grade a premium
την εγγυηση την τσεκαρες?οντως ισχυει ο 1 χρονος?
Δημοσίευση 22/04/2015 - 22:52
την εγγυηση την τσεκαρες?οντως ισχυει ο 1 χρονος?
το εχω παραγγειλει το κινητο και οταν ερθει θα το τσεκαρω.
για την εγγυηση γραφει αυτο:
Warranty:
The 12 months Warranty supplied with the phones does not cover accidental damage but will cover manufacturing faults. If for any reason you have some issue (manufacturing fault) with your handset, you can always return it back to us for repair,in the first months Customers won't have to pay for shipping cost if you are a UK customer.
Δημοσίευση 22/04/2015 - 22:58
Δημοσίευση 22/04/2015 - 23:17
Warranty[/size]:[/size]
The 12 months Warranty supplied with the phones does not cover accidental damage but will cover manufacturing faults. If for any reason you have some issue (manufacturing fault) with your handset, you can always return it back to us for repair,in the first months Customers won't have to pay for shipping cost if you are a UK customer.
Δημοσίευση 22/04/2015 - 23:38
Warranty:
Μονο αν το βρηκες σε καλη τιμη πιστευω πως αξιζε να ασχοληθεις.
Η εγγυηση που θα εχεις θα ειναι απο τον πωλητη, δλδ οπως αναφερει θα πρεπει να τους το στειλεις. Ακομα και να ειχε εργοστασιακη εγγυηση, στην καλυτερη περιπτωση θα ειχε 90 μερες απο την αντικατασταση του ανακατασκευασμενου
Ακριβως αυτο.
Δημοσίευση 22/04/2015 - 23:46
Μονο αν το βρηκες σε καλη τιμη πιστευω πως αξιζε να ασχοληθεις.
410 ευρώ περιπου χωρις γρατσουνιες σημαδια κ ενα χρονο εγγυηση.
εδω το κινητο
http://www.ebay.co.u...=STRK:MEBIDX:IT
απο ebay δν παιζει να σε εξαπατησουν θα σε αποζημιωσει αμεσως το ebay
Τελευταία επεξεργασία από: sakisme, 22/04/2015 - 23:51
Δημοσίευση 22/04/2015 - 23:52
410 ευρώ περιπου χωρις γρατσουνιες σημαδια κ ενα χρονο εγγυηση.
εδω το κινητο
φιλε μου σε αυτη την τιμη αγοραζεις απο της αγγελιες 4 με 5 μηνων κινητο με 1,5 χρονο εγγυηση και 32gb.με 16gb και υπολοιπο εγγυησης 1 χρονο εβρισκες με πολυ λιγοτερα και απο ελλαδα.
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες