Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

Περί... iPhone refurbished (Ανακατασκευασμένα iPhone) τι ισχύει τελικά;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
246 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 16/02/2014 - 22:55

Επομένως εγώ που το έχω πάρει απο hand tech ( κάπως έτσι ) στην Άγγλια έχω 2 χρόνια ; Νομίζω σε ένα άλλο θέμα είχαμε καταλήξει πως ο 2ος χρόνος είναι απο τα καταστήματα ..

Φυσικά και έχεις 2 χρόνια.

Είναι υποχρεωμένοι να στον δώσουν στην InfoQuest.

αυτο ακριβως ηθελα να διευκρινησω και εγω γιατι υπαρχει μεγαλη διαφορα στις τιμες περα οτι τα κινητα ειναι τα ιδια.απλα δεν μπορω να καταλαβω αυτη την διαφορα τιμης στα ελληνικα μαγαζια απο τα μαγαζια στο skroutz...

Παραεισαγωγή. Οι συσκευές απλά προορίζονται για άλλες ευρωπαικές χώρες. Και φυσικά δε μιλάμε για κάτι παράνομο..

Απο τη στιγμή λοιπόν που είναι απο Ε.Ε, δε σε απασχολεί.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 16/02/2014 - 22:56

Τα 2 χρόνια είναι ευρωπαική νομοθεσία. Δεν έχει να κάνει με την InfoQuest ή τη κάθε InfoQuest.

Αφορά όλες τις συσκευές που είναι αγορασμένες εντός Ε.Ε. Συνεπώς και αυτές απο Skroutz.

Καλύπτονται κανονικά. Οι υπόλοιπες όπως απο Αμερική, 1 χρόνο.

Ακριβώς αυτό ξέρω και εγώ και μόλις πριν μια ώρα μίλησα με το service της apple στην Βουλγαρία γιατί μένω εδώ και μου είπαν τα ίδια... Συσκευή απο την Ευρώπη 2 χρόνια και συσκευή από Αμερική ή καθόλου ή 1 ανάλογος τη συσκευή είναι (διαφορετικά μοντέλα AT&T Verizon κτλ)

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#123   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 16/02/2014 - 22:57

Refurbished=lottery
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#124   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 16/02/2014 - 23:00

Refurbished=lottery

Καλα στη περιπτωση σου refurbished=disaster, ακομη θυμαμαι εκεινο το θεμα που σου "μπλεδιζε" το μαυρο 5αρι! :lol: :lol:

You'll Never Walk Alone

#125   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα

Δημοσίευση 16/02/2014 - 23:11

ΑΣΕ εδώ τώρα το 5s έχει θέμα με το γνωστό interlace που έχουν πολλά 5-5s και σκέφτομαι αν θα το στείλω

#126   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 16/02/2014 - 23:16

ΑΣΕ εδώ τώρα το 5s έχει θέμα με το γνωστό interlace που έχουν πολλά 5-5s και σκέφτομαι αν θα το στείλω

Και να φανταστω και αυτο το διαπίστωσες όταν βρέθηκες σε σκοτεινό δωμάτιο σε υψομετρο 654μ. και είδες μία φωτογραφία τραβηγμένη με ανοιχτό κλείστρο για 2,3 λεπτα, ενώ ταυτόχρονα κράτησες την αναπνοή σου για 7 δευτερόλεπτα;; :D

You'll Never Walk Alone

#127   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα

Δημοσίευση 17/02/2014 - 08:03

όχι ρε αταρι!!!το διαπίστωσα όταν είδα ένα 5αρι που ήταν κομπλέ οθόνη κ κατάλαβα ότι εμένα κάτι παίζει!!

#128   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 17/02/2014 - 08:33

όχι ρε αταρι!!!το διαπίστωσα όταν είδα ένα 5αρι που ήταν κομπλέ οθόνη κ κατάλαβα ότι εμένα κάτι παίζει!!

Εγω παντως αν ημουν ο Cook θα σε επαιρνα στην Apple για tester να βρισκεις bugs πριν κυκλοφορησουν οι συσκευες

#129   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/02/2014 - 08:44

Όλα το ίδιο κάνουν, μάλιστα αν κανεις ζουμ στη φωτό που βάζεις θα δεις στρώνει...ειναι θέμα ανάλυσης, στα iPad αν δεις δεν κάνει τιποτα που ειναι μεγαλύτερη οθονη

#130   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 17/02/2014 - 08:53

Και να φανταστω και αυτο το διαπίστωσες όταν βρέθηκες σε σκοτεινό δωμάτιο σε υψομετρο 654μ. και είδες μία φωτογραφία τραβηγμένη με ανοιχτό κλείστρο για 2,3 λεπτα, ενώ ταυτόχρονα κράτησες την αναπνοή σου για 7 δευτερόλεπτα;; :D

χα χα χα χψα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.χ.α.χα.χ.α.χ..χ.α.χ.αχ.α.χ.αχ.α.χ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω πέσει από την καρέκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

@CaLi@

#131   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα

Δημοσίευση 17/02/2014 - 09:43

χα χα χα χψα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.χ.α.χα.χ.α.χ..χ.α.χ.αχ.α.χ.αχ.α.χ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω πέσει από την καρέκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

γελατε ρεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

#132   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα

Δημοσίευση 17/02/2014 - 09:44

Όλα το ίδιο κάνουν, μάλιστα αν κανεις ζουμ στη φωτό που βάζεις θα δεις στρώνει...ειναι θέμα ανάλυσης, στα iPad αν δεις δεν κάνει τιποτα που ειναι μεγαλύτερη οθονη

γιατι ομως στο 5αρι χωρις ζουμ και δεν τρεμοπαιζει;

που εχουν ιδια αναλυση;

καπου διαβασα απλα οτι καποιες οθονες εχουν λαθος volt για τα pixels και για γιαυτο παρουσιαζετε το λεγομενο pixel-walk ή αλλιως interlace...

#133   ziziaek

ziziaek

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 17/02/2014 - 10:07

παιδια καλημερα λιγο ασχετο με το θεμα αλλα εχω φιλο που πουλαει κινητα στην αθηνα και μου ειπε οτιτο κοστος για ενα iphone ειναι στα 

$18.50 εκαστος  !!!!!! μια ματια στο allibaba motherboard απο κινεζικα εργοστασια κατι λιγα $ σε μεγαλες παραγελιες ( δεν ξερω αν ειναι ολοκληρωμενες)   καμερουλες απο 1$ και παει λεγοντας!! με εκτιμηση κωστας 

#134   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 17/02/2014 - 10:25

Mου κάνει εντύπωση που σε κάθε δεύτερο τόπικ ανακυκλώνεται συνεχώς το θέμα της εγγύησης...

ΕΛΕΟΣ

Τα πράγματα είναι απλά..

ΟΣΑ έχουν αγοραστεί από Ευρώπη (από κατάστημα εντός της ΕΕ) έχουν διετή εγγύηση. ΤΕΛΕΙΑ

ΟΣΑ έχουν αγοραστεί από Αμερική έχουν τουλάχιστον ένα έτος εγγύηση, εκτός και εάν κατά την αγορά τους αγοράστηκε η apple extented guarantee οπότε με το serial number μαθαίνετε μέχρι πότε ισχύει η εγγύηση.

Η εγγύηση πρώτα απ ολα παρέχεται ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ και κατ επέκταση από τον κατασκευαστή..

Η αντικατάσταση είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος αποκατάστασης μια βλάβης δεδομένου ότι γενικώς η αππλε ΔΕΝ επιτρέπει στα σερβις να βάλουν χέρι.

Σημείωση: Τα όποια skroutz ΔΕΝ πουλάνει παράνομα, μαϊμούδες κτλ.. Ο κανόνας είναι πως ασκώντας το δικαίωμα στο ελεύθερο εμπόριο, καταφέρνουν από κατά βάση νόμιμη πηγή να αγοράζουν εντός της ΕΕ εκμεταλλευόμενοι το ότι δεν υπάρχει κοινή τιμή ή κοινή αγορά των προϊόντων της ΑΠΠΛΕ στην Ευρώπη.. Οπότε, πολύ καλά κάνουν και ρίχνουν τις υπέρογκες τιμές.

ΑΠΛΟ

Διόρθωση: ΔΕΝ είναι λοιπόν οι ανωτέρω "παραεισαγωγείς". Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ.. Το "παραεισαγωγέας" έχει άσχημη έννοια με αναφορές στο παρανομο.. Αλλο το ένα "παρά" και άλλο το άλλο...

#135   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/02/2014 - 10:36

γιατι ομως στο 5αρι χωρις ζουμ και δεν τρεμοπαιζει;
που εχουν ιδια αναλυση;
καπου διαβασα απλα οτι καποιες οθονες εχουν λαθος volt για τα pixels και για γιαυτο παρουσιαζετε το λεγομενο pixel-walk ή αλλιως interlace...

Μωρε σαν οθόνες φαινομενικά ειναι ίδιες, αλλά εισαι σίγουρος ότι οδηγούνται από την ίδια "κάρτα", ειναι ίδιας εταιρίας κλπ κλπ...το θέμα ειναι ότι κάτι μπαγκαρει την οθόνη στη συγκεκριμένη φωτό κ κάνει το effect αυτό, ποιος σου είπε ότι ειναι το λάθος αυτό...τεσπα, μην ψυριζεις τη μαϊμού

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες