Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

Περί... iPhone refurbished (Ανακατασκευασμένα iPhone) τι ισχύει τελικά;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
246 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 13/02/2015 - 18:45

Μια γρήγορη απάντηση παρακαλώ,  έχω ένα θέμα με το 6άρι μου, το έστειλα για doa,  αλλά μου δίνουν ανακατασκευασμένο, αν βάλω το imei εδώ  https://selfsolve.ap...amic.do?newid=y θα φαίνεται ότι είναι ανακατασκευασμένο :huh:

Ο λόγος είναι για να αποδείξω στον πωλητή - μαγαζί ότι αυτό που το έδωσαν από την infoquest είναι ανακατασκευασμένο!

το προβλημα δεν καταλαβαινω που ειναι?θα φενεται διοτι η συσκευη θα εχει διαφορετικο imei απο αυτο που γραφει το κουτι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/02/2015 - 19:00

Μια γρήγορη απάντηση παρακαλώ,  έχω ένα θέμα με το 6άρι μου, το έστειλα για doa,  αλλά μου δίνουν ανακατασκευασμένο, αν βάλω το imei εδώ  https://selfsolve.ap...amic.do?newid=y θα φαίνεται ότι είναι ανακατασκευασμένο :huh:

Ο λόγος είναι για να αποδείξω στον πωλητή - μαγαζί ότι αυτό που το έδωσαν από την infoquest είναι ανακατασκευασμένο!

Εφόσον δίνουν DOA, η αντικατάσταση γίνεται εκείνη τη στιγμή.

Είναι η νέα καραμέλα τους, "να πάει στην InfoQuest πρώτα". Ανακατασκευασμένο θα πάρεις.

Βαζοντας το S/N απο τη συσκευή που δίνεις στο Link, θα σου βγάλει Replaced.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#183   bill64

bill64

iPH newbie

• 61 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 13/02/2015 - 19:42

Μάλιστα, θα γίνει πόλεμος δεν δέχομαι 5 ημερών συσκευή και να πάρω ανακατασκευασμενη!!!!

#184   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 13/02/2015 - 19:47

Το κατάστημα που το πηρες ελεγε οτι δινει doa στις αγορες;

#185   bill64

bill64

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2015 - 19:50

Ναι

#186   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/02/2015 - 19:51

Τι προβλημα εχει

#187   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/02/2015 - 19:52

Μάλιστα, θα γίνει πόλεμος δεν δέχομαι 5 ημερών συσκευή και να πάρω ανακατασκευασμενη!!!!

To DOA δεν είναι υποχρεωτικό. Αν θέλει το κατάστημα το δίνει.

Aπλά πλέον οι 8/10 ειδικά απο Skroutz το βαφτίζουν "βόλτα στην InfoQuest". Διάβασε λοιπόν τα ψιλά γράμματα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#188   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 13/02/2015 - 19:56

To DOA δεν είναι υποχρεωτικό. Αν θέλει το κατάστημα το δίνει.

Aπλά πλέον οι 8/10 ειδικά απο Skroutz το βαφτίζουν "βόλτα στην InfoQuest". Διάβασε λοιπόν τα ψιλά γράμματα.

Βασικα αυτο που λενε ειναι οτι DOA (Dead On Arrival) καλυπτει το να μην αναψει καν το τηλεφωνο, να ειναι δηλαδη νεκρο. Το να εχει ελάττωμα δε το δεχονται ως doa, οποτε το στελνουν service

#189   bill64

bill64

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2015 - 20:18

Άρα τι κάνω, το παίρνω έτσι ;;
Μου έδωσε ο άνθρωπος το s/n τκ εβαλα στο παραπανω σαιτ και αυτό που λέει είναι ότι δεν έχει ενεργοποιηθει...
Του λέω να μου το στείλει, αν και doa για αυτό δίνουν 7 ημέρες, αλλιώς θα έδιναν μια...

#190   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 13/02/2015 - 20:22

Πες μας ποιο μαγαζί ήταν.

Οπως σου είπαν το doa το μεταφράζουν οπως θέλουν οπότε θα σου πουν "δούλευε, στείλτο info quest "..

#191   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2015 - 20:23

Άρα τι κάνω, το παίρνω έτσι ;;
Μου έδωσε ο άνθρωπος το s/n τκ εβαλα στο παραπανω σαιτ και αυτό που λέει είναι ότι δεν έχει ενεργοποιηθει...
Του λέω να μου το στείλει, αν και doa για αυτό δίνουν 7 ημέρες, αλλιώς θα έδιναν μια...

Δεν τα λες καθαρά κ δεν καταλαβαίνουμε

#192   bill64

bill64

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2015 - 20:26

Δεν τα λέω καθαρά έχετε δικιο, γράφω από το κινητό ενός φίλου, το βραδάκι θα γράψω αναλυτικά τι έγινε.

Τελευταία επεξεργασία από: bill64, 13/02/2015 - 20:28

#193   bill64

bill64

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2015 - 21:49

Τώρα ήρθα σπίτι, λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής: 

Αγόρασα το 6άρι από σκρουτζομάγαζο πριν από 15 ημέρες, το παίρνω όλα οκ, μετά από 5 ημέρες δεν άνοιγε με τίποτα, επικοινωνώ με το κατάστημα που το πήρα και ρωτάω, υπάρχει doa?

Ναι μου λέει, οκ του λέω στο στέλνω (είμαι επαρχία), το παραλαμβάνει και μου λέει ότι θα πάει infoquest ( το κοιτάξανε μετά από μία εβδομάδα!!! Το ξέρω γιατί μου ζήτησαν του κωδικούς) με ειδοποιεί ο άνθρωπος εχθές και μου λέει ότι θα γίνει αντικατάσταση, σήμερα το παρέλαβε και με πήρε τηλέφωνο για να μου πει τι έχει γίνει, τα υπόλοιπα τα ξέρετε.....

Δεν γράφω το όνομα του μαγαζιού γιατί το παλικάρι ενδιαφέρθηκε, με έπαιρνε τηλ και μου έλεγε σε ποιο στάδιο ήταν η διαδικασία και σύμφωνα με τα λεγόμενα σας ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία οπότε και αύριο θα φύγει από Αθήνα.

Επειδή μια χαζομάρα την έχω στον εγκέφαλο, είμαι έτοιμος να το βάλω αγγελία ως ανακατασκευασμένο και να αγοράσω καινούργια συσκευή ....

Μια ερώτηση η εγγύηση συνεχίζει κανονικά στα 2 χρόνια ??? 

#194   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2015 - 21:52

Μαλιστα, ναι δυο χρονια θα χεις κανονικά, οπότε το παραλαμβάνεις κ βλεπεις αν θες οπωσδήποτε να το πουλήσεις κ να πάρεις καινούργιο παλι ειναι καθαρά δίκη σου απόφαση...τελος δεν κανεις δυσφήμιση στο κατάστημα με την ιστορία αυτη, είπαμε ειναι συνήθης η πολιτική αυτη για το υποτιθέμενο doa, δηλαδή κ μετα απο 7 μέρες που λες αν το στέλνεις παλι στην ινφοκουεστ θα το στέλναν...:/
Παντως για να σου ζητήσουν κωδικούς μάλλον τρέπει να τ άνοιξαν δεν ξερω γιατι το άλλαξαν τελικα, τεσπα

Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 13/02/2015 - 21:55

#195   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 13/02/2015 - 22:00

Τώρα ήρθα σπίτι, λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής: 

Αγόρασα το 6άρι από σκρουτζομάγαζο πριν από 15 ημέρες, το παίρνω όλα οκ, μετά από 5 ημέρες δεν άνοιγε με τίποτα, επικοινωνώ με το κατάστημα που το πήρα και ρωτάω, υπάρχει doa?

Ναι μου λέει, οκ του λέω στο στέλνω (είμαι επαρχία), το παραλαμβάνει και μου λέει ότι θα πάει infoquest ( το κοιτάξανε μετά από μία εβδομάδα!!! Το ξέρω γιατί μου ζήτησαν του κωδικούς) με ειδοποιεί ο άνθρωπος εχθές και μου λέει ότι θα γίνει αντικατάσταση, σήμερα το παρέλαβε και με πήρε τηλέφωνο για να μου πει τι έχει γίνει, τα υπόλοιπα τα ξέρετε.....

Δεν γράφω το όνομα του μαγαζιού γιατί το παλικάρι ενδιαφέρθηκε, με έπαιρνε τηλ και μου έλεγε σε ποιο στάδιο ήταν η διαδικασία και σύμφωνα με τα λεγόμενα σας ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία οπότε και αύριο θα φύγει από Αθήνα.

Επειδή μια χαζομάρα την έχω στον εγκέφαλο, είμαι έτοιμος να το βάλω αγγελία ως ανακατασκευασμένο και να αγοράσω καινούργια συσκευή ....

Μια ερώτηση η εγγύηση συνεχίζει κανονικά στα 2 χρόνια :huh:

δεν καταλαβαινω το λογο να παρεις καινουργιο εφοσον και το ανακατασκευασμενο ουσιαστικα καινουργιο ειναι.

επισης μερικα ανακατασκευασμενα εχουν βγει καλυτερα απο τα ''καινουργια''

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2