Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

Περί... iPhone refurbished (Ανακατασκευασμένα iPhone) τι ισχύει τελικά;

• Please log in to reply
246 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   costas1984

costas1984

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 30/01/2013 - 19:09

Ολα καλα αυτα που λετε,αλλα εχω μια ευλογη απορια!αυτα τα κινητα που ειναι ανακατασκευασμενα,που ακριβως γινεται η ανακατασκευη τους?στελνονται πισω στο εργοστασιο και τα ανακατασκευαζουν?ή το κανουν οι εδω τεχνικοι στην Ελλαδα?π.χ. η arvato?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 31/01/2013 - 03:14

Δεν ξέρω αν γυρνάνε πίσω στο αρχικό εργοστάσιο, πάντως εδώ δεν γίνονται με τίποτα.

Ίσως να πηγαίνουν σε κάποιο άλλο μέρος, ίσως και σε κάποια AppleStore.

#78   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 31/01/2013 - 04:16

Για ολα τα iDevices και Μac OS για την Ευρώπη ερχονται η απο Ιρλανδία, η απο Ολλανδία. (...εκεί γίνονται οι όποιες ανακατασκευές).

Οτι ρεφουρπιστ εχω παρει για εμενα η και για φιλους, ερχονται απο εκει. Χωρις το κουτι της πώλησης τους, αλλα ενα απλο σκληρο χαρτόνι μεταφοράς (ασφαλείας βέβαια ).

Ειναι ολα σε αριστη κατασταση, και εμφανισιακα, και εσωτερικα απο σοφτ γουεαρ. Εχει ολα τα καλωδια του σαν καινουργια, τα βιβλιαρακια του, τις ζελατινες του. Η μπαταρια του ειναι απο καινουργια, εως το πολυ πολυ 98%.

Εχετε δωρεαν τηλεφωνική υποστήριξη απο ολα τα Apple Store Services της Ευρώπης για τις επομενες 90 μερες, και ενα χρονο εγγύηση. Ο συριακός αριθμός του προϊόντος (σιριαλ ναμπερ) αλλάζει επίσης, ετσι ωστε να μπορέσετε να τον καταχωρίσετε σαν δικο σας προϊών.

Για ποιον λογο να παρετε τωρα ενα ρεφουρπιστ προϊόν; Περα απο την αξιοπιστία και σχεδόν τέλεια (εως τέλεια) εμφάνιση του προϊόντος και της τεχνικης υποστήριξης αυτου, μην ξεχναμε και την τιμη!

Μολις πριν μια εβδομαδα περιπου αγορασα τον MacBook Air 13" / 1,7 Ghz / i5 / 4gb ram / 128gb απο το Apple Store Ελβετιας (...μου ηρθε σε τρεις μερες απο Ιρλανδια) στην τιμη των 850€ (εξοδα αποστολης δωρεαν)
Κανονικη τιμη στο Γαλλικο Apple Store 1250€

Αν εχετε καποιον γνωστο σε ευρωπαϊκή χωρα στιλ Γαλλια, Γερμανια, Αγγλια κτλ, μην διστάσετε να ρίξετε μια ματια στα ρεφουρπιστ της σελιδας του Apple Store.

Μπορειτε να πληρώσετε με την ελληνικη σας πιστωτικη καρτα (δεν υπαρχει ελεγχος σερβερ οπως στιλ itunes για τις εφαρμογες) και απο την ελλαδα. Απλως δίνετε ονομα, διεύθυνση, τηλέφωνο του γνωστου σας, περνατε την παραγγελια ακολουθοντας τις οδηγίες του Apple Store, και αυτο ηταν.

Ουτε τελωνεια, ουτε τιποτα. Ασφαλεια ταχυδρομείου για την αποστολη γυρω στα 30€ το πακετο, (για 4κιλα περιπου και αξια ασφαλειας γυρω στα 800€) και σε 5 εργασιμες μερες ο φιλος σας το εχει στειλει στο σπιτι σας.

Enjoy.... B)

Apple Certified Refurbished Products

υ.γ. ... για τα iPhone συγκεκριμένα, ισχύουν ακριβως τα ιδια απο πανω, μονο που ειναι 'λιγο' πιο δυσκολο να τα πετύχετε στον κατολογο. ΕΙναι λιγα και φευγουν γρηγορα.

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 31/01/2013 - 04:21.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#79   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 04:39

Με μόνη διαφορά ότι τα refurbished που δίνονται ως αντικατάσταση σε συσκευές εντός εγγύησης δεν έχουν καλώδια και βιβλιαράκια κλπ.

Είναι μόνο η συσκευή και τίποτε άλλο.

Επίσης, αν μιλάμε για συσκευή αντικατάστασης, η εγγύηση δεν είναι ένα χρόνο αλλά το υπόλοιπο της αρχικής ή 3 μήνες (όποιο είναι περισσότερο).

#80   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 05:37

Σωστο αυτο που λες, αν μιλαμε για αντικατάσταση, αλλα αν μιλάμε για αγορα ανακατασκευασμένων προϊόντων, (refurbished) οπως λεει και ο τιτλος, τοτε ερχονται οπως προανεφερα, και με ενα χρονο εγγύηση.

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 31/01/2013 - 05:38.

#81   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 05:41

Όντως έτσι είναι απλά στην Ελλάδα όταν μιλάμε για ανακατασκευασμένο μιλάμε κυρίως για τις αντικαταστάσεις συσκευών, μιας και δεν έχουμε Apple Store online για να τα αγοράσουμε και αν και γίνεται να αγοραστούν με ελληνική κάρτα, δεν είναι και τόσο διαδεδομένο.

#82   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 05:44

Να το διαδώσουμε λοιπον! :rolleyes:

#83   nikolasgrg

nikolasgrg

iPH Member

• 207 μηνύματα
  • Twitter:@@PsNikos
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:nikolasgrg

Δημοσίευση 03/02/2013 - 10:41

καλημέρα σε όλους.έχω μια απορία.την Πέμπτη παρέλαβα iphone 4s από αντικατάσταση από τον γερμανό. Η εγγύηση κανονικά τελειώνει 8/2/13. Δηλαδή αυτή την Παρασκευή. Με την εγγύηση τί γίνεται τώρα που πήρα το ανακατασκευασμένο?έχω πάλι μια βδομάδα εγγύηση στην ουσία?ή ανανεώθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα?

#84   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2,729 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2013 - 10:48

καλημέρα σε όλους.έχω μια απορία.την Πέμπτη παρέλαβα iphone 4s από αντικατάσταση από τον γερμανό. Η εγγύηση κανονικά τελειώνει 8/2/13. Δηλαδή αυτή την Παρασκευή. Με την εγγύηση τί γίνεται τώρα που πήρα το ανακατασκευασμένο?έχω πάλι μια βδομάδα εγγύηση στην ουσία?ή ανανεώθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα?

3 μηνες ακομα θα εχεις

#85   nikolasgrg

nikolasgrg

iPH Member

• 207 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2013 - 11:09

χαρτί όμως δεν μου έδωσαν και όταν τους ρώτησα αν πρέπει να μου δώσουν κάποιο αποδεικτικό μου είπαν δεν χρειάζεται τίποτα.είναι καταγεγραμμένο το γεγονός σε αυτούς.

#86   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/02/2013 - 12:08

χαρτί όμως δεν μου έδωσαν και όταν τους ρώτησα αν πρέπει να μου δώσουν κάποιο αποδεικτικό μου είπαν δεν χρειάζεται τίποτα.είναι καταγεγραμμένο το γεγονός σε αυτούς.

χτυπα το serial number στο site της apple και θα στο εμφανίσει

#87   nikolasgrg

nikolasgrg

iPH Member

• 207 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2013 - 12:15

ακριβώς άλλη μια βδομάδα μου δίνουν..δηλαδή 15/2/13 αντί για 8/2/13 που τελείωνε..άρα δεν ισχύουν οι 3 μήνες..

#88   polis321

polis321

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 20:31

Παιδιά έχω αφήσει το iphone μου χθές στην vodafone για ένα πρόβλημα που έχει .Λογικά αυτοί θα το στείλουν στην Arvato. Η ερώτηση μου είναι , να κάνω μια βόλτα απο την Arvato τίς επόμενες μέρες για να δώ απο κοντά τι συμβαίνει με την συσκευή μου ? Τί λέτε ?

Thanks

#89   KonstantinosFotos

KonstantinosFotos

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα
  • Twitter:@kostas_fotos
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 16/04/2013 - 16:29

Παιδιά να ρωτήσω το εξής... Για ένα iPhone χαλασμένο εκτός εγγύησης ισχύει αντικατάσταση με ανακατασκευασμενο με κάποιο πόσο και αν απο που Arvato?

#90   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5,082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 16/04/2013 - 16:39

οι 3 μηνες ισχυουν αν πληρωσεις αι παρεις απο το service διοτι ευθυνωσουν εσυ για το προβλημα της συσκευης
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6