Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

Περί... iPhone refurbished (Ανακατασκευασμένα iPhone) τι ισχύει τελικά;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
246 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 16/04/2013 - 17:36

Παιδιά έχω αφήσει το iphone μου χθές στην vodafone για ένα πρόβλημα που έχει .Λογικά αυτοί θα το στείλουν στην Arvato. Η ερώτηση μου είναι , να κάνω μια βόλτα απο την Arvato τίς επόμενες μέρες για να δώ απο κοντά τι συμβαίνει με την συσκευή μου ? Τί λέτε ?

Thanks

Καλυτερα απο θεμα χρονου να το πηγαινες μονος στην Arvato..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 11:07

Ανακατασκευασμένο iPhone, δεν θα αγόραζα εγώ.
Μεταχειρισμένο από γνωστό/φίλο που ΓΝΩΡΙΖΩ τί χρήση του κάνει, ναι θα το έκανα - όπως και έγινε τελικά, το 4άρι που έχω έτσι το πήρα.

#93   padelicious

padelicious

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 01/05/2013 - 20:16

Καλησπερα. Σημερα παρελλαβα το ανακατασκευασμενο μου iphone (το δευτερο). Με το που το επιασα στα χερια μου κατι δεν μου αρεσε στο touch του. Δεν εδωσα πολυ βαση μεχρι να παω στα μυνηματα, οπου πατουσες παρατεταμενα το "backspace" και εμφανιζοταν το Λ! Το ιδιο και με το "Ζ". Οταν το πατουσες εβγαζε το "Σ"... Ειμαι χωρις κινητο 15 μερες και μαλλον παω για αλλες τοσες... Τι μπορω να κανω? Μπορω να απαιτησω καινουριο, του κουτιου? Μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω? Δεν υπαρχει ενας υπευθυνος να μου πει τι ακριβως παιζει. Ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν απο που τους ερχονται, πως τους ερχονται κτλ. Η εκδοση που ειχε ηταν η 6.1.2 και φοβαμαι οτι θα μου κανουν στη 6.1.3 και θα μου πουν οτι εφτιαξε. Καμια ιδεα ρε παιδια :huh:??

Υ.Γ.:1) Κολλαγε που και που και το μενου στο scrolling
2) Ζεσταινοταν το πισω καλλυμα με σχετικα μικρη χρηση.

Καλες γιορτες και καλη Ανασταση να εχουμε με υγεια.

#94   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/05/2013 - 20:22

Καλησπερα. Σημερα παρελλαβα το ανακατασκευασμενο μου iphone (το δευτερο). Με το που το επιασα στα χερια μου κατι δεν μου αρεσε στο touch του. Δεν εδωσα πολυ βαση μεχρι να παω στα μυνηματα, οπου πατουσες παρατεταμενα το "backspace" και εμφανιζοταν το Λ! Το ιδιο και με το "Ζ". Οταν το πατουσες εβγαζε το "Σ"... Ειμαι χωρις κινητο 15 μερες και μαλλον παω για αλλες τοσες... Τι μπορω να κανω? Μπορω να απαιτησω καινουριο, του κουτιου? Μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω? Δεν υπαρχει ενας υπευθυνος να μου πει τι ακριβως παιζει. Ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν απο που τους ερχονται, πως τους ερχονται κτλ. Η εκδοση που ειχε ηταν η 6.1.2 και φοβαμαι οτι θα μου κανουν στη 6.1.3 και θα μου πουν οτι εφτιαξε. Καμια ιδεα ρε παιδια :huh:??

Το γυρίζεις πισω και ξαναπαιρνεις ανακατασκευασμενο.Δε γινεται να παρεις καινούριο.
Επίσης, καλο Πάσχα

#95   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 02/05/2013 - 03:57

Κανε ενα restore εσυ στην 6.1.3 για να σιγουρεψεις και 100% οτι δεν ειναι software το προβλημα και μετα πηγαινε το λεγοντας τους να σημειωσουν οτι εχει κανει ηδη 2-3 φορες restore (η wηnd ειδικα το εχει ψωμοτυρι το restore για επισκευη hardware προβληματων.)

You'll Never Walk Alone

#96   padelicious

padelicious

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2013 - 08:53

Κανε ενα restore εσυ στην 6.1.3 για να σιγουρεψεις και 100% οτι δεν ειναι software το προβλημα και μετα πηγαινε το λεγοντας τους να σημειωσουν οτι εχει κανει ηδη 2-3 φορες restore (η wηnd ειδικα το εχει ψωμοτυρι το restore για επισκευη hardware προβληματων.)

Τους το πηγα κατευθειαν εχτες. Με το που το πηρα ο τυπος μου ειπε οτι εχει εγγυση 3 μηνες -η κανονικη εληξε πριν 10 μερες- ακομη αλλα μονο για το προβλημα που ειχε προηγουμενος...(δηλαδη καμμενο pixel). Και του απανταω δηλαδη αν παω σπιτι και δεν πιανει π.χ. το wifi θα μου πειτε οτι δεν ειναι μεσα στην εγγυηση? Μου απαντησε οτι αν ειναι πρωτες μερες θα τους το στειλουμε και κατι τετοια μασιμενα . Γι αυτο και εγω με το που διαπιστωσα οτι ειχε θεμα του το πηγα "σφαιρα" πισω.... Η πλακα ειναι οτι δεν μου εδωσε καποιο χαρτι που να λεει για εγγυηση και οτι το βλεπουν στο συστημα αυτοι.

#97   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 02/05/2013 - 08:58

Ναι δε χρεαζεσαι χαρτι για την εγγυηση.

3 μηνες για τα παντα ειναι, μαλακιες σου ειπε, ακου μονο για το pixel! Μηπως ειναι και για το συγκεκριμενο pixel επρεπε να του πεις, το θυμαται; Οτι ναναι...

You'll Never Walk Alone

#98   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/05/2013 - 09:15

Χωρίς να είμαι ειδήμονας θα έλεγα ότι το digitizer δεν κάνει καλή επαφή πάνω στην πλακέτα, όταν έιχα ανοίξει το 3GS μου δεν είχα συνδέσει καλά το καλώδιο του digitizer πάνω στην πλακέτα και είχα το ίδιο πρόβλημα.

#99   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:paridion

Δημοσίευση 05/05/2013 - 01:01

το πηρa κ εγω πριν 10 μερες ολa κaλa μεχρι στιγμης εκτοσ aπο το οτaν baζω 3g που ζεστενετaι aλλa δε ξερω aν ητaν περισσοτερο aπο πριν μου φaινετaι πaντως οτι ζεστενετaι περισσοτερο....... χωρις 3g δε ζεστενετaι κaν ...κaι δεν εχω δοκιμaσει κ τa πaιχνιδιa aκομa ....οτaν φορτιζω τη μπaτaριa πaλι δε ζεστενετaι aντιθετως με το πaλιο μου που ζεστενοτaν .....τωρa aυτο με το 3g πιστευω νa μην εινaι θεμa ετσι κ aλλιως τι νa πaς νa τους πεισ γιa aν θες νa το aλλaξεις :huh: οτι ζεστενετaι :huh: θa σου πουν εινaι φυσιολογικο λολ.....πaντως aυτο με τη μπaτaριa που δε ζεστενετaι τωρa ενω πριν ζεστενοτaν μου εχει κaνει εντυπωση...μηπως πaιζει ρολο που εινaι aχρησιμοποιητη?
τωρa στη τaχυτητa δε μπορω νa κaτaλabω εφοσον δεν εχω κaι aλλο νa το κοιτaξω κaποιa στιγμη πaντως θa το δω

Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 05/05/2013 - 01:11

#100   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 05/05/2013 - 20:51

Γενικά το θέμα εγγύηση στα προϊόντα της Apple είναι πονεμένη ιστορία ειδικά όταν δεν υπάρχει apple store και apple care στην χώρα σου.

#101   sexymomogr

sexymomogr

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 16:13

Παιδια εγω εχω ανακατασκευασμενο 5αρι και μου παει μια χαρα! ολα τελεια και εχω κανει και speed test με iphone κουτας και παει ακριβως το ιδιο!

#102   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 16/02/2014 - 20:32

Παιδια καλησπέρα!! Επειδη εχω να πάνω με infoquest στο θέμα του service στο 5αρι μου και επειδη εχω χαλαρό lock button και glass clicking που κ που λεω να το παω πριν λήξει η εγγύηση να βάλω και λιγο σάλτσα οτι δεν δουλεύει και το κουμπί που και που και να μου στείλουν αλλο. Τι λέτε κ εσείς;; Θα πιάσει;;

#103   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα

Δημοσίευση 16/02/2014 - 20:44

Κανεις;;;

#104   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/02/2014 - 21:45

Νομίζω οτι σου κάνουν αντικατάσταση για το ντεφι power button , αν δεν σε ενοχλεί ιδιαίτερα και ρισκάρεις να πέσει/βραχει και να βγεις εκτός εγγύησης τότε πήγαινε το λίγο πριν το τέλος ( έχεις 2 χρόνια )

#105   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα

Δημοσίευση 16/02/2014 - 22:04

Νομίζω οτι σου κάνουν αντικατάσταση για το ντεφι power button , αν δεν σε ενοχλεί ιδιαίτερα και ρισκάρεις να πέσει/βραχει και να βγεις εκτός εγγύησης τότε πήγαινε το λίγο πριν το τέλος ( έχεις 2 χρόνια )

2 χρονια δεν νομίζω να το φάνε το παραμύθι φιλε μου...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες