Τι άλλο περιμένεις να σου κάνει για να κανείς αρνητική;να μη δω τι θα γίνει? να της κάνω τώρα?
Πήλινο σκεύος... αντί για iphone 5 (από ebay)
Ad
Δημοσίευση 02/10/2012 - 10:32
να μη δω τι θα γίνει? να της κάνω τώρα?
μαζι της μιλησες? τι σου ειπε, συνηθως βγαζουν φωτογραφιες το δεμα πριν στο στειλουν για να αποφευγονται παρεξηγησεις, οι εμπειροι πωλητες βεβαια..
Δημοσίευση 02/10/2012 - 10:33
Δημοσίευση 02/10/2012 - 10:55
Δημοσίευση 02/10/2012 - 10:57
για να αφησει κριτικη, εχει καιρο ακομη
χωρια που με τετοια απατεωνια, ειναι αμφιβολο αν θα εξακολουθησει να υπαρχει ο λογαριασμος της πωλητριας
Δημοσίευση 02/10/2012 - 12:00
Δημοσίευση 02/10/2012 - 12:17
Φίλε μου γιατι να πάρει Αμερική, στην Ευρώπη έγινε η συναλλαγή!
Γιατι ειναι πιο εξυπηρετκοι και καθαρα επαγγελματιες, και γρηγοροι!
Και εγώ θα ήθελα να μάθω πάντως αν ήταν όντως iPhone και έλεγα εγω ότι μου έστειλε τούβλο! Τι θα έκανε το eBay/PayPal σε αυτήν την περίπτωση... :-/
Οταν καταχωρειται στο ebay ενα iphone, πρεπει να καταχωρηθει και το imei του
Δημοσίευση 02/10/2012 - 12:19
Δημοσίευση 02/10/2012 - 15:25
Καταπληκτική λογικη! Δλδ, αν βιαζαν την κόρη σας το βράδυ που γυρνουσε σπιτι, θα λεγατε ότι δεν φταιει ο βιαστής, αλλα αυτη που δεν γυρισε νωρίς σπιτι. Ας μην χάνουμε το focus μας.
Κάνεις δεν γνωρίζει τα πάντα, ουτε εγω, ουτε κανεις. Καπου ειμαστε καλυτεροι και μεγαλυτεροι γνώστες σε ενα θέμα και κάπου ειμαστε αφελείς.
Και για όλα τα βλαστάρια που είναι και ειδικοι ebay-ολόγοι και λένε "Αμ, φαίνεται απο μακρυά ότι ειναι απάτη. 1€ το τηλέφωνο και 699€ τα μεταφορικά!" (ΠΑΛΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ) μάλλον δείχνουν ότι δεν ψωνιζουν και πολυ καιρό απο eBay.
Γιατι αλλιώς ΠΩΣ εξηγειται ότι εχω ψωνισει πολλες φορες απο Hong-Kong, προιόντα που κάνουν 0.99 και τα μεταφορικα παραπάνω; Και Ω! Σαν απο θαυμα τα παρέλαβα όλα! Είναι μια συνηθης τακτικη των πωλητών να μην πληρώσουν eBAY fees (ασε που βγαίνει και πάνω-πάνω αν κάνεις search με φτηνότερη τίμη πρώτη), που φυσικα το κυνηγαει το eBay.
Αν θέλετε την αποψη μου, θεωρώ ότι είναι πιθανό να το τσίμπησε κάποιος κατα την μεταφορά μεχρι την Ελλάδα, μιας και φυσικα περνάει απο διαφορα hub μέχρι να έρθει εδω. Αν ήθελε να εξαπατήσει ο άλλος θα μπορουσε απλά να πει ότι χάθηκε το δέμα και να μην εστελνε καν πηλινο κεσεδάκι.
Δημοσίευση 02/10/2012 - 15:30
δεν νομιζω γιατι οπως μας ειπε ο φιλος μας το δεμα ηταν ζυγισμενο 300κατι γραμμαρια κατα την αποστολη του, πολυ παραπανω δηλαδη απο το iPhone + το κουτι, πραγματικο βαρος του πυλινου προφανως! ο πωλητης την εκανε τη φουστιάΑν θέλετε την αποψη μου, θεωρώ ότι είναι πιθανό να το τσίμπησε κάποιος κατα την μεταφορά μεχρι την Ελλάδα, μιας και φυσικα περνάει απο διαφορα hub μέχρι να έρθει εδω. Αν ήθελε να εξαπατήσει ο άλλος θα μπορουσε απλά να πει ότι χάθηκε το δέμα και να μην εστελνε καν πηλινο κεσεδάκι.
Τελευταία επεξεργασία από: DooMDiveR, 02/10/2012 - 15:31
Δημοσίευση 02/10/2012 - 15:34
Δημοσίευση 02/10/2012 - 15:39
δεν νομιζω γιατι οπως μας ειπε ο φιλος μας το δεμα ηταν ζυγισμενο 300κατι γραμμαρια κατα την αποστολη του, πολυ παραπανω δηλαδη απο το iPhone + το κουτι, πραγματικο βαρος του πυλινου προφανως! ο πωλητης την εκανε τη φουστιά
Χμμμ.... Όντως...
Για να δουμε τι θα γίνει...
Δημοσίευση 02/10/2012 - 15:41
Δεν εξετάζουμε πως την πάτησε ο φίλος,αλλά για κάποιον που αγοράζει συχνά από eBay και για το staff του eBay είναι ξεκάθαρο τι παίχτηκε.
Το έβαλε τόσο φθηνό για να ανεβεί στη λίστα ώστε να το βλέπουν πολλοί σκεφτόμενος ότι κάποιος θα την πατήσει,όπως και έγινε...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες