Πήλινο σκεύος... αντί για iphone 5 (από ebay)
Δημοσίευση 02/10/2012 - 15:53
Οταν σηγουρευτει το PayPal μαζί με το eBay ότι σε εξαπάτησε, ακόμα και να μην υπάρχουν τα λευτα στο PayPal του θα σου επιστραφούν. Θα του παει μείον το PayPal και μετα αν δεν το πληρώσει θα έχει να κάνει με τους ανώτερους.
Ετσι μου είχαν επιστραφεί 60€ απο μια αγορά που έκανα.
Βλέπουμε τα FeedBack πριν αγοράσουμε...
Ad
Δημοσίευση 02/10/2012 - 16:10
τι απατεώνες μας λένε, τι λωποδύτες και άλλα τέτοια...
τέλος πάντων δεν έχω καταλάβει γιατί βιάζεστε και μπλέκετε με αγνώστους για πανάκριβα πράγματα
Επικοινώνησε και με την τράπεζά σου, άμεσα και με τα υπόλοιπα ebay και paypal
επίσης και με την δίωξη ηλεκτρονικού εγλήματος, μπορεί να σε κατατοπίσουν στα βήματα που πρέπει ν' ακολουθήσεις
Τελευταία επεξεργασία από: takisx, 02/10/2012 - 16:11
Δημοσίευση 02/10/2012 - 16:24
Πραγματικά ΕΛΕΟΣ με τους ειδήμονες (ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ!) που αντι να καταδικάσουν τον απατεώνα, κατακρίνουν "την αφέλεια" του απατηθέντος και του ρίχνουν το φταιξιμο!
Καταπληκτική λογικη! Δλδ, αν βιαζαν την κόρη σας το βράδυ που γυρνουσε σπιτι, θα λεγατε ότι δεν φταιει ο βιαστής, αλλα αυτη που δεν γυρισε νωρίς σπιτι. Ας μην χάνουμε το focus μας.
Κάνεις δεν γνωρίζει τα πάντα, ουτε εγω, ουτε κανεις. Καπου ειμαστε καλυτεροι και μεγαλυτεροι γνώστες σε ενα θέμα και κάπου ειμαστε αφελείς.
Και για όλα τα βλαστάρια που είναι και ειδικοι ebay-ολόγοι και λένε "Αμ, φαίνεται απο μακρυά ότι ειναι απάτη. 1€ το τηλέφωνο και 699€ τα μεταφορικά!" (ΠΑΛΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ) μάλλον δείχνουν ότι δεν ψωνιζουν και πολυ καιρό απο eBay.
Γιατι αλλιώς ΠΩΣ εξηγειται ότι εχω ψωνισει πολλες φορες απο Hong-Kong, προιόντα που κάνουν 0.99 και τα μεταφορικα παραπάνω; Και Ω! Σαν απο θαυμα τα παρέλαβα όλα! Είναι μια συνηθης τακτικη των πωλητών να μην πληρώσουν eBAY fees (ασε που βγαίνει και πάνω-πάνω αν κάνεις search με φτηνότερη τίμη πρώτη), που φυσικα το κυνηγαει το eBay.
Αν θέλετε την αποψη μου, θεωρώ ότι είναι πιθανό να το τσίμπησε κάποιος κατα την μεταφορά μεχρι την Ελλάδα, μιας και φυσικα περνάει απο διαφορα hub μέχρι να έρθει εδω. Αν ήθελε να εξαπατήσει ο άλλος θα μπορουσε απλά να πει ότι χάθηκε το δέμα και να μην εστελνε καν πηλινο κεσεδάκι.
αυτο το εγραψα εγω (δεν υπαρχει ομως quote)
αν λοιπον αναφερεσαι σ εμενα, να σε πληροφορησω πως ο λογαριασμος μου στο ebay, ειναι πανω απο 10 χρονια
ναι μεν μπορεις να παρεις μεμβρανες με 0.99 κ να πληρωσεις 5$ για να στις στειλουν που σημαινει πως τα εξοδα αποστολης ειναι ακριβοτερα αλλα εδω ειναι αλλη περιπτωση
1ον δεν ερχεται απο κινα
2ον δεν εχει να κανει με την πραγματικη αξια του αντικειμενου (δεν κανει το 5αρι 1€)
3ον δεν ειναι πραγματικα τα εξοδα αποστολης 749€, αλλα 20, οπως ανεφερε το παιδι αργοτερα
ισχυει αυτο που λες για την φθηνη τιμη κ τα ebay fees, για την εμφανιση των αποτελεσματων ομως οχι παντα, εγω πχ το εχω ρυμθμισμενο χρονικα κ οχι τιμολογικα
πως το τσιμπησε καποιος κ εκανε αλλαγη κ εχει σφραγιδα ταχυδρομειου κ ημερομηνια απο γαλλια ??
focus λοιπον κ δωσε τις συμβουλες σου
δικαιουται να παρει τα λεφτα του πισω ?
αν ναι πως ?
τι ενεργειες πρεπει να κανει ?
Δημοσίευση 02/10/2012 - 16:29
Δημοσίευση 02/10/2012 - 16:34
Και κατι ακομα, καθε φορα που μιλαω με Αμερικη, μου στελνουν μειλ και ρωτωντας πως ηταν η εξυπηρετηση πελατων, αμα κατι δεν μου αρεσε και αμα μπορω να προτεινω κατι για να καλυτερευσουνε τις υπηρεσιες τους!!!! Και λιγες ακομα ερωτησεις.
Οταν μιλησα με τον βλ@ξ τον αγγλο, δεν εστειλε αυτη τη φορμα σε μειλ, γιατι ηξερε οτι ειχε μιλησει ασχημα, και μην ξεχναμε οτι ολα ηχογραφουνται!!!! Αρα δεν θα εβρισκε ποτε το δικιο του!!!
Και τελευταιο, η συναλλαγη που εκανα ηταν εκτος ebay και παλι μου επιστρεψανε τα χρηματα!!!
Οι αγγλοι εχουν μαυρα μεσανυχτα, μην ασχολειστε μαζι τους για σοβαρα θεματα!!! Α ναι!!! Ακομα μου ειπαν να παω στην αγγλικη αστυνομια η στην Ελληνικη και να το καταθεσω!!!! Οτι να ναι!!!!
Αμα καποιος χρειαζεται βοηθεια ας μου στειλει πμ
Δημοσίευση 02/10/2012 - 16:44
Δηλαδη χασιμου χρονου και χρηματος!!! (Περιπου 18€ για μερικα λεπτα ομιλιας) :-/
Δημοσίευση 02/10/2012 - 17:26
εχει εργαλιο ανευρεσης κλησεων στο εξωτερικο φιλε,εγω ετσι κανω.Να συμπληρωσω κατι ακομα, σαν να μην μου εφταναν οι γκαφες των αγγλων, με χρεωσε η hol για τα τηλεφωνα που εκανα στην αγγλια γιατι λεει οτι τα νουμερα που τηλεφωνησα ειναι "ειδικοι αριθμοι" δηλαδη ειναι κατι αναλογο με αυτα τα πενταψηφια της Ελλαδας και οι χρεωσεις οπως γνωριζετε ειναι φουσκωμενες!!!
Δηλαδη χασιμου χρονου και χρηματος!!! (Περιπου 18€ για μερικα λεπτα ομιλιας) :-/
Δημοσίευση 02/10/2012 - 17:58
xa xa xaΠρέπει να είναι καλη νοικοκυρά η κοπελια πάντως....
xa xa xaΠρέπει να είναι καλη νοικοκυρά η κοπελια πάντως....
Δημοσίευση 02/10/2012 - 17:59
Δημοσίευση 02/10/2012 - 18:04
Δημοσίευση 03/10/2012 - 15:00
Δημοσίευση 03/10/2012 - 15:06
δεν ξέρω, δεν τον έχω δειΤην αστυνομία την πήρε;
Δημοσίευση 03/10/2012 - 15:06
Ελπιζω να μην περιμενεις να δειξουμε κατανοηση και στο δραμα του φιλου σου , ετσι δεν ειναι;παιδιά χθες ενας συνάδελφος που γύριζε από επαγγελματικό ταξίδι σταμάτησε στα σεα μεγάρων στα goodys, του την πέσανε κάτι γύφτοι με σφραγισμένα iphone 4s και ipad2 οτι και καλά είναι βουτηχτά και έδωσε 300 ευρώ με παζάρια. και μόλις έβγαλε τη ζελατίνα μέσα υπήρχαν ομοιόματα πλαστικά με βαρίδια στις πλάτες. το τρελό στην ιστορία είναι ότι μου έδειξε το κουτί και τρελάθηκα. η εκτύπωση και το illustration του κουτιού ήταν εξαιρετικότατη. το αναφέρω μην την πατήσει κάποιος άλλος
Εμ κλεμμενα, εμ 300€.... Κριμα που δεν του φαγανε περισσοτερα να χει να το θυμαται...
Σου μιλαω χωρις ιχνος επιθετικοτητας , να ξεκαθαρισω τη θεση μου
Δημοσίευση 03/10/2012 - 15:08
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 32
0 μέλη, 32 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες