Πήλινο σκεύος... αντί για iphone 5 (από ebay)
Ad
Δημοσίευση 01/10/2012 - 14:29
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπερασπιστούμε τη βλακεία γενικότερα.
Κανείς δεν είπε να υπερασπιστούμε την βλακεία αλλα δεν ειναι ανάγκη να υπερασπιστούμε ουτε την κακιά του καθένα που λέει ένα καλά να πάθεις. Αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις να βοηθήσεις καλύτερα να μην μιλάς καθόλου όταν ο άλλος ειναι στενοχωρημένος. Ετσι και αλλιώς δεν νομίζω ο φίλος που το έπαθε να μην νιώθει ήδη κάπως! Πολύ απ ´ όσους το παίζουν πονηροί εδώ μέσα την έχουν πάθει έστω και σε μικρότερο βαθμό και δεν ειναι όλοι βλάκες. Οποίος μπορεί να βοηθήσει τον φίλο καλά θα κάνει...οποίος δεν μπορεί ας μην το πριζει με τέτοια σχόλια τώρα που ψάχνει λύση.
Δημοσίευση 01/10/2012 - 14:30
Δημοσίευση 01/10/2012 - 14:35
Και τελος μια προσωπικη συμβουλη προς ολους..μην αγοραζετε ουτε τσιχλα απο το ebay..
Δημοσίευση 01/10/2012 - 14:41
καλησπερα κ απο εμενα
κατ αρχην λυπαμαι πολυ για το παθημα
δεν μπορει μια συσκευη ειναι ουτε ενος μηνα, καινουρια κ εχει κανει ντορο σε ολο τον κοσμο να πωλειται 1€
ο πωλητης το γραφει κ με κοκκινα τεραστια γραμματα οτι "για την αποστολη πληρωνετε 699€"
σαφως κ προκειται για στημενη απατη
για να βοηθησω τον φιλο λοιπον ας πω οτι μπορω
κατ αρχην πρεπει ν ανοιξεις case στο ebay
μπορεις να τηλεφωνησεις στο paypal στην αμερικη κ να ζητησεις τα χρηματα σου πισω (ειναι τρομερα εξυπηρετικοι) - item not as described, κ οχι μονο αυτο, το αντικειμενο δεν ειναι καν αυτο που παρουσιαζει οτι θα επρεπε να περιμενεις
μπορεις να επικοινωνησεις κ με το ebay τηλεφωνικα (με λιγο search θα βρεις το τηλεφωνο)
ασε το θεμα του βαρους στην ακρη
δεν μας καιει το τι πραγματικα πηραμε, αλλα αν εχει το ιδιο βαρους ?? (ρητορικα ρωταω, μην με παρεξηγησεις)
δεν πιστευω πως απο το καλουπι αυτο βρηκε μονο ενα τηλεφωνο, αρα μιλαμε για μεγαλη κομπινα
report κ στην apple θα εκανα, κ στην γαλλικη αστυνομια
αν χρειαζεσαι βοηθεια στην συνταξη των γραμματων (για το πως θα στηριξεις το case σου) στειλε μου πμ να σε βοηθησω οπως μπορω
κ παλι λυπαμαι πολυ
Επειδή είχα επικοινωνήσει τελευταία με paypal, το νούμερο που αναγράφεται για επικοινωνία, ειναι στο δουβλινο,Ιρλανδία! Το ξέρω γιατι χρησιμοποίησα Skype(έχω συνδρομή απεριόριστη προς όλη την Ευρώπη) και στον έλεγχο των κλήσεων μου έβγαλε κλήση προς δουβλινο,Ιρλανδία! Σαν γλώσσα επικοινωνίας έχουν μόνο αγγλικά, οπότε αν δεν τα γνωρίζεις καλά βάλε κάποιον άλλον να συνεννοηθεί γιατι μιλάνε αρκετά γρήγορα!Έχεις δίκιο σε όλα..Paypal δεν έχει έδρα κάπου στην Ελβετία; Νομίζω κάπου έλεγε Lausanne που είχα δει χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.
Δημοσίευση 01/10/2012 - 14:41
ebay και paypal = μια εταιρια....Δεν ξέρω κατα πόσο θα ασχοληθεί το ebay! Θα πετάξει το μπαλάκι στο paypal! Συνήθως έτσι γίνεται αν η πληρωμή γίνει με paypal! Εγώ πάντως δυο φορές που χρειαστηκα βοήθεια απο paypal,ήταν σχετικά γρήγοροι!
Δημοσίευση 01/10/2012 - 14:45
Δημοσίευση 01/10/2012 - 14:45
Κανείς δεν είπε να υπερασπιστούμε την βλακεία αλλα δεν ειναι ανάγκη να υπερασπιστούμε ουτε την κακιά του καθένα που λέει ένα καλά να πάθεις. Αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις να βοηθήσεις καλύτερα να μην μιλάς καθόλου όταν ο άλλος ειναι στενοχωρημένος. Ετσι και αλλιώς δεν νομίζω ο φίλος που το έπαθε να μην νιώθει ήδη κάπως! Πολύ απ ´ όσους το παίζουν πονηροί εδώ μέσα την έχουν πάθει έστω και σε μικρότερο βαθμό και δεν ειναι όλοι βλάκες. Οποίος μπορεί να βοηθήσει τον φίλο καλά θα κάνει...οποίος δεν μπορεί ας μην το πριζει με τέτοια σχόλια τώρα που ψάχνει λύση.
Σωστά ρε παιδία καλός η κακός έγινε τώρα δεν χρειάζεται να τα ακούει κιόλας και έχει κ τον πόνο του .
Βοηθείστε το παλικάρι αν μπορείτε και μην γράφεται λαλακιες
Δηλαδή αν ήσασταν εσείς στην θέση του ?
Δημοσίευση 01/10/2012 - 14:54
Πριν πάρεις, καλό θα ειναι να έχεις ανοίξει ένα claim με όλα τα στοιχεία για να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία πωλητή αγοραστή!
Τελευταία επεξεργασία από: ioik, 01/10/2012 - 14:56
Δημοσίευση 01/10/2012 - 15:58
το αντικειμενο 1 € και τα μεταφορικα 699 € ειναι πολυ καραμπινατο για να περασε ετσι απο το ebay-paypal
Δημοσίευση 01/10/2012 - 16:08
Φίλε μου, ας πάρει τα λεφτά που έδωσε ο άνθρωπος και θα δεις που θα του περασει η ψυχική οδύνη!!!Εφοσον εχεις πεσει θυμα απατης απο οτι φαινεται μπορεις συμβουλευομενος καποιο καλο δικηγορο να ζητησεις και απο ebay-paypal επιπλεον χρηματα για ψυχικη οδυνη καθως και για την αναστατωση και ηθικη αναταραχη που σου προξενησε αυτη η αγορα.
το αντικειμενο 1 € και τα μεταφορικα 699 € ειναι πολυ καραμπινατο για να περασε ετσι απο το ebay-paypal
Δημοσίευση 01/10/2012 - 16:11
Δημοσίευση 01/10/2012 - 16:25
Δημοσίευση 01/10/2012 - 16:30
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες