Τι να πω. Για μένα απο την στιγμή του βγήκε το iPhone με όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου συν iPod το θεωρώ κάτι εντελώς άχρηστο το iPod. Και να εκλείψει το iPod touch δεν θα με πειράξει καθόλου.Απλά το λέω γιατί με αυτόν τον τρόπο ίσως κανιβαλίσει λίγο το ipod touch
iPad mini: Παρουσίαση στις 17 Οκτωβρίου;
Δημοσίευση 16/10/2012 - 22:58
Ad
Δημοσίευση 16/10/2012 - 23:04
Απλά το λέω γιατί με αυτόν τον τρόπο ίσως κανιβαλίσει λίγο το ipod touch
Αν ισχύσουν οι τιμές και οι φήμες απλα το iPod touch ειναι παρελθόν. Προσωπικα δε βλέπω λόγο αγοράς.
Δημοσίευση 16/10/2012 - 23:10
Αν ισχύσουν οι τιμές και οι φήμες απλα το iPod touch ειναι παρελθόν. Προσωπικα δε βλέπω λόγο αγοράς.
Ναι αυτό βλέπω κι εγώ. Αν έχει σκοπό να αποσύρει για πάντα το ipod touch οκ ναι. ΑΛλά να κυκλοφορούν και τα 2 προϊόντα μαζί είναι κάπως περίεργο..
Δημοσίευση 16/10/2012 - 23:27
Δημοσίευση 16/10/2012 - 23:32
Ναι αυτό βλέπω κι εγώ. Αν έχει σκοπό να αποσύρει για πάντα το ipod touch οκ ναι. ΑΛλά να κυκλοφορούν και τα 2 προϊόντα μαζί είναι κάπως περίεργο..
μπορει να γινει οτι ειχε γινει με το ipod mini παλιοτερα που οταν εβγαλε το nano σταματησε να το κυκλοφορει. Παντως σε τετοια τιμη προφανως το ipod touch θα εχει προβλημα. λογικα το 99% των καταναλωτων θα δουνε οτι αγοραζουν το ιδιο με μεγαλυτερη οθονη.
Να δείτε που θα παρουσιάσει κανά σε στυλ galaxy note 2 και θα σηκωθεί ο συγχωρεμένος από κανά τάφο και θα χορεύει τσάμικο...χοχοχο!!!'
αυτο δεν προκειται να γινει ποτε
Δημοσίευση 16/10/2012 - 23:44
Ξεχνάτε κάτι όμως...Το ipod touch 5 έχει RETINA οθόνη.Το ipad mini μάλλον δεν θα έχει....
Μήπως γι αυτό δεν έβαλαν retina?
μα δε το βρισκω λογικο αφου θα εχει μεγαλυτερη οθονη. :-(
κριμα παντως να μην βαλουν retina ...δε ξερω αν θα τρελλαθουν οι υποτιθεμενοι αγοραστες για αυτο το μοντελο εμπειριας
Δημοσίευση 16/10/2012 - 23:46
Δημοσίευση 16/10/2012 - 23:50
Αναβαθμίζει και παρουσιάζει συσκευές με βασικό χαρακτηριστικό τη Retina. Αυτό πουλάει. Βλέπε New iPad, Macbook Pro..
Οπότε θα κάτσει κάπως περίεργα να το δώσει χωρίς. Είναι και το Touch στη μέση..
Που πας να μπλέξεις ρε Apple..
Δημοσίευση 17/10/2012 - 00:04
και πάλι χλωμό να νοιάζει τη μάζα η ρετινα, οι ψαγμενοι το κοιτανε, οι αλλοι θα βλεπουν μονο την χαοτικη διαφορα οθονης απο το touch. Στη τελική ξέρω άτομα που θέλουν να πάρουν το mini αμέσως σε αυτή τη τιμή. Δεν τους νοιάζει αν θα εχει ρετινα ή όχι, τα άλλα που κοιτάνε στις ιδιες τιμες δεν εχουν αλλα δε θέλουν να δώσουν παραπάνω χρήματα και θέλουν apple. Αν ήθελαν θα είχαν πάρει το ipad, αλλά δεν το έκαναν...
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:36
και πάλι χλωμό να νοιάζει τη μάζα η ρετινα, οι ψαγμενοι το κοιτανε, οι αλλοι θα βλεπουν μονο την χαοτικη διαφορα οθονης απο το touch. Στη τελική ξέρω άτομα που θέλουν να πάρουν το mini αμέσως σε αυτή τη τιμή
Εννοείται την ενδιαφέρει η "μάζα"!!! Λεφτά θέλει όπως όλες οι εταιρείες.
Προσωπικά γουστάρω πολύ την ιδέα του 7ίντσου iPad Είχα πάρει το iPad1 κ εγώ κ ο αδερφός μου κ γρήγορα το έδωσα γιατί δεν με βόλευε το μέγεθος, πολύ μεγάλο κατά τη γνώμη μου. Ο αδερφός μου που το έχει ακόμα κ δεν το πουλάει με τίποτα -έχει πορωθεί - τον βολεύει απίστευτα. Έχοντας δει άλλα 7ίνστα tablets πιστεύω πως θα είναι βολικό. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ RETINA Θα ήτανε γκάφα κατά τη γνώμη μου να βγάλεί η Apple μια συσκευή κατώτερης ποιότητας στην οθόνη. Ίσως αν έχει κ cellular να το σκεφτώ να το αγοράσω...
Δημοσίευση 17/10/2012 - 21:13
Γούστα ειναι αυτά
Εγω αν έπαιρνα τώρα δεν θα το επερνα νομίζω
Δημοσίευση 17/10/2012 - 21:21
Δημοσίευση 18/10/2012 - 01:09
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες