Εσύ φίλε μου μη ψαρώνεις με αυτά που σου λέει, όσο δε σου δίνει tracking number εσύ θα τον ρωτάς πότε θα το στείλει από Αγγλία, και αν σου λέει ότι το έστειλε τότε θα του ξανά ζητάς το tracking number για απόδειξη και θα του λες ότι θα ανοίξεις case στο paypal γιατί και καλά βρήκες αλλού να το πάρεις και άλλα τέτοια. Μη πέφτεις ποτέ στις χαζομάρες που λέει... και μην ενθουσιάζεσαι ότι και να σου λέει αν δεν δεις το tracking number.
Επίσης μη ντρέπεσαι να του μιλήσεις εγώ τις τελευταίες μέρες πριν μου δώσει το tracking number είχα βγει εκτός εαυτού, τον έβριζα, δε μπορεί να σου κάνει τίποτα. Ότι και να σου λέει θα είσαι ψυχρός.
π.χ.
Σου λέει το mac θα το έχεις μέχρι τέλος της εβδομάδας
Προτεινόμενη απάντηση, δώσε μου το tracking number, αλλιώς ανοίγω case στο paypal (και μη τολμήσεις και γράψεις και ευχαριστώ στο τέλος

ή το mac θα το έχεις πολύ σύντομα.
απάντηση που δίνεις εδώ είναι, τη έγινε sam πότε τελικά φτάνει το καράβι/το δέμα μου στην Αγγλία.
Ένας άλλος τρόπος να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά και να μη διαβάζεις τις π@π@ ριες που λέει είναι ναι διαβάζεις απλά την τελευταία γραμμή που γράφει στα μηνύματά του, όσο σου λεει thanks Sam να ξέρεις ότι θα λαμβάνεις ότι να ναι απάντηση. Αν κάτω διαβάσεις john να ξέρεις μιλάς με Αγγλία και το mac σου βρίσκεται πιο κοντά σε εσένα ή έχει αποσταλεί <- Αυτό είναι βάση εμπειρίας που σου λέω και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει απλά στατιστικά όποτε διάβασα κάτω john το mac ήταν Αγγλία και έπαιρνα tracking number.
Απλά κάθε φορά που μιλάς μαζί του όσο γελοίο και αν ακούγεται είναι σαν να συναναστρέφεσαι με μαφιόζο, είναι μία μαύρη αγορά κατά τη γνώμη μου, δεν παίρνεις απόδειξη οπότε πρέπει να συμπεριφερθείς ανάλογα, όχι σαν να μπήκες πρώτη φορά σε apple store που κοιτάς ενθουσιασμένος είσαι ευγενικός με ανθρώπους και μηχανήματα, αλλά σε οίκο ανοχής, δηλαδή μπαίνεις για να πάρεις αυτό που θέλεις δίνεις μια περιουσία και φεύγεις ούτε ευχαριστώ ούτε πολλά πολλά.
offtopic
A! και στην ερώτηση αν μια παραγγελία από τον king έχει γίνει επιστήμη η απάντηση είναι ναι