Λυση για phantom usage!
Δημοσίευση 11/10/2012 - 14:23
Καταρχασ να σασ πω οτι ειμαι κατοχος 2 κινητων....του 4 και 4s!Για καποιο λογο λεσ και ηταν κολλητικο κατι επαθαν και τα δυο και ειχαν το γνωστο προβλημα του phantom usage!δηλαδη αν εμπαινεσ στισ ρυθμισεισ---->γενικα--->χρηση εγραφεσ πχ αναμονη 5 ωρεσ και χρηση παλι 5 και ζητημα να ειχα χρησιμοποιησει το κινητο 3 λεπτα μεσα σ αυτεσ τισ 5 ςρεσ με αποτελεσμα να πεφτει η μπαταρια παρα παρα παρα πολυ γρηγορα!Εκει που ειχα αναμονη εωσ 3 μερεσ βρεθηκα να φορτιζω ειδικα το 4s 2 φορες τη μερα!ενασ φιλοσ μου σε ενα 3gs με το ιδιο προβλημα ειχε κανει 2 clean restore και παλι τπτ!
Λοιπον τα βηματα που ακολουθησα ηταν!
-καταρχας και τα 2 τηλεφωνα ειναι jailbroken
-κατεβασα το icleaner απο cydia
-εβαλα το κινητο σε safe mode εκανα clean απωσ ελεγε το προγραμμα και μετα μ ζητησε να κανει respring!πατησα οχι και εκανα μονοσ μου ενα hard reset του τηλεφωνου
-επομενο βημα ανοιξα τα data και ζητησα απο ενα φιλο να μ στειλει ενα mms!
μετα την επομενη πληρη φορτιση και αφου ξαναμετρουσαν οι μετρητεσ το προβλημα ειχε λυθει!πλεον εχω 2 μερεσ και 7 ωρεσ αναμονη και 8 ωρεσ χρηση με 22% μπαταρια(4s)
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
Ad
Δημοσίευση 26/05/2013 - 13:05
Να'σαι καλα!
Δημοσίευση 26/05/2013 - 15:02
Δημοσίευση 26/05/2013 - 15:54
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 26/05/2013 - 16:26
Δημοσίευση 26/05/2013 - 19:51
Είναι καλύτερο να μπαίνεις σε safe mode και να καθαρίσεις με icleaner?Καλησπερα σε ολουσ!
Καταρχασ να σασ πω οτι ειμαι κατοχος 2 κινητων....του 4 και 4s!Για καποιο λογο λεσ και ηταν κολλητικο κατι επαθαν και τα δυο και ειχαν το γνωστο προβλημα του phantom usage!δηλαδη αν εμπαινεσ στισ ρυθμισεισ---->γενικα--->χρηση εγραφεσ πχ αναμονη 5 ωρεσ και χρηση παλι 5 και ζητημα να ειχα χρησιμοποιησει το κινητο 3 λεπτα μεσα σ αυτεσ τισ 5 ςρεσ με αποτελεσμα να πεφτει η μπαταρια παρα παρα παρα πολυ γρηγορα!Εκει που ειχα αναμονη εωσ 3 μερεσ βρεθηκα να φορτιζω ειδικα το 4s 2 φορες τη μερα!ενασ φιλοσ μου σε ενα 3gs με το ιδιο προβλημα ειχε κανει 2 clean restore και παλι τπτ!
Λοιπον τα βηματα που ακολουθησα ηταν!
-καταρχας και τα 2 τηλεφωνα ειναι jailbroken
-κατεβασα το icleaner απο cydia
-εβαλα το κινητο σε safe mode εκανα clean απωσ ελεγε το προγραμμα και μετα μ ζητησε να κανει respring!πατησα οχι και εκανα μονοσ μου ενα hard reset του τηλεφωνου
-επομενο βημα ανοιξα τα data και ζητησα απο ενα φιλο να μ στειλει ενα mms!
μετα την επομενη πληρη φορτιση και αφου ξαναμετρουσαν οι μετρητεσ το προβλημα ειχε λυθει!πλεον εχω 2 μερεσ και 7 ωρεσ αναμονη και 8 ωρεσ χρηση με 22% μπαταρια(4s)
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
Δημοσίευση 26/05/2013 - 20:05
iOs 7!
Δημοσίευση 26/05/2013 - 20:07
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες