Κάνε πάλι στην 5.1.1 και ξανακάνε το Jb και θα σαι κύριοςευχαριστούμε για τον οδηγό )))) και εγώ 4άρι σε 5.1.1 είμαι και λόγο jb έχω γεμίσει σκουπίδια οπότε θέλει ένα καλό restore set u as new να στρώσει ))))
[Οδηγός] Downgrade iOS για προ-A5 συσκευές
Από
nikoz87
, 14/10/2012 14:36
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 21/01/2013 - 10:43
Το πτυχίο μου αντί για βαθμό θα γράφει "Επιτέλους" !!!
Ad
Δημοσίευση 04/02/2013 - 02:24
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! --- UPDATE: Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ UPDATE ΣΤΟ REDSN0W!
Μέχρι τότε, στο βήμα 8 όταν θα ερωτηθείτε για την baseband, επιλέξτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διατηρηθεί η ίδια, ανεξάρτητα από το αν σας ενδιαφέρει ή όχι!!!
Εάν δεν επείγει το Restore, θα σας συμβουλεύαμε να περιμένετε το restore στο redsn0w καθώς δεν είναι σίγουρο ότι και η διατήρηση της baseband θα δουλέψει και δεν θα καταλήξετε στο iOS 6!!!
Μέχρι τότε, στο βήμα 8 όταν θα ερωτηθείτε για την baseband, επιλέξτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διατηρηθεί η ίδια, ανεξάρτητα από το αν σας ενδιαφέρει ή όχι!!!
Εάν δεν επείγει το Restore, θα σας συμβουλεύαμε να περιμένετε το restore στο redsn0w καθώς δεν είναι σίγουρο ότι και η διατήρηση της baseband θα δουλέψει και δεν θα καταλήξετε στο iOS 6!!!
Δημοσίευση 14/02/2013 - 10:10
Παιδια καλημερα μολις εκανα restore ενα iphone 4 στην 5.1.1 χωρις κανενα προβλημα με redsn0w αλλα κρατησα την ιδια baseband.
Δημοσίευση 22/02/2013 - 18:03
Γεια χαρα.
Πριν λιγο εκανα re-restore σε 5.1.1, αλλα σε iPod Touch 4G, οποτε δεν ειχα μπλεξιματα με baseband κτλ...ολα πηγαν καλα.
Πριν λιγο εκανα re-restore σε 5.1.1, αλλα σε iPod Touch 4G, οποτε δεν ειχα μπλεξιματα με baseband κτλ...ολα πηγαν καλα.
Δημοσίευση 25/02/2013 - 12:57
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
για κατεβασμα απο 6.1 σε 5.1.1 εχουμε τον ιδιο οδηγο?κανουμε τα ιδια πραγματα?
για κατεβασμα απο 6.1 σε 5.1.1 εχουμε τον ιδιο οδηγο?κανουμε τα ιδια πραγματα?
Δημοσίευση 07/03/2013 - 19:04
Πριν λιγο που δοκιμασα να κανω restore στην 5.1.1 ακομα και με διατηρηση της baseband η διαδικασια δε γινεται και το κινητο ανοιγει οπως και πριν.
Δημοσίευση 10/03/2013 - 20:03
πρεπει να κανω jb sthn 612 για να κανω downgrade στην 5.1.1 που θελω κ εχω κρατημενα shsh
Δημοσίευση 04/04/2013 - 13:46
γεια
ειμαι στην 4.3.3 σε ipod touch 4 .
εχω κατεβασει την 5.0.1 μιας και υπαρχουν τα shsh και στο cydia .
κατεβασα και το τελευταιο redsnow .
ξεκινησα την διαδικασια με redsn0w (extras-even more -restore-IPSW )παταω οκ και μου βγαζει unable to parse IPSW ,are you sure its a IPSW?
Βασικα θελω να ρωτησω ,πρεπει να κανω πρωτα restore ,μεσω itunes ,να παω στην τελευταια εκδοση 6.1.3 και μετα να ξεκινησω downgrade στην 5.0.1 μεσω redsn0w , η οπως ειμαι στην 4.3.3 θα κανω την διαδικασια μεσω redsn0w ?
Aν ισχυει το δευτερο ,ψαχτηκα λιγο με το error που ανεφερα και κατεβαζω απο αλλο link το ipsw (5.0.1) για το ipod touch 4 ,μηπως και ειναι εκει το προβλημα .
Τελος θα ηθελα καποιο αξιοπιστο link για το ipsw του ipod touch 4 5.0.1 .Στο φορουμ δεν βρισκω firmware για ipod touch .
Ευχαριστω
ειμαι στην 4.3.3 σε ipod touch 4 .
εχω κατεβασει την 5.0.1 μιας και υπαρχουν τα shsh και στο cydia .
κατεβασα και το τελευταιο redsnow .
ξεκινησα την διαδικασια με redsn0w (extras-even more -restore-IPSW )παταω οκ και μου βγαζει unable to parse IPSW ,are you sure its a IPSW?
Βασικα θελω να ρωτησω ,πρεπει να κανω πρωτα restore ,μεσω itunes ,να παω στην τελευταια εκδοση 6.1.3 και μετα να ξεκινησω downgrade στην 5.0.1 μεσω redsn0w , η οπως ειμαι στην 4.3.3 θα κανω την διαδικασια μεσω redsn0w ?
Aν ισχυει το δευτερο ,ψαχτηκα λιγο με το error που ανεφερα και κατεβαζω απο αλλο link το ipsw (5.0.1) για το ipod touch 4 ,μηπως και ειναι εκει το προβλημα .
Τελος θα ηθελα καποιο αξιοπιστο link για το ipsw του ipod touch 4 5.0.1 .Στο φορουμ δεν βρισκω firmware για ipod touch .
Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: hyper, 04/04/2013 - 13:48
Δημοσίευση 04/04/2013 - 13:54
ωραια
Niko με mozilla το εχω κατεβασει αυτο που μου εβγαλε το error και ξανα κατεβαζω παλι με mozilla απο αλλο site το firmware ,μηπως και το προηγουμενο δεν ειναι οκ .
Βεβαια στο internet που ψαχτηκα ,διαπιστωνω οτι αρκετος κοσμος εχει το ιδιο error κατα την διαδικασια .
Δεν ξερω ,ελπιζω να φταιει το firmware
Ευχαριστω
Niko με mozilla το εχω κατεβασει αυτο που μου εβγαλε το error και ξανα κατεβαζω παλι με mozilla απο αλλο site το firmware ,μηπως και το προηγουμενο δεν ειναι οκ .
Βεβαια στο internet που ψαχτηκα ,διαπιστωνω οτι αρκετος κοσμος εχει το ιδιο error κατα την διαδικασια .
Δεν ξερω ,ελπιζω να φταιει το firmware
Ευχαριστω
Δημοσίευση 05/04/2013 - 07:02
Τελικά το firmware έφταιγε .....
Το κατέβασα απο δικό σας link και δούλεψε μια χαρά η διαδικασία downgrade .
Το iPod touch 4 απο 4.3.3 βρίσκεται πλέον στην 5.0.1 και όλα δουλεύουν καλώς .
Σας ευχαριστω πολύ για την βοήθεια ( Nikosgnr - Tgousopoulos)
Το κατέβασα απο δικό σας link και δούλεψε μια χαρά η διαδικασία downgrade .
Το iPod touch 4 απο 4.3.3 βρίσκεται πλέον στην 5.0.1 και όλα δουλεύουν καλώς .
Σας ευχαριστω πολύ για την βοήθεια ( Nikosgnr - Tgousopoulos)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες