ναι τα συγκρίνω. Διότι η Ferrari έφτασε λόγω ποιότητας και τεχνογνωσίας εκεί που είναι τώρα. Το ίδιο η Apple.σ αυτο πηγαινε το "ναι μεν, αλλα..."
Πρωτοπορία και στο hardware (που τα περασμένα 10 χρόνια έχει σκάσει εκατομμύρια στην ανάπτυξη και την εξαγορά τεχνολογιών, όπως πχ είναι η κατεργασία του αλουμινίου), και στο software και στη εξυπηρέτηση και στο Store.δεν θα το εξετασω το κοστος των ερευνων της, αλλα μονο οι Ελληνες θα πληρωσουν την ερευνα αυτην ?
Φοβερη πρωτοπορια στην απωλεια σηματος στο 4, στο light bleed του λευκου μοντελου (μηνες ολοκληρους τους πηρε για να βρουν την σωστη αναλογια), φοβερη πρωτοπορια ο νεος σχεδιασμος των UI στην 6 που βγαζει σκιες
Ελα τωρα, μην ευλογουμε μονο
Ας βλεπουμε κ τα λαθη τους
Όποιος δε μπορεί, ή δε του αρέσει, υπάρχουν SUPER ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΈΣ όπως ΝΟΚΙΑ, SAMSUNG, LG, MICROSOFT καθώς και Windows 8 και 1000 εκδόσεις Linux.(1)
Το ό,τι μια εταιρεία δεν επιλέγει να ακολουθήσει τα βήματα μιας άλλης, φορτώνοντας τα λειτουργικά τις με δυνατότητες που δε θα χρησιμοποιήσει η πλειοψηφία των χρηστών, δε σημαίνει πως έχει μείνει πίσω γενικά. Έχει μείνει για σένα, που είσαι χρήστης που απαιτεί κάτι παραπάνω, όχι όμως για τη πλειοψηφία. Και ναι, χεσ@@@κε για σένα που θες να περνάς καγκούρικα themes με αυτοκίνητα στο κινητό σου καθώς επίσης και για σένα που θες να bootάρεις από 2-9 Rom.Yπάρχουν εναλλακτικές, κάντε switch. Προσωπικά, αυτά για εμένα δεν κάνουν ούτε το καλύτερο λογισμικό, ούτε το καλύτερο κινητό.Για αυτα που αρνειται να δωσει, δεν ειναι τιποτε περισσοτερο απο εναν πεισματικο γαϊδουρινο στρουθοκαμηλισμο με συγκαλυμμενη σκασιλα
Φυσικα και οταν δινω 700€ απαιτω το παραπανω
Δεν χρησιμοποιει η πλειοψηφια των χρηστων bluetooth, ουτε θελει να εχει ραδιοφωνο, ουτε θελει αναφορες μηνυματων, ουτε θελει να μπορει να αλλαξει μια μπαταρια χωρις να χανει την εγγυηση και ενα σωρο αλλα που αλλα που ενοχλουν διαφορους πελατες, οκ... κ μαλιστα για πραγματα τα οποια πληρωνουν οι πελατες της
Οι οσοι εκατομμυρια πελατες της εχουν κανει jb, για να κερδισουν καποιες λειτουργιες, της λεει κατι ?
Ευχαριστω πολυ για τη "χαιρετουρα" των θεματων, ασχετως του προσωπικου γουστου, αν ειναι καγκουρικα ή οχι
Ναι, ηταν φοβερα καινοτομο, οτι στο ios 5.1.1 διορθωσε τις αποστασεις των εικονιδιων της, που εξ αρχης του ios 4 ειχε βαλει ασυμμετρα
(τρομερη τεχνογνωσια, αν δεν εχουν εναν χαρακα εκει μεσα, εγω που εχω να δωσω 700€ για να παρω το τηλεφωνο τους, μπορω να τους στειλω εναν δωρο)
Επισης να σου θυμισω πως υπαρχουν εφαρμογες στο AppStore για παραμετροποιηση φοντου εικονιδιων και wallpaper,
αυτα γιατι ειναι εκει, αφου τα εκαναν πανω τους για το γουστο μου ? (που παρεπιπτοντως ειναι αρκετα καλο για να αγορασει αυτο που πουλανε)
10 μέρες τώρα που παρακολουθώ το S3 του φίλου μου. Ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει κάτι που δεν το έκανε στο iPhone. Όλοι οι teenagers αρέσκονται στο να λένε πως το κινητό μπορεί να κάνει παπάδες, άσχετα που δεν τις κάνουν ποτέ. Αρκεί να..."να λέμε πως έχουμε το πιο δυνατό.Γιατι γενικευεις ?
Δεν ειμαστε ολοι teenagers, ουτε ολοι οι teenagers ειναι τοσο αφελεις
Για μένα σημασία έχει η "αρμονία", όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Και δύναμη και ομορφιά και σοφία, όλα σε μέτρο και ωραία δεμένα. Μόνο ένα κινητό μπορώ να σκεφτώ που να τα συνδυάζει όλα και κυρίως...με προσωπικότητα.Συμφωνω στην αρμονια,
Μονο ενα ειναι, συμφωνα με τα δικα σου μετρα κ σταθμα
Ποσες φορες εχουμε διαβασει εδω μεσα "παιδια σκεφτομαι να παρω το ταδε μοντελο, πειτε μου την αποψη σας" ?
Η δυναμη του εγκειται που ? που αν πεσει απο 1 μετρο γινεται θρυψαλα ? (παρε θηκη, παρε bumper), ή που υπηρχαν μοντελα που εχαναν το wifi ?
να μην πω για τα crash reports... (σοφια)
Τώρα, για την άνοδο των τιμών μπορεί να ισχύουν πάρα πολλά, όπως πχ φορολογία επιπλέον εν καιρώ κρίσης όπου το iTunes Store για να εξασφαλίσει κέρδος δικό του, κέρδος του developer σταθερό, λειτουργικά έξοδα και άλλα που δε ξέρουμε (μιας και δεν είμαστε του χώρου) να αυξάνει την τιμή. Ρώτησε κάποιος που πράγματι τον ενδιέφερε απευθείας στην Apple;
Αδιαφορο μου ειναι, απο την στιγμη που αυτη η εξωφρενικη τιμη ισχυει μονο στη χωρα μου
η ελλαδα με το 1% επι των γενικων πωλησεων ανα τον κοσμο, θα τους σωσει ?
χωρια που δεν ξερουμε αν οι τιμες οριστηκαν απο την apple ή απο τους παροχους
Δική μου πνευματική περιουσία είναι, όσο θέλω το κοστολογώ. Αν δε σου αρέσει πας σε φτηνά λειτουργικά πχ Symbian.(2)
(1) (2) Δηλ, πιστευεις πως αυτη ειναι η απαντηση των παροχων κ της apple, θελωντας να πουλησουν το νεο iphone κ βαλανε αυτη τη τιμη ?