Ο χρήστης 'tsitsibau', στις 25 Oct 2012 - 19:14, έγραψε:
Δεν ειναι κατι τοσο επισημο...αλλα εδω και πολλα χρονια αν τους πεις θελω το iphone ή παραπονεθεις πως η επιδοτηση σου ειναι χαμηλη ή ακομα καλυτερα κανεις αιτηση φορητοτητας κατι παιρνεις... Παντα με το ρισκο να βρεθεις σε αλλη εταιρεια ξαφνικα
19 χρονια συνδρομητης στη wind (1993-2012),παω το Μαρτιο να κανω ανανεωση (για αλλον ενα χρονο) και μου λενε κατι για 80 ευρω επιδοτηση (!),τη στιγμη που με τους ιδιους λογαριασμους τη περασμενη χρονια μου ειχαν δωσει 250 ευρω.
Τσαντιζομαι και παω cosmote και vodafone,ρωταω και μου κανουν προσφορα πολυ συμφερουσα (η Cosmote τη καλυτερη) και κανω αιτηση φορητοτητας.
Στο καπακι με παιρνουν τηλεφωνο απο Wind και μου προσφερουν με 21,24 ευρω (τελικη τιμη με φορους και ΦΠΑ),150 λεπτα προς ολους,50 μηνυματα και 1.5GB ιντερνετ στο κινητο το μηνα.
Ακυρωνω την αιτηση φορητοτητας και με ξαναπαιρνουν απο Cosmote...Τους λεω τι μου προσεφερε η wind και μου λενε "να το συζητησουμε"...Και τους απανταω "Για να μη χρονοτριβουμε,για να ερθω τελικα στη Cosmote,συμφωνω με το προγραμμα που μου προσφερατε και πριν,παροτι ηταν πιο ακριβο απο wind,αλλα με ΔΩΡΟ το iphone"...Της επεσε το τηλεφωνο απο το χερι...
Και εμεινα στη wind...

Αλλωστε 21,24 ευρω με 150 λεπτα,50 μηνυματα και 1.5GB ιντερνετ δεν ειναι και ασχημα..