Δημοσίευση 20/10/2012 - 03:53
καλημερα παιδες.... θα ηθελα κι εγω να αναφερω την γνωμη μου λιγο, μιας και ανεκαθεν ειχα τρελλα με τα κινητα και ειχα παντα τα τελευταια μοντελα... απο τοτε που πρωτοπαρουσιαστηκε το iphone 3g στην ελλαδα, ημουν ενας απ'τους φανατικους κατοχους του... υστερα πηγα σε iphone4... εχω δουλεψει πολυ πανω στο 4αρι, το ειχα και με jailbreak και με θυμαμαι ολη μερα σε αυτη την σελιδα να ψαχνομαι... πραγματικα η apple εδειξε τον δρομο στους υπολοιπους κατασκευαστες.... το ios ειναι ο,τι πιο smooth, επαγγελματικο, σοβαρο και πρωτοποριακο λογισμικο μπορουσε μια εταιρια να βγαλει.... προσφατα εκανα κι εγω την μεταβαση και πηγα σε samsung galaxy s3... δεν θελω να μπω στον κοπο να συγκρινω αυτα τα δυο κινητα γιατι απλουστατα δεν υπαρχει συγκριση.... το 4αρι μετραει αρκετο καιρο στην αγορα, το gs3 εχει λιγο καιρο που βγηκε και αναμενομενα ειναι παντου καλυτερο, μιας και ειναι το κορυφαιο μοντελο της samsung μαζι με το note1 και note2... οι συγκρισεις θα γινουν με το iphone 5 οταν ερθει ελλαδα και το πιασουν στα χερια τους οι χρηστες.... οχι μεσα απο το youtube, απο real εμπειριες που θα ειναι και πιο σωστες.... εγω προσωπικα εκανα την μεταβαση επειδη δεν ειδα κατι πρωτοποριακο στην ios6 και στο νεο iphone5... δεν μπηκαν τεχνολογιες που εχουν μπει στο gs3, και δεν υπηρχε λογος να περιμενω για το 5αρι.... επιπλεον, δουλευοντας με τα android διαπιστωνεις οτι ο,τι μπορεις να κανεις με τα iphone σε jailbreak, εδω τα εχεις μανισια, μπαινεις στο store και οργιαζεις... ενα ακομη θετικο ειναι οτι μπορεις να ανεβασεις ταχυτητες σε επεξεργαστη, να ''παιξεις'' με τις τασεις και διαφορα τετοια, που πραγματικα οι ταχυτητες του κινητου απογειωνονται, ειδικα αν μιλησουμε για ''πειραγμενο s3''... φανταζεστε πιστευω τι μπορει να κανει σε ταχυτητα ενα s3 με ξεκλειδωτους και τους 4 πηρυνες στελνοντας την συχνοτητα στα 1.6ghz και 1.8. για μενα λοιπον ειναι θεμα επιλογης.... απ'την μια εχεις ενα πολυ σοβαρο λογισμικο κ ενα κινητο που ξερεις οτι δεν θα σου κολλησει ποτε (apple) κι απ'την αλλη ενα λογισμικο ελευθερο που μπορεις να ασχολεισαι και να πειραζεις ολη μερα, και τρελλες ταχυτητες (samsung)... η επιλογη ειναι του καθενος, δεν υπαρχει καλο και κακο στην εποχη που φτασαμε, υπαρχει τι μου κανει και τι οχι, με τι θα ειμαι πιο πολυ ευχαριστημενος συμφωνα με το προφιλ χρηστη που εχω..... ελπιζω να βοηθησα τους μπερδεμενους χρηστες που ακομα σκεφτονται τι να κανουν και τι να επιλεξουν.....