Εγω παλι δεν θελω καμια αλλαγη στο iOS.Ειναι απλο,γρηγορο και λειτουργικο, δεν καταλαβαινω τη γνωμη μερικων γιατι πρεπει η apple να το αλλαξει.Επισης μεγαλη διαφορα υπερ του iOS θεωρω το appstore τοσο ως προς την ποιοτητα οσο και ως προς την ποσοτητα των εφαρμογων.Φιλος με samsung note αγορασε το real racing 2 και με το uptade του android δεν του παιζει.Αυτα στο iOS δεν υπαρχουν.
Σωστοτατος!
Και στο λεω εγω που ειμαι ο πρωτος εδω μεσα που θα σου ελεγε οτι το iOS θελει ριζικη αλλαγη, πολλα πραγματα να αλλαξουν κ να προστεθουν..
Αλλα, αυτο ειναι που πρεπει να καταλαβουμε καποιοι.. Οτι η φιλοσοφια της εταιριας ειναι ετσι, το iOS ειναι οπως ειναι κ δεν προκειται να αλλαξουν ποτε πραγματα απο την μια μερα στην αλλη..
Οποτε ειτε πολυ απλα το αποδεχομαστε κ μενουμε εδω που ειμαστε, ειτε την ψαχνουμε για αλλου :-)
Οπως εγραψα κ πιο πισω ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν παραδεχομαστε σε καποια πραγματα το iOS, απλα εμεις την ψαχνουμε για κατι διαφορετικο, μια αλλαγη..
Ειναι κ το appstore οπως λες ενα πολυ σημαντικο κομματι, αλλα με τα λιγα που εχω δει κ ακουσει και το android market εχει ¨μεγαλωσει¨ αρκετα κ συνεχιζεται να εξελισσεται με γρηγορους ρυθμους..
Α, επισης αυτο με την εφαρμογη που λες μπορει να συμβει και στο iphone, σε αναβαθμισεις του iOS πρεπει κ ο developer του app να αναβαθμισει την εφαρμογη του :-)
Έλα όμως που πολλοί δεν πείθονται και θέλουν να δοκιμάσουν αυτήν την αλλαγή
Εχουμε πειστει πολλοι, αλλα απο τους αλλους που εκανα την αλλαγη και δεν γυριζουν πισω ουτε να κοιταξουν ;-)
Απο τις λιγα ατομα παντως ο φιλος που δεν γραφει θετικα πραγματα απο αυτη την αλλαγη..