Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Please log in to reply
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#11746   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 21/06/2014 - 19:38

Ένα γελάκι με της Amazon το έριξα. Άντε να βγάλει και το ebay να κάνω πιο γρήγορα αγορές.

Το N6 αν είναι Motorola όπως φαίνεται, μιας και ακουγόταν και για το N5, έχει φύγει αγορά.

Ρε συ Νίκο, πόσα Android έχεις απορρίψει😛? Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι δεν θα πάρεις πότε😐?! Θυμάμαι που το έλεγες από εποχής Ν3.

Πάντως για να το πιστέψω θα πρέπει να βγεις φώτο με το κινητό και Screenshot με το Google Account σου. 😜

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#11747   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 21/06/2014 - 21:51

Ρε συ Νίκο, πόσα Android έχεις απορρίψει😛? Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι δεν θα πάρεις πότε😐?! Θυμάμαι που το έλεγες από εποχής Ν3.

Πάντως για να το πιστέψω θα πρέπει να βγεις φώτο με το κινητό και Screenshot με το Google Account σου. 😜

Περιμενει καθε φορα τον σεπτεμβριο το παιδι, γι αυτο.. ολο το αναβαλει. Τωρα με το ios 8 που βελτιωθηκε further more, μην περιμενεις να παρει android συσκευη.. κατσε μην αλλαξουμε εμεις στρατοπεδο στο τελος

#11748   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/06/2014 - 00:50

Ρε συ Νίκο, πόσα Android έχεις απορρίψει? Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι δεν θα πάρεις πότε?! Θυμάμαι που το έλεγες από εποχής Ν3.

Πάντως για να το πιστέψω θα πρέπει να βγεις φώτο με το κινητό και Screenshot με το Google Account σου.

Πολλά. Το σωστό θα ήταν ποιά δεν έχω απορρίψει. Μπορεί να τα  απορρίπτω για 'μενα, παίζω όμως με των φίλων οπότε καλύπτεται το όποιο κενό.

Και ακριβώς επειδή "παίζω", πάντα κάτι με κάνει και αλλάζω γνώμη στο τέλος. Για το Ν3 και γενικότερα Sammy έφαγε άκυρο κυρίως λόγω Knox.

Εγώ πάντως τον Οκτώβριο δε θα σου ζητήσω κανένα αποδεικτικό.. :)

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#11749   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/06/2014 - 01:17

Να πώ πάντως αυτό που βλέπω.

Ένα android κινητό , δυστυχώς μετά απο κάποιους μήνες (maximum 1 χρόνο) θεωρείται παλιό και πρέπει να το αλλάξεις γιατί θα βγει το νέο (π.χ. Ν3 - Ν4) το οποίο θα έχει 10 φορές καλύτερο hardware (θεωρητικά) και κάποια μικρά features.

Αντίθετα , η Apple σε έβαζε σε μια περιπέτεια να αλλάξεις συσκευή ανά δύο χρόνια (αφού οι διαφορές από τη μια στην άλλη ειναι μικρές) , ενώ βλέπω ότι αυτά τα 2 χρόνια πάνε να γίνουν και 3 σιγά σιγα. 

Λέω 3 γιατι αν θεωρήσουμε ότι αυτή τη στιγμή τα νέα features του  iOS 8 είναι όσα είδαμε , και το νέο iPhone δεν πάρει κάτι super duper ουάου , ένα άτομο με ένα iPhone 5 μπορεί να βγάλει αξιοπρεπέστατα άλλον ενα χρόνο έχοντας όλα τα καλά του iOS 8 σε συνδιασμό με άλλες μηλοσυσκευές.

Το μονο αρνητικό των συσκευών android όπως έχω πει, είναι ότι σε βάζουν στο τρυπάκι να τις πειράζεις και να παίζεις συνέχεια μαζί τους, ενώ πάντα θα υπάρχει μια συσκευή που θα θες να αποκτήσεις γιατι θεωρητικά θα είναι καλύτερη από αυτή που έχεις στα χέρια σου τη δεδομένη στιγμή. 

Αυτά τα λίγα. Ήθελα να πω καπου τον πόνο μου και βρήκα εδώ :P

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#11750   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/06/2014 - 02:23

Ένα android κινητό , δυστυχώς μετά απο κάποιους μήνες (maximum 1 χρόνο) θεωρείται παλιό και πρέπει να το αλλάξεις γιατί θα βγει το νέο (π.χ. Ν3 - Ν4) το οποίο θα έχει 10 φορές καλύτερο hardware (θεωρητικά) και κάποια μικρά features.

Αντίθετα , η Apple σε έβαζε σε μια περιπέτεια να αλλάξεις συσκευή ανά δύο χρόνια (αφού οι διαφορές από τη μια στην άλλη ειναι μικρές) , ενώ βλέπω ότι αυτά τα 2 χρόνια πάνε να γίνουν και 3 σιγά σιγα.

Λέω 3 γιατι αν θεωρήσουμε ότι αυτή τη στιγμή τα νέα features του iOS 8 είναι όσα είδαμε , και το νέο iPhone δεν πάρει κάτι super duper ουάου , ένα άτομο με ένα iPhone 5 μπορεί να βγάλει αξιοπρεπέστατα άλλον ενα χρόνο έχοντας όλα τα καλά του iOS 8 σε συνδιασμό με άλλες μηλοσυσκευές.

Για τα Android γνώμη δεν εχω. Σε ο,τι αφορά όμως τα iPhone αυτο που λες οτι αντέχουν τρία χρονια χρονια, δεν ειναι κάτι καινούριο, αντιθέτως ίσχυε πάντα.
Τα iPhone 4 και 3GS λειτουργούσαν χωρις κολληματα κτλ μεχρι και το iOS 6, δηλαδή 3 και 4 χρονια αντίστοιχα.
Τα προβλήματα εμφανίστηκαν με το iOS 7, όπου οι πιο παλιές συσκευές ζορίστηκαν να ακολουθήσουν. Και επειδή αυτο έγινε πρώτη φορά ήταν επόμενο να ακουστούν γκρίνιες.

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 22/06/2014 - 02:26.

#11751   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2014 - 02:35

Για τα Android γνώμη δεν εχω. Σε ο,τι αφορά όμως τα iPhone αυτο που λες οτι αντέχουν τρία χρονια χρονια, δεν ειναι κάτι καινούριο, αντιθέτως ίσχυε πάντα.
Τα iPhone 4 και 3GS λειτουργούσαν χωρις κολληματα κτλ μεχρι και το iOS 6, δηλαδή 3 και 4 χρονια αντίστοιχα.
Τα προβλήματα εμφανίστηκαν με το iOS 7, όπου οι πιο παλιές συσκευές ζορίστηκαν να ακολουθήσουν. Και επειδή αυτο έγινε πρώτη φορά ήταν επόμενο να ακουστούν γκρίνιες.

Υπάρχει ένα κενό ανάμεσα σε 4 & 5.

Ακούει στο όνομα 4s. Μια συσκευή που βγήκε για μα βγει και η οποία ήδη απο το ios 7 ειναι εκτός. (Δεν πήρε airdrop, και 99% δεν θα παίζει εντελώς σωστά το continuity. Εδω θα είμαστε να το δούμε).

Το καλό ειναι οτι φαίνεται οι παλιές συσκευές (π.χ iPhone 5) δεν θα πάρουν μια πετσοκομμένη αναβάθμιση όπως αυτή του 4S-ios7 (προσωπική μου άποψη).

Μακάρι να μην πέφτω έξω. (Οχι οτι ήδη δεν ορεγομαι το επόμενο iPhone, απλά κουβέντα μα γινεται).

#11752   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2014 - 03:11

Ακούει στο όνομα 4s. Μια συσκευή που βγήκε για μα βγει και η οποία ήδη απο το ios 7 ειναι εκτός. (Δεν πήρε airdrop, και 99% δεν θα παίζει εντελώς σωστά το continuity. Εδω θα είμαστε να το δούμε).
Το καλό ειναι οτι φαίνεται οι παλιές συσκευές (π.χ iPhone 5) δεν θα πάρουν μια πετσοκομμένη αναβάθμιση όπως αυτή του 4S-ios7 (προσωπική μου άποψη).
Μακάρι να μην πέφτω έξω. (Οχι οτι ήδη δεν ορεγομαι το επόμενο iPhone, απλά κουβέντα μα γινεται).

Εχω δει δυο-τρεις συσκευές 4s και λειτουργούσαν μια χαρά με iOS 7, χωρις lag κτλ. Τα ipad με τον Α5 είχαν πρόβλημα κι όχι τα iPhone.
AirDrop δεν πήραν λόγω hardware, οποίος θέλει το πιστεύει..
Aυτο που ήθελα να πω οτι εισαι λάθος, αφορά την υποστήριξη των iPhones κι οτι το να κρατάει 3 χρονια με αξιοπρέπεια η συσκευή ήταν κανόνας κι όχι εξαίρεση.

#11753   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1,117 μηνύματα
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 22/06/2014 - 03:15

Συμφωνω απολυτα Πανο.. Εκει που φοβουμουν πως η 8αρα θα πεσει βαρια για το 5αρι ειδα την beta σε κινητο φιλου κ εμεινα εκπληκτος απ την ταχυτητα του! Χαλαρα παει για 3ο χρονο..

#11754   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 22/06/2014 - 09:07

Εγώ πάντως τον Οκτώβριο δε θα σου ζητήσω κανένα αποδεικτικό.. :)

Μπααα λίγο δύσκολα γιατί τον επόμενο μήνα θα βγει το καινούριο Nexus ή Silver. Βέβαια πότε μην λες ποτέ! Το 4,7" είναι μικρό αλλά το 5,5"......

#11755   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2014 - 09:17

Εχω δει δυο-τρεις συσκευές 4s και λειτουργούσαν μια χαρά με iOS 7, χωρις lag κτλ. Τα ipad με τον Α5 είχαν πρόβλημα κι όχι τα iPhone.
AirDrop δεν πήραν λόγω hardware, οποίος θέλει το πιστεύει..
Aυτο που ήθελα να πω οτι εισαι λάθος, αφορά την υποστήριξη των iPhones κι οτι το να κρατάει 3 χρονια με αξιοπρέπεια η συσκευή ήταν κανόνας κι όχι εξαίρεση.

Δεν είναι θέμα το πως λειτουργουν μονο...

Το Airdrop όντως είναι λόγω Hardware , πέραν του BT 4.0 θέλει και το wifi chip να εχει send-recieve (κάπως έτσι λέγεται).

Το έψαχνα τώρα με το iPad 3 που δεν πήρε και αυτό Airdrop για αντίστοιχο λόγο. (Έχει ΒΤ 4.0 αλλά δεν έχει το άλλο chip).

#11756   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/06/2014 - 10:43

Χρήση μπαταρίας samsung s4

Σε αλλα κινητά που είχα δεν υπήρχε τόση καλή απόδοση

Attached File  Screenshot_2014-06-22-11-31-34.png   218.2KB   45 downloads                     Attached File  Screenshot_2014-06-22-11-44-38.png   312.95KB   45 downloads                

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 22/06/2014 - 10:45.

#11757   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/06/2014 - 12:03

Μπααα λίγο δύσκολα γιατί τον επόμενο μήνα θα βγει το καινούριο Nexus ή Silver. Βέβαια πότε μην λες ποτέ! Το 4,7" είναι μικρό αλλά το 5,5"......

Όταν δεις το "ιδανικό" θα δεις πραγματικό innovation και φυσικά θα αλλάξεις γνώμη..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#11758   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/06/2014 - 12:40

Λέω 3 γιατι αν θεωρήσουμε ότι αυτή τη στιγμή τα νέα features του iOS 8 είναι όσα είδαμε , και το νέο iPhone δεν πάρει κάτι super duper ουάου , ένα άτομο με ένα iPhone 5 μπορεί να βγάλει αξιοπρεπέστατα άλλον ενα χρόνο έχοντας όλα τα καλά του iOS 8 σε συνδιασμό με άλλες μηλοσυσκευές.

Το μονο αρνητικό των συσκευών android όπως έχω πει, είναι ότι σε βάζουν στο τρυπάκι να τις πειράζεις και να παίζεις συνέχεια μαζί τους, ενώ πάντα θα υπάρχει μια συσκευή που θα θες να αποκτήσεις γιατι θεωρητικά θα είναι καλύτερη από αυτή που έχεις στα χέρια σου τη δεδομένη στιγμή.

Αυτά τα λίγα. Ήθελα να πω καπου τον πόνο μου και βρήκα εδώ :P

Αυτό δεν ισχύει. Το ότι μια συσκευή παλιώνει είναι για να έχουμε να λέμε στα φόρουμ. Ο αδελφός μου έχει ακόμα το S2 (4 χρόνια τώρα), κάνοντας τη σοφή επιλογή να μην κάνει update (Samsung...) και είναι ακόμα με την 2.3. Δεν παίρνει τηλέφωνο; Δεν μπορεί να δει τα zipαρισμένα Excel που του στέλνουν; Δεν μπορεί να δει βίντεο στο YouTube; Δεν μπορεί να ακούσει μουσική; Δεν μπορεί να δει facebook; Δεν έχει κανονικά exchange λογαριασμό; Δεν μπορεί να βγάλει φωτογραφίες; Ή έχει κανείς την εντύπωση ότι σε χρήση το δικό μου κρατάει πολύ περισσότερο (1080 δεν ήθελα; ). Κι όλα αυτά ταχύτατα και χωρίς πολλά κομπιάσματα.
Θα μου πεις δεν έχει ανιχνευτές κίνησης, μετρητές παλμών, τελευταία έκδοση λογισμικού, τετραπύρηνα θηρία, τεράστιες οθόνες με ακόμα πιο τεράστιες αναλύσεις και δεκάδες ΜΡ. Αν αυτά κρίνουν την παλαίωση μιας συσκευής τότε μάλλον εμείς σκεφτόμαστε λάθος.
Εκτός από τον ψυχολογικο τομέα (του να πάρει κάτι καινούριο) και τα δεκάδες σημάδια που μάζεψε με τα χρόνια, δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει.
Υ. Γ. Μετά από 4 χρόνια βρήκαμε προχθές ότι η προσθήκη μενού χρήσης ίντερνετ ήταν το πρώτο πράγμα που του έλειψε, αφού ήθελε μια εφαρμογή μέτρησης εμπιστοσύνης (για κάποιο λόγο το 3g watchdog τα φούσκωνε πολύ).

Τελευταία επεξεργασία από: bouss, 22/06/2014 - 12:44.

#11759   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2014 - 12:46

Αυτό δεν ισχύει. Το ότι μια συσκευή παλιώνει είναι για να έχουμε να λέμε στα φόρουμ. Ο αδελφός μου έχει ακόμα το S2 (4 χρόνια τώρα), κάνοντας τη σοφή επιλογή να μην κάνει update (Samsung...) και είναι ακόμα με την 2.3. Δεν παίρνει τηλέφωνο; Δεν μπορεί να δει τα zipαρισμένα Excel που του στέλνουν; Δεν μπορεί να δει βίντεο στο YouTube; Δεν μπορεί να ακούσει μουσική; Δεν μπορεί να δει facebook; Δεν έχει κανονικά exchange λογαριασμό; Δεν μπορεί να βγάλει φωτογραφίες; Ή έχει κανείς την εντύπωση ότι σε χρήση το δικό μου κρατάει πολύ περισσότερο (1080 δεν ήθελα ;). Κι όλα αυτά ταχύτατα και χωρίς πολλά κομπιάσματα.
Εκτός από τον ψυχολογικο τομέα (του να πάρει κάτι καινούριο) και τα δεκάδες σημάδια που μάζεψε με τα χρόνια, δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει.
Υ. Γ. Μετά από 4 χρόνια βρήκαμε προχθές ότι η προσθήκη μενού χρήσης ίντερνετ ήταν το πρώτο πράγμα που του έλειψε, αφού ήθελε μια εφαρμογή μέτρησης εμπιστοσύνης (για κάποιο λόγο το 3g watchdog τα φούσκωνε πολύ).

Ισχύει δυστυχώς. Πόσα νέα features έχει πάρει το S2 από όλα αυτά που δίνει η Google και η Sammy στο android.

Καλώς ή κακώς το 99% των Android συσκευών είναι ξεπερασμένες πριν καν κυκλοφορίσουν και αυτό γιατί ο κόσμος κυνηγάει specs και τίποταα άλλο.

Όταν θα βγει το Ν4 με τον SD805 ήδη θα υπάρχει διαθέσιμος ο SD810 ή ο SD815. Αρα θα είναι ξεπερασμένο.

Ναι , τα βασικά τα κάνεις και με ένα iPhone 3Gs που κλείνει 5ετία πια... Το θέμα είναι οτι μια συσκευή 2 ετίας θα πάρει τα τελευταία features ΠΛΗΡΩΣ όταν το S3 παλεύει για να πάρει μια 4.4.2

EDIT : Και για knox στο S3 ουτε λογος. Μπορεί να το βλέπουμε σαν αρνητικο την ύπαρξη του KNOX αλλά δεν παύει να είναι κάτι βασικό για πολλούς.

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 22/06/2014 - 12:48.

#11760   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/06/2014 - 13:02

Ισχύει δυστυχώς. Πόσα νέα features έχει πάρει το S2 από όλα αυτά που δίνει η Google και η Sammy στο android.

Καλώς ή κακώς το 99% των Android συσκευών είναι ξεπερασμένες πριν καν κυκλοφορίσουν και αυτό γιατί ο κόσμος κυνηγάει specs και τίποταα άλλο.

Όταν θα βγει το Ν4 με τον SD805 ήδη θα υπάρχει διαθέσιμος ο SD810 ή ο SD815. Αρα θα είναι ξεπερασμένο.

Ναι , τα βασικά τα κάνεις και με ένα iPhone 3Gs που κλείνει 5ετία πια... Το θέμα είναι οτι μια συσκευή 2 ετίας θα πάρει τα τελευταία features ΠΛΗΡΩΣ όταν το S3 παλεύει για να πάρει μια 4.4.2

EDIT : Και για knox στο S3 ουτε λογος. Μπορεί να το βλέπουμε σαν αρνητικο την ύπαρξη του KNOX αλλά δεν παύει να είναι κάτι βασικό για πολλούς.

Κι έρχομαι εγώ αφελώς και σε ρωτάω; Ποια features; Οι συσκευές μας είναι σαν τους υπολογιστές. Όσο οι εφαρμογές τρέχουν πρακτικά δε σου λείπει τίποτα. Και το S2 τρέχει τα πάντα αφού ακόμα η 2.3 τρέχει σε πολλές συσκευές.
Πιάνοντας το στα χέρια μου απλά καταλαβαίνω ότι εκτός από χαρακτηριστικά που αποτελούν το υγρό όνειρο των θιασωτών των φόρουμ (κι εγώ μέσα), πρακτικά έχουμε κάνει λίγα βήματα εμπρός και κυρίως προσπαθούμε να θρέψουμε οθόνες και αναλύσεις που μεγαλώνουν χωρίς πρακτικό λόγο. Στο μοναδικό παράδειγμα που δεν ακολουθείται αυτό, στο L90 φίλου με "παλιά ανάλυση" αλλά καινούρια μπαταρία, ειλικρινά με πιάνει ντροπή που έδωσα την 700αρα, αφού κάνουμε τα ίδια με τη διαφορά ότι ο φίλος πιάνει 6 ώρες οθόνη με 3 μέρες αναμονή για πλάκα. Εμένα όμως είναι 1080 (κέρδισα...).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 29

0 μέλη, 29 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες