Κανεις δεν ειναι φανατικος, ολοι λιγο πολυ ασχολουμαστε με την τεχνολογια αφου γουσταρουμε, γι αυτο κ βρισκομαστε εδω.. θα συμφωνησω για την σαβουρα, προσωπικα ο, τι δεν χρησιμοποιω το εχω σβησει.. αλλα επισης προσφερει τα καλυτερα χαρακτηριστικα απο τις αλλες εταιριες πανω στις συσκευες της, ειδικα στην σειρα note.. το pure android προσωπικα δεν μου αρεσει, ειναι εντελως γυμνο.. το hardware παιζει τον ρολο του, κ αλλο τοσο παιζει κ το software φυσικα... το οτι θα κανει πωλησεις ειναι σιγουρο, δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακες συσκευες, προς θεου.. απλα ο καθενας εχει τα προσωπικα του γουστα...Εγώ δεν είμαι φανατικός κάποιας ετερειας ούτε ειδημωνας .... Αφού το λες μάλλον έτσι θα ειναι ...
Πάντως εγω ξέρω ότι η Σάμμυ κ η κάθε Σάμμυ έχουν φτάσει σε σημείο να καταστρέψουν το ανδροιδ το bloat aware ειναι τραγικό .... Αν η μηλιά δώσει καλύτερη μπαταρία κ 4,7 οθόνη να δεις που θα γίνει χαμός στις πωλήσεις .....τώρα τι να το κάνω το hardware ;αυτό ειναι για εντυπωσιασμό. κ με το ios 8 η μηλιά κάνει βήματα κ μου αρέσει που κλέβει πράγματα από το ανδροιδ ....
Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 23/06/2014 - 15:25.