Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#11851   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 23/06/2014 - 15:24

Εγώ δεν είμαι φανατικός κάποιας ετερειας ούτε ειδημωνας .... Αφού το λες μάλλον έτσι θα ειναι ...
Πάντως εγω ξέρω ότι η Σάμμυ κ η κάθε Σάμμυ έχουν φτάσει σε σημείο να καταστρέψουν το ανδροιδ το bloat aware ειναι τραγικό .... Αν η μηλιά δώσει καλύτερη μπαταρία κ 4,7 οθόνη να δεις που θα γίνει χαμός στις πωλήσεις .....τώρα τι να το κάνω το hardware ;αυτό ειναι για εντυπωσιασμό. κ με το ios 8 η μηλιά κάνει βήματα κ μου αρέσει που κλέβει πράγματα από το ανδροιδ ....

Κανεις δεν ειναι φανατικος, ολοι λιγο πολυ ασχολουμαστε με την τεχνολογια αφου γουσταρουμε, γι αυτο κ βρισκομαστε εδω.. θα συμφωνησω για την σαβουρα, προσωπικα ο, τι δεν χρησιμοποιω το εχω σβησει.. αλλα επισης προσφερει τα καλυτερα χαρακτηριστικα απο τις αλλες εταιριες πανω στις συσκευες της, ειδικα στην σειρα note.. το pure android προσωπικα δεν μου αρεσει, ειναι εντελως γυμνο.. το hardware παιζει τον ρολο του, κ αλλο τοσο παιζει κ το software φυσικα... το οτι θα κανει πωλησεις ειναι σιγουρο, δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακες συσκευες, προς θεου.. απλα ο καθενας εχει τα προσωπικα του γουστα...

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 23/06/2014 - 15:25

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#11852   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 23/06/2014 - 15:29

Κανεις δεν ειναι φανατικος, ολοι λιγο πολυ ασχολουμαστε με την τεχνολογια αφου γουσταρουμε, γι αυτο κ βρισκομαστε εδω.. θα συμφωνησω για την σαβουρα, προσωπικα ο, τι δεν χρησιμοποιω το εχω σβησει.. αλλα επισης προσφερει τα καλυτερα χαρακτηριστικα απο τις αλλες εταιριες πανω στις συσκευες της, ειδικα στην σειρα note.. το pure android προσωπικα δεν μου αρεσει, ειναι εντελως γυμνο.. το hardware παιζει τον ρολο του, κ αλλο τοσο παιζει κ το software φυσικα... το οτι θα κανει πωλησεις ειναι σιγουρο, δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακες συσκευες, προς θεου.. απλα ο καθενας εχει τα προσωπικα του γουστα...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ....

#11853   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/06/2014 - 17:36

Εγώ δεν είμαι φανατικός κάποιας ετερειας ούτε ειδημωνας .... Αφού το λες μάλλον έτσι θα ειναι ...
Πάντως εγω ξέρω ότι η Σάμμυ κ η κάθε Σάμμυ έχουν φτάσει σε σημείο να καταστρέψουν το ανδροιδ το bloat aware ειναι τραγικό .... Αν η μηλιά δώσει καλύτερη μπαταρία κ 4,7 οθόνη να δεις που θα γίνει χαμός στις πωλήσεις .....τώρα τι να το κάνω το hardware ;αυτό ειναι για εντυπωσιασμό. κ με το ios 8 η μηλιά κάνει βήματα κ μου αρέσει που κλέβει πράγματα από το ανδροιδ ....

Εγώ πάντως είμαι μάλλον ο μοναδικός ανάποδος που σκέφτομαι να πάρω ένα iphone τώρα που ακόμα είναι τηλέφωνο και πριν γίνει καράβι χωρίς πανί.

#11854   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2014 - 21:09

Εγώ πάντως είμαι μάλλον ο μοναδικός ανάποδος που σκέφτομαι να πάρω ένα iphone τώρα που ακόμα είναι τηλέφωνο και πριν γίνει καράβι χωρίς πανί.

Εσυ για Μ8 εισαι μιας κ σου αρεσει η HTC. Δεν χρειαζεσαι κατι αλλο πιστευω... το επεξεργαστηκα κ απο εναν φιλο που το εχει, ειναι παρα πολυ καλο.. και τρελη υποστηριξη μεσω xda, εχει ολοκληρες roms που πειραζεις τα παντα χωρις καν να χρησιμοποιησεις xposed

#11855   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2014 - 21:33

Εσυ για Μ8 εισαι μιας κ σου αρεσει η HTC. Δεν χρειαζεσαι κατι αλλο πιστευω... το επεξεργαστηκα κ απο εναν φιλο που το εχει, ειναι παρα πολυ καλο.. και τρελη υποστηριξη μεσω xda, εχει ολοκληρες roms που πειραζεις τα παντα χωρις καν να χρησιμοποιησεις xposed

Τι να το κανείς αν ειναι να χάσεις την εγγύηση .....

#11856   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2014 - 21:36

Δεν χανεις την εγγυηση νομιζω, υπαρχουν αναφορες οτι εχουν παει χρηστες στο service με ξεκλειδωτο bootloader και τους τα περασαν απο εγγυηση.. νομιζω τον επαναφερεις τον bootloader παλι.. αλλα ειναι κ πως το βλεπει ο καθενας, εμενα και τα 3 Note 3 που περασαν ολα ξεπαρθενιαστηκαν και εγραψε ο knox κ δεν χρειαστηκα καμια εγγυηση.. αν χρειαστει κατι θα το φτιαξω απο την στιγμη που αυτη την συσκευη γουσταρω και εχω, θα πληρωσω κ το τιμημα.. προσωπικη αποψη...

#11857   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2014 - 21:38

Δεν χανεις την εγγυηση νομιζω, υπαρχουν αναφορες οτι εχουν παει χρηστες στο service με ξεκλειδωτο bootloader και τους τα περασαν απο εγγυηση.. νομιζω τον επαναφερεις τον bootloader παλι.. αλλα ειναι κ πως το βλεπει ο καθενας, εμενα και τα 3 Note 3 που περασαν ολα ξεπαρθενιαστηκαν και εγραψε ο knox κ δεν χρειαστηκα καμια εγγυηση.. αν χρειαστει κατι θα το φτιαξω απο την στιγμη που αυτη την συσκευη γουσταρω και εχω, θα πληρωσω κ το τιμημα.. προσωπικη αποψη...

Επιλογή σου ειναι το πονταρισμα στο να μην παει κάτι καλά....

#11858   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/06/2014 - 21:44

Για να ζηλέψεις έχω ενα παλιό κινητό  πιο " τηλέφωνο"  και δεν εχει πανί αλλα είναι σκρι σκραφ!

Συνημμένο αρχείο  20140623_202322.0001.jpg   13,73KB   40 λήψεις

#11859   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 23/06/2014 - 23:28

Δεν χάνεις εγγύηση μιας και μπορείς άνετα να κανεις relock bootloader όπως επίσης και να γυρίσεις απο S-off σε S-on πέντε λεπτα υπόθεση και για τα δυο.(βέβαια εγω ακομη με s-on ειμαι μιας και δεν χρειάστηκα s-off πουθενά.)

#11860   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 01:33

Δεν χάνεις εγγύηση μιας και μπορείς άνετα να κανεις relock bootloader όπως επίσης και να γυρίσεις απο S-off σε S-on πέντε λεπτα υπόθεση και για τα δυο.(βέβαια εγω ακομη με s-on ειμαι μιας και δεν χρειάστηκα s-off πουθενά.)

Μπαμπη σε τρεχω ασχημα

Συνημμένο αρχείο  uploadfromtaptalk1403566410317.jpg   104,45KB   40 λήψεις

#11861   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 08:43

attachicon.gifScreenshot_2014-06-23-12-41-49.pngΤο κάνει το iPhone Αυτό

Αυτο θες;Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1403592158.834200.jpg   123,42KB   40 λήψεις
Να σε προκαλέσω και εγω;

#11862   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 08:43

Σου κανα και το tapatalk μαυρο

#11863   dominator

dominator