Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#11881   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 24/06/2014 - 16:45

εγω το εχω native! out of the box!

σχολειο ανδροιδ φαν

Some good points. Apple is good as seamlessly integrating things so
users don't have to do any figuring out how to make things work. I'm
sure some Android devs will figure out how to add interactive
notifications within a few days, so that'll be cool.

εμπενα να διαβασω για τ ιοσ 8 και στα σχολεια απο κατω εβλεπα μονο ανδροιδ φανς να κραζουν και εβγενα, ειχε καταντησει αηδια! μετα ειδα αυτο το ανδροιδ φορουμ ειδα τι παιζει και απλα γελασα!
τρεχετε να κραξετε την αππλε σε οτι και αν κανει! σαν εχει γινει εμμονη ιδεα που δεν κοιτατε πριν κραξετε αν εσεις το εχετε η οχι!

εφοσον λοιπον το ανδροιδ τα κανει ολα γιατι παρακαλανε οι αντικειμενηκοι χρηστες σας να σκευτει η γγογλε ενα τροπο να τα βαλει>

Κατ'αρχην εγω προσωπικα δεν εκραξα καμια apple, το οτι χρησιμοποιω αλλη πλατφορμα δεν σημαινει οτι μισω την apple.. κατα δευτερον, ρωτα τους ιδιους τους χρηστες για ποιο λογο τα γραψανε αυτα, εμενα δεν μου λειπει αυτο το feature γιατι οταν θελω το εχω, αμ δεν θελω το δινω δρομο και τελος.. μην θεωρεις πρωτοτυπια κατι που υπαρχει εδω κ χρονια στο android και εσεις δεν το εχετε ακομα.. δεν με νοιαζει αν θα ειναι 3rd party app ή οχι.. και τα multiwindows ειναι χαρακτηριστικο των samsung συσκευων, πλεον μεσω 3rd party apps μπορει να μπει σε ολες τις συσκευες.. τωρα με το split screen που ενσωματωνει η apple δηλαδη θα μας πεις οτι καποιος με lg, nexus, sony συσκευη αντιγραφει την apple? Τα σκεφτεσαι σοβαρα αυτα που λες?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#11882   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 16:48

Χίλια like στον Valsami!
Και όχι γιατί γουστάρουμε και οι δύο Apple, αλλά πολύ απλά για τα προαναφερθέντα.
Με 3rd party apps και 4th party(?) jailbroken apps, κάνει παπάδες και το iPhone. Μόνο οι ίντσες λείπουν προς το παρόν.

Και για τον File Manager που γκρινιάζουν πολλοί, υπάρχουν χίλιοι δυο που σε αφήνουν να κάνεις ότι θέλεις. Εντός εφαρμογής όμως. Και μια χαρά συνδέονται με Clouds. Αν και περισσεύει και αυτό σιγά σιγά με την έλευση του iOS8

Κανει τρελους παπαδες με jb, τωρα σας δωσανε στην ios 7, 9 μηνες μετα, ενω σε λιγο βγαινει ios8.. δηλαδη 3 μηνες τον χρονο κανεις παπαδες.. χωρια το battery drain με jb συσκευη και τα ξαφνικα restore.. αυτα δεν παιζουν ρολο να φανταστω, λεπτομερειες

#11883   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/06/2014 - 16:50

Κατ'αρχην εγω προσωπικα δεν εκραξα καμια apple, το οτι χρησιμοποιω αλλη πλατφορμα δεν σημαινει οτι μισω την apple.. κατα δευτερον, ρωτα τους ιδιους τους χρηστες για ποιο λογο τα γραψανε αυτα, εμενα δεν μου λειπει αυτο το feature γιατι οταν θελω το εχω, αμ δεν θελω το δινω δρομο και τελος.. μην θεωρεις πρωτοτυπια κατι που υπαρχει εδω κ χρονια στο android και εσεις δεν το εχετε ακομα.. δεν με νοιαζει αν θα ειναι 3rd party app ή οχι.. και τα multiwindows ειναι χαρακτηριστικο των samsung συσκευων, πλεον μεσω 3rd party apps μπορει να μπει σε ολες τις συσκευες.. τωρα με το split screen που ενσωματωνει η apple δηλαδη θα μας πεις οτι καποιος με lg, nexus, sony συσκευη αντιγραφει την apple? Τα σκεφτεσαι σοβαρα αυτα που λες?

πρωτα απο ολα δεν τα λεω σε σενα στεφανε, δεν ειπα οτι διαβασα διο σου ποστ! απλα με σενα συζηταω, και δυζηταω με σενα γιατι εχεις γνωσεις! αν δεν ειχες θα σε προσπερναγα! και κανεις και καλο τρολλινγ σαν εμενα αρα ειναι και πιο ενδιαφερον.

οσο για το split screen ειναι χρησημο στο ipad αν θελει ας το κλεψει! και κραχτε θα εχετε δικιο

τωρα το ιοσ 8 ειχε πραγματα που δεν εχει κανενας μεχρι στιγμης και πρεπει να το παραδεχτουμε

extensions! για μενα καμια πλατφορμα δεν το εχει... αν διαβασεσ σωστα πλεον απο μια εφαρμογη θα μπορεις να ανοιγεις το ui μιας αλλης χωρις καν να την ανοιξεις! θα κανεις τις αλαγες και θα το σωζεις αμεσως!  κανενα os δεν το εχει αυτο.

οταν η αππλε ειπε extensibilty και ειπε ενα κοματι οτι ειναι το 3rd party keyboard ολοι ειπαν χαχαχαχα το εχουμε στο ανδροιδ

κανεις δεν ειπε τιποτα για το πανω κοματι! δεν συμφερε....

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#11884   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 16:56

πρωτα απο ολα δεν τα λεω σε σενα στεφανε, δεν ειπα οτι διαβασα διο σου ποστ! απλα με σενα συζηταω, και δυζηταω με σενα γιατι εχεις γνωσεις! αν δεν ειχες θα σε προσπερναγα! και κανεις και καλο τρολλινγ σαν εμενα αρα ειναι και πιο ενδιαφερον.

οσο για το split screen ειναι χρησημο στο ipad αν θελει ας το κλεψει! και κραχτε θα εχετε δικιο
τωρα το ιοσ 8 ειχε πραγματα που δεν εχει κανενας μεχρι στιγμης και πρεπει να το παραδεχτουμε

extensions! για μενα καμια πλατφορμα δεν το εχει... αν διαβασεσ σωστα πλεον απο μια εφαρμογη θα μπορεις να ανοιγεις το ui μιας αλλης χωρις καν να την ανοιξεις! θα κανεις τις αλαγες και θα το σωζεις αμεσως! κανενα os δεν το εχει αυτο.

οταν η αππλε ειπε extensibilty και ειπε ενα κοματι οτι ειναι το 3rd party keyboard ολοι ειπαν χαχαχαχα το εχουμε στο ανδροιδ
κανεις δεν ειπε τιποτα για το πανω κοματι! δεν συμφερε....

Δεν το ξερω το extensions, να μην σου πω ψεμματα.. θα το δω στην πραξη και θα σου πω.. το θεμα δεν ειναι ρε φιλε αν τα 3rd party apps ειναι κλεμμενη ιδεα.. το θεμα ειναι οτι τετοιες μικρολεπτομερειες επρεπε να υπαρχουν απο καιρο.. και στο software, αλλα και στο hardware, τα συζητησαμε κ χτες περι οθονων και ιστοριες.. ειναι δυνατον μια εταιρια σαν την apple να σου δινει τωρα δυνατοτητα επιλογης πληκτρολογιων ή full hd οθονη? Απαραδεκτο.. αυτο ειναι το θεμα για εμενα.. οχι οτι δεν μπορουν, πλεον ολες οι μεγαλες εταιριες μπορουν να κανουν τα παντα.. απλα ειναι κολλημενα μυαλα, εμενα αυτη ειναι η ενσταση μου.. οχι ποιος θα βγαλει κατι πρωτος.. αλλιως επρεπε ολοι να κυκλοφορουμε με εκεινα τα σανιδια τα motorolla με την κεραια αυτοκινητου.. καταλαβαινεις τι θελω να πω?

#11885   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/06/2014 - 17:01

Δεν το ξερω το extensions, να μην σου πω ψεμματα.. θα το δω στην πραξη και θα σου πω.. το θεμα δεν ειναι ρε φιλε αν τα 3rd party apps ειναι κλεμμενη ιδεα.. το θεμα ειναι οτι τετοιες μικρολεπτομερειες επρεπε να υπαρχουν απο καιρο.. και στο software, αλλα και στο hardware, τα συζητησαμε κ χτες περι οθονων και ιστοριες.. ειναι δυνατον μια εταιρια σαν την apple να σου δινει τωρα δυνατοτητα επιλογης πληκτρολογιων ή full hd οθονη? Απαραδεκτο.. αυτο ειναι το θεμα για εμενα.. οχι οτι δεν μπορουν, πλεον ολες οι μεγαλες εταιριες μπορουν να κανουν τα παντα.. απλα ειναι κολλημενα μυαλα, εμενα αυτη ειναι η ενσταση μου.. οχι ποιος θα βγαλει κατι πρωτος.. αλλιως επρεπε ολοι να κυκλοφορουμε με εκεινα τα σανιδια τα motorolla με την κεραια αυτοκινητου.. καταλαβαινεις τι θελω να πω?

τα interactive notification υπαρχει σε jb tweak χρονια τωρα, γιατι να μην το πηρε απο εκει και να πηρε απο μια 3rd party εφαρμογη του ανδροιδ?

λες αυτες οι μικρολεπτομεριες επρεπε να υπαρχουν απο καιρο... μολις ειδαμε οτι κανενα os δεν τις ειχε μεχρι τωρα και ας ειναι μικρολεπτομεριες!

μια χαρα hd ειναι η οθονη, το οτι δεν ειναι σε προτυπα οθονης desktop δεν σημαινει οτι δεν παιζει hd αρχεια.

θα δεις οτι και τωρα θα μεγαλωσουν και τα πιξελ παλι θα ειναι καπως παραξενα ωστε να συμβδηζουν με την αναλογια τις οθονης! αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα τρεχουν κανονικα τα παντα. και ο κινηματογραφος σε 24p ειναι η οθονη του δεν σημαινει οτι η τηλεωραση σε hd δεν παιζει τελεια

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#11886   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 24/06/2014 - 17:02

Κανει τρελους παπαδες με jb, τωρα σας δωσανε στην ios 7, 9 μηνες μετα, ενω σε λιγο βγαινει ios8.. δηλαδη 3 μηνες τον χρονο κανεις παπαδες.. χωρια το battery drain με jb συσκευη και τα ξαφνικα restore.. αυτα δεν παιζουν ρολο να φανταστω, λεπτομερειες

Κοίτα,
για να το πάρω λίγο πιο σοβαρά.
Ήταν χαρακτηριστικό που υπήρχε σε εφαρμογές του android και όχι στο ίδιο το android. Άρα η Apple το αντέγραψε από τα 3rd party apps κα όχι από το android. Ένας χρήστης Android δικαιούται να πει ότι το έχει εδώ και χρόνια, αλλά όχι out of the box.
Όταν ήρθε η 2η του Ιούνη, δεν είπαμε ότι δεν το θελουμε επειδή το έχουν άλλοι. Καλώς αντέγραψε τις τρίτες εφαρμογές που υπάρχουν στο open source Android και το έδωσε με την πιο σωστή υλοποίηση που μπορεί η Apple να σκεφτεί σύμφωνα με τα δικά της δεδομένα.
Αντίστοιχα υπάρχουν λειτουργίες που κάνει το iOS σε πρώτο χρόνο και αυτά τα χαρακτηριστικά τα παίρνουν άλλοι και τα μεταποιούν και εξελίσσουν με τον δικό τους τρόπο. Ολικό backup. Ολικό restore. Unified inbox. Find my iPhone. Wipe out my iPhone.
Καλό θα ειναι να τα έχει και το Android κάποια στιγμή και όχι η εφαρμογή τάδε που θέλει δικαιώματα root.

Όσον αφορά το jailbreak, επειδή παρακολουθώ χωρίς να εμπλέκομαι, υπάρχουν χρήστες που μένουν στο iPhone μόνο με JB και φυσικά δεν αναβαθμίζουν αν δεν υπάρχει exploit.
Επιλογή είναι να έχεις μία "σπασμένη" συσκευή που όμως υστερεί σε άλλα.

#11887   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 24/06/2014 - 17:09

Ότι έχουν τα μυαλά και τη δύναμη να το κάνουν, τα έχουν.
Αλλά ειναι εταιρείες και κοιτούν και το οικονομικό συμφέρον.
Θα κοιτάξουν πως να συνδέσουν το νέο χαρακτηριστικό με το μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο κέρδος. Αν δώσουν απλόχερα system tweaks χωρις να έχουν ελέγξει τίποτα, θα γυρίσουμε εμείς οι πιο πιστοί και θα τους κράξουμε ότι κρασάρει το τάδε πληκτρολόγιο και το τάδε θέμα.

Κάτι που έχω αντιληφθεί τελευταία και δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί εδώ μέσα, είναι ότι στις γερές και ασφαλείς βάσεις που χτίστηκε το iOS μέχρι τώρα, μπορούν να προστεθούν ένα ένα όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το android τα πέταξε από την πρώτη στιγμή για να διαφοροποιηθεί από το iOS. Και φυσικά τελευταία ακούμε πόσο κλειδώνει η Google.

#11888   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 17:18

Κοίτα,
για να το πάρω λίγο πιο σοβαρά.
Ήταν χαρακτηριστικό που υπήρχε σε εφαρμογές του android και όχι στο ίδιο το android. Άρα η Apple το αντέγραψε από τα 3rd party apps κα όχι από το android. Ένας χρήστης Android δικαιούται να πει ότι το έχει εδώ και χρόνια, αλλά όχι out of the box.
Όταν ήρθε η 2η του Ιούνη, δεν είπαμε ότι δεν το θελουμε επειδή το έχουν άλλοι. Καλώς αντέγραψε τις τρίτες εφαρμογές που υπάρχουν στο open source Android και το έδωσε με την πιο σωστή υλοποίηση που μπορεί η Apple να σκεφτεί σύμφωνα με τα δικά της δεδομένα.
Αντίστοιχα υπάρχουν λειτουργίες που κάνει το iOS σε πρώτο χρόνο και αυτά τα χαρακτηριστικά τα παίρνουν άλλοι και τα μεταποιούν και εξελίσσουν με τον δικό τους τρόπο. Ολικό backup. Ολικό restore. Unified inbox. Find my iPhone. Wipe out my iPhone.
Καλό θα ειναι να τα έχει και το Android κάποια στιγμή και όχι η εφαρμογή τάδε που θέλει δικαιώματα root.

Όσον αφορά το jailbreak, επειδή παρακολουθώ χωρίς να εμπλέκομαι, υπάρχουν χρήστες που μένουν στο iPhone μόνο με JB και φυσικά δεν αναβαθμίζουν αν δεν υπάρχει exploit.
Επιλογή είναι να έχεις μία "σπασμένη" συσκευή που όμως υστερεί σε άλλα.

Ότι έχουν τα μυαλά και τη δύναμη να το κάνουν, τα έχουν.
Αλλά ειναι εταιρείες και κοιτούν και το οικονομικό συμφέρον.
Θα κοιτάξουν πως να συνδέσουν το νέο χαρακτηριστικό με το μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο κέρδος. Αν δώσουν απλόχερα system tweaks χωρις να έχουν ελέγξει τίποτα, θα γυρίσουμε εμείς οι πιο πιστοί και θα τους κράξουμε ότι κρασάρει το τάδε πληκτρολόγιο και το τάδε θέμα.

Κάτι που έχω αντιληφθεί τελευταία και δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί εδώ μέσα, είναι ότι στις γερές και ασφαλείς βάσεις που χτίστηκε το iOS μέχρι τώρα, μπορούν να προστεθούν ένα ένα όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το android τα πέταξε από την πρώτη στιγμή για να διαφοροποιηθεί από το iOS. Και φυσικά τελευταία ακούμε πόσο κλειδώνει η Google.

Ολικο backup, restore, find my phone υπαρχουν χωρις να χρειαζονται root και στο android φιλε μου. Και ολα αυτα που συλλεγει η apple για να τα υλοποιησει καλα οπως λες, ειναι μια χαρα υλοποιημενα στο android, εγω προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα με καμια εφαρμογη, ποτε δεν ειχα.. αν ακους μεσα στα forums για κρασσαρισματα και ιστοριες, ειναι απο χρηστες που εκαναν root και χαθηκανε μεσα στις custom roms και του kernels, φλασαρανε χωρις καν να ξερουν τι κανουν και το εκαναν το συστημα μεσα μπ@@@@@λο.. οσων αφορα τους χρηστες που μενουν με jb συσκευες και δεν αναβαθμιζουν, δεν μπορουν μετα να βγαινουν στα φορουμς και να λενε οτι το android εχει defragmentation... συμφωνεις?

#11889   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/06/2014 - 17:19

Xaxa τι διαβαζω θεε μου απο ασχετους με jb
Οτι πεις οτι πεις

#11890   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 17:24

τα interactive notification υπαρχει σε jb tweak χρονια τωρα, γιατι να μην το πηρε απο εκει και να πηρε απο μια 3rd party εφαρμογη του ανδροιδ?

λες αυτες οι μικρολεπτομεριες επρεπε να υπαρχουν απο καιρο... μολις ειδαμε οτι κανενα os δεν τις ειχε μεχρι τωρα και ας ειναι μικρολεπτομεριες!

μια χαρα hd ειναι η οθονη, το οτι δεν ειναι σε προτυπα οθονης desktop δεν σημαινει οτι δεν παιζει hd αρχεια.
θα δεις οτι και τωρα θα μεγαλωσουν και τα πιξελ παλι θα ειναι καπως παραξενα ωστε να συμβδηζουν με την αναλογια τις οθονης! αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα τρεχουν κανονικα τα παντα. και ο κινηματογραφος σε 24p ειναι η οθονη του δεν σημαινει οτι η τηλεωραση σε hd δεν παιζει τελεια

Ποιες μικρολεπτομερειες δεν ειχε κανενα os, την εναλλαγη πληκτρολογιων, τις χειροκινητες επιλογες στην εφαρμογη της καμερας και τις πολλαπλες δυνατοτητες αλα whatsapp στα web μηνυματα? Εισαι σιγουρος?
Hd αρχεια μπορει να παιζεις, αλλα τα παιζεις στην αναλυση που εχεις, κανει downscale για να στα παιξει.. γιατι υποστηριζεις μεχρι 640p. Αρα καμια σχεση.. και η τηλεοραση για να παιξει σε hd μια 24p ταινια θα υποστει την απαραιτητη συμπιεση, αρα καμια σχεση με την αυθεντικη συμπιεση του αρχειου.. μπορει η διαφορα να μην ειναι τοσο εμφανης, θα συμφωνησω.. αλλο κομματι αυτο.. οπως επισης με αφορμη την χτεσινη μας συζητηση αν το iphone τρεξει ενα game στα 65 fps και μια android συσκευη στα 60 εσυ δεν θα καταλαβεις καμια διαφορα γιατι το ματι σου αντιλαμβανεται μεχρι 50fps.. αλλα θα βγειτε κ θα πειτε οτι στο iphone το game τρεχει πιο smooth.. καταλαβαινεις γιατι εξαπτομαι μετα και σχολιαζω...

#11891   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 17:26

Xaxa τι διαβαζω θεε μου απο ασχετους με jb
Οτι πεις οτι πεις

Ειχαμε κ εμεις jailbroken συσκευη.. αν εχεις μεσα 3 tweaks ναι, δεν θα εχεις κανενα προβλημα.. δεν αξιζει κ τον κοπο για το jb βεβαια.. αρα ασχετος εισαι εσυ οπως καταλαβαινεις που δεν εχεις δοκιμασει αλλη πλατφορμα κ δεν μπορεις να αντιληφθεις τα μειονεκτηματα της δικης σου πλατφορμας..

#11892   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 17:28

Εγω δε θα καταλαβω ποτε γιατι τοσο επιμονη να πισουμε πιο λειτουργικο ειναι το καλυτερο και πιο εχει τα καλυτερα! Τι να πω αν και φαν του ios ευτυχως που υπαρχει το android και wimdows....

#11893   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 17:31

Εγω δε θα καταλαβω ποτε γιατι τοσο επιμονη να πισουμε πιο λειτουργικο ειναι το καλυτερο και πιο εχει τα καλυτερα! Τι να πω αν και φαν του ios ευτυχως που υπαρχει το android και wimdows....

Αν το λες για μενα, καμια εμμονη.. εγω φωναζω τοσα χρονια οτι η cpu και η gpu στα iphone μαμανε σε αντιθεση με αλλους που λενε οτι εχει το μισο hardware απο android συσκευες.. ή οτι οι εφαρμογες ειναι καλυτερα γραμμενες στο ios.. ολα εχουν τα καλα τους κ τα κακα τους... ετσι παει

#11894   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 17:38

Οχι στεφο γενικα το λεω εχω διαβασει και αλλα post σου γενικα το λεω τωρα για jb στο δικο μου 5αρι εχω αυτα και βαζω βγαζω ολη την ωρα βέβαια οτι και να μου συμβει πιστεύω μπορω να το διορθωσω χωρις restore

Packages

69 Blue iOS7 - 1.1
69 Blue iOS7 Animated Clock iWidget - 1.0
69 Blue iOS7 Wallpapers - 1.0
7-zip (POSIX) - 4.57-3p
78 - 1.0
Able v2 - 1.0
Activator - 1.8.4~beta13
Advent Pro Font - 1.0
afc2add - 1.01
AfterOS - 1.0.2
AfterOS Wallpapers iP5 - 5s - 1.0
Alkaline - 1.3
Anique - 1.0.3
AppCake - 4.52
AppInfo - 1.6.2
Apple Dynamic Wall - 1.0
Apple logo Alkaline Battery - 2.0
AppList - 1.5.8~beta1
AppShape - 2.0~beta8-3
AppShape Translations - 1.0.3
AppSync for iOS 7.0+ - 4.0-2
APR (/usr/lib) - 1.3.3-2
APT 0.6 Transitional - 1:0-23
APT 0.7 (apt-key) - 0.7.25.3-3
APT 0.7 Strict - 0.7.25.3-8
APT 0.7 Strict (lib) - 0.7.25.3-13
Assistive Touch Flipswitch - 0.0.1-2
Audio Recorder - 0.4-62
Aura - 1.4
Auxo 2 (iOS 7) - 1.2.1
Away C - 1.0
Base Structure - 1-4
Berkeley DB - 4.6.21-4p
BetterNC7 - 1.1.0
BigBoss Icon Set - 1.0
Bite7 Light (Remix) - 1.0.2
biteSMS - 8.2k
Bourne-Again SHell - 4.0.17-13
Bridge - 1.1.5
BYA Repo Icons - 2.1.6
BytaFont 2 - 2.1.4
bzip2 - 1.0.5-7
C7 Battery Color Alkaline - 1.4
Calendar Pro for NotificationCenter - 1.4-1
CallBar - 2.3-480
Canopy for iOS 7 - 3.0-41
Cardo Font - 1.0
CCMeters - 1.2.1-1
CCToggles - 0.2.1
Clear for ProWidgets - 1.0-1
Collision - 2.0.1
Collision Dark - 1.0.3
Color Keyboard for iOS 7 - 1.4.0-1
Comfortaa Font - 1.1
Coner - 1.01
Copic - 3.3
Core Utilities - 8.12-12p
Core Utilities (/bin) - 8.12-7p
Currency ProWidget - 1.0.1-1
CustomWidgetIcons - 1.1
Cydia Installer - 1.1.12
Cydia Substrate - 0.9.5001
Cydia Translations - 1.1.12
Dark Theme for Couria - 1.0.1
Darwin Tools - 1-4
Debian Packager - 1.14.25-9
Debian Utilities - 3.3.3ubuntu1-1p
Diff Utilities - 2.8.1-6
diskdev-cmds - 421.7-4
Dock - 2.2.8-2
Dots For Alkaline - 1.1
Eclipse - 1.2.1-1
Elite 7 - 1.8
Elite 7 Wallpapers - 0.1
Erica Utilities - 1:0.4.2
evasi0n 7.x Untether - 0.3
Fancy - 1.2.0
file-cmds - 220.7-3
Find Utilities - 4.2.33-6
Flex 2 - 1.928k-fix
Flipswitch - 1.0.3
FreeRam7 - 0.0.1-45
FUEL ColorKeyboard - 1.2
GNU Privacy Guard - 1.4.8-4
GRAND LS 24H 5/5C/5S - 1.0.0
grep - 2.5.4-3
Gridlock 2.0 - 2.0.5
GroovyLock - 1.0.2
GUI-GPG-SEC - 1.5-21
gUICache for CCToggles - 0.1-3
gzip - 1.6-7
HYI Repo Icons - 8.0.1
iCleaner Pro - 7.2.0~beta8
IconBundles - 0.1-3
IconSupport - 1.9.4-1
iFile - 2.0.1-1
iOS 7 WiFi-Carrier 'DOT' - 2.2
iOS Firmware - 7.0.4
iPhone Firmware (/sbin) - 0-1
Jaku - 1.5.9.1
Jura Font - 1.0
libAppShape - 2.1.2-3
libhide - 2.4.1-1
libobjcipc - 1.0.0-17
Live Battery Indicator iOS 7 - 2.6-1
LocalIAPStore - 1.4-1
LS Chr0nos Design Pack iOs7 - 1.0
LZMA Utils - 4.32.7-4
MultiIconMover+ - 2.3.0
Native7 CarbonFiber for biteSMS - 1.0
Native7 FT Theme for biteSMS - 1.0.1
NC Date Customizer - 1.0-1
NCAgenda - 1.1.0-2k
NCWeather - 1.1.1-1
New Curses - 5.7-13
No Bubbles Theme for Couria - 1.0.0
NoAdStoreOpen - 0.0.1-3
NoVoiceMail - 1.0-32
Open Sans Light Font - 1.0
Original Fonts iOS 7.x - 1.1
PAM (Apple) - 32.1-3
PAM Modules - 36.1-4
pcre - 8.30-5p
pincrush - 0.9.2-1
Play Font - 1.0
PredictiveKeyboard - 2.5-2
PreferenceLoader - 2.2.2
Profile Directory - 0-2
ProTube - 1.9.6
ProWidgets - 1.0.1
readline - 6.0-7
Reboot Flipswitch - 1.0.1
RecordMyScreen (Tweak) - 3.1-4
Reset-Safari Flipswitch - 1.0.3
RingMasker - 3.3
Roboto Font - 1.2
Roboto Light Font - 1.0
RocketBootstrap - 1.0.2~rc1
Safe Mode Flipswitch - 0.9
sed - 4.1.5-7
shell-cmds - 118-6
Simplicity LS - 1.0.2
Simply iOS7 - 1.0
Soft Remix for iOS 7 - 1.6
springPage - 0.0.9-4
Springtomize 3 - iOS 7 - 1.1.1-2
Statusbar CS (Wifi and Signal) - 1.0
Statusbar CS Battery for Alkaline - Translated - 1.2-1
Stickerlicious HD - 1.2
Substrate Safe Mode - 0.9.4000
SubtleLock (iOS 7) - 2.0b3-1
Surrogate (GroovyLock) - 1.0
SwipeSelection Pro - 0.9.2-1
system-cmds - 433.4-12
Tape Archive - 1.19-8
ToneEnabler - 0.0.1-33
Translate ProWidget - 1.0.1-1
Ubuntu Light Font - 1.1
Ubuntu Mono Font - 1.0
UIKit Tools - 1.1.8
Universal Video Downloader - 1.1.1
UnlimTones - 4.8.2
unrar - 3.6.8-2p
unzip - 5.52-5p
VectrOS - 1.4
VideoPane - 1.1.3
VoiceChanger - 0.3-1
Volume+ - 0.2-3
vWallpaper 2 for iOS7/ARMV7/ARM64 - 0.2.0-14
WeeLoader - 1.2-1
WeeTrackData7 for Notification Center - 1.1.1
WiFi Booster - 2.0
WiFi Passwords - 2.0.2
WiFi2Me - 2.9
WinterBoard - 0.9.3915
WiPi - 1.3-2
Yiggivoo Font - 1.0
YouTube no Ads/HQ3G - 1.1-4
zip - 2.32-5p

Από το iPhone μου

#11895   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 17:40

Μπορει να ειμαι ασχετος απο android και windows αλλα ευτυχως δε τα κραζω το αντιθετο βεβαια ευτυχως που υπαρχουν και αυτα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 31

0 μέλη, 31 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες