εγω το εχω native! out of the box!
σχολειο ανδροιδ φαν
Some good points. Apple is good as seamlessly integrating things so
users don't have to do any figuring out how to make things work. I'm
sure some Android devs will figure out how to add interactive
notifications within a few days, so that'll be cool.
εμπενα να διαβασω για τ ιοσ 8 και στα σχολεια απο κατω εβλεπα μονο ανδροιδ φανς να κραζουν και εβγενα, ειχε καταντησει αηδια! μετα ειδα αυτο το ανδροιδ φορουμ ειδα τι παιζει και απλα γελασα!
τρεχετε να κραξετε την αππλε σε οτι και αν κανει! σαν εχει γινει εμμονη ιδεα που δεν κοιτατε πριν κραξετε αν εσεις το εχετε η οχι!
εφοσον λοιπον το ανδροιδ τα κανει ολα γιατι παρακαλανε οι αντικειμενηκοι χρηστες σας να σκευτει η γγογλε ενα τροπο να τα βαλει>
Κατ'αρχην εγω προσωπικα δεν εκραξα καμια apple, το οτι χρησιμοποιω αλλη πλατφορμα δεν σημαινει οτι μισω την apple.. κατα δευτερον, ρωτα τους ιδιους τους χρηστες για ποιο λογο τα γραψανε αυτα, εμενα δεν μου λειπει αυτο το feature γιατι οταν θελω το εχω, αμ δεν θελω το δινω δρομο και τελος.. μην θεωρεις πρωτοτυπια κατι που υπαρχει εδω κ χρονια στο android και εσεις δεν το εχετε ακομα.. δεν με νοιαζει αν θα ειναι 3rd party app ή οχι.. και τα multiwindows ειναι χαρακτηριστικο των samsung συσκευων, πλεον μεσω 3rd party apps μπορει να μπει σε ολες τις συσκευες.. τωρα με το split screen που ενσωματωνει η apple δηλαδη θα μας πεις οτι καποιος με lg, nexus, sony συσκευη αντιγραφει την apple? Τα σκεφτεσαι σοβαρα αυτα που λες?