Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#11956   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 28/06/2014 - 07:58

Καλημέρα. Θέλω βοήθεια από χρήστη g2.
Αυτή την συρόμενη ταπετσαρία στην αρχική οθόνη, πως γίνεται να την έχω σταθερή?
Έψαξα τα πάντα και δεν το βρίσκω, ή μήπως δεν γίνεται?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#11957   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 28/06/2014 - 09:06

Για δοκιμασε μεσα στις ρυθμισεις στην κατηγορια "αρχικη οθονη" μηπως υπαρχει επιλογη να μην γινεται κυλιση στην ταπετσαρια

#11958   AntonisSP

AntonisSP

iPH User

• 119 μηνύματα
  • Twitter:@Antonis_Sp
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/06/2014 - 09:14

Εξαρτάται με πιο πρόγραμμα κάνεις crop την φωτογραφία όταν την σετάρεις για αρχική οθόνη.

Παρατεταμένο πάτημα στην αρχική οθόνη -> Ταπετσαρία -> Αλμπουμ -> διαλέγεις την φώτο -> περικοπή εικόνας (όχι περικοπή φωτογραφίας) -> έχει επιλογή πάνω αν θα είναι ίδια ταπετσαρία σε όλες τις οθόνες ή αν θα γίνεται κύλιση.

#11959   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 28/06/2014 - 12:17

Καλημέρα σε όλους ,τελείως πληροφοριακά  σε Nexus 5 η Android L developer preview παρόλο που είναι σε Alpha , απλα ΣΠΕΡΝΕΙ.Έχει να δώσει πολύ πόνο φέτος η Google μετά τις Ανακοινώσεις-παρουσιάσεις που έκανε στο  Ι/Ο. Please Stay tuned.

#11960   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 28/06/2014 - 12:41

Εξαρτάται με πιο πρόγραμμα κάνεις crop την φωτογραφία όταν την σετάρεις για αρχική οθόνη.
Παρατεταμένο πάτημα στην αρχική οθόνη -> Ταπετσαρία -> Αλμπουμ -> διαλέγεις την φώτο -> περικοπή εικόνας (όχι περικοπή φωτογραφίας) -> έχει επιλογή πάνω αν θα είναι ίδια ταπετσαρία σε όλες τις οθόνες ή αν θα γίνεται κύλιση.

Ναι γίνεται όπως λες, αλλά μόνο όταν επιλέξεις το άλμπουμ.
Όταν επιλέγεις τις φωτογραφίες από το Google+ δεν στην δίνει την δυνατότητα να είναι σταθερή και όχι κυλιόμενη.

#11961   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 28/06/2014 - 13:26

Καλημέρα σε όλους ,τελείως πληροφοριακά σε Nexus 5 η Android L developer preview παρόλο που είναι σε Alpha , απλα ΣΠΕΡΝΕΙ.Έχει να δώσει πολύ πόνο φέτος η Google μετά τις Ανακοινώσεις-παρουσιάσεις που έκανε στο Ι/Ο. Please Stay tuned.

Κάνεις λάθος δεν είναι καν alpha 😁! Φαντάσου πως θα είναι όταν πλέον θα είναι έτοιμη! Άσε σκέφτομαι να ξανά πάρω Ν5 μόνο και μόνο για την L, αλλά μάλλον θα κάνω υπομονή μέχρι το επόμενο (ούτε μήνα δεν έχω το Μ8).

#11962   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2014 - 13:34

Κάνεις λάθος δεν είναι καν alpha 😁! Φαντάσου πως θα είναι όταν πλέον θα είναι έτοιμη! Άσε σκέφτομαι να ξανά πάρω Ν5 μόνο και μόνο για την L, αλλά μάλλον θα κάνω υπομονή μέχρι το επόμενο (ούτε μήνα δεν έχω το Μ8).

Παρε ενα για δευτερο ρε μπαμπη.. το development με το nexus, τα υπολοιπα με το Μ8

#11963   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 28/06/2014 - 13:41

Παρε ενα για δευτερο ρε μπαμπη.. το development με το nexus, τα υπολοιπα με το Μ8

Ψάχνω για κόκκινο 😀! Αν βρω σε καλή τιμή θα πάρω ένα να έχω.....

#11964   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/06/2014 - 14:15

Παίδες μια πληροφορία όποιος μπορεί να μου πεί. Εχω αγοράσει το s4 ι9506 , το ίδιο θέλει να το αγοράσει ένας φίλος γνωρίζει κανείς ποιο κατάστημα το πουλάει ακόμα?

#11965   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2014 - 14:20

Ψάχνω για κόκκινο 😀! Αν βρω σε καλή τιμή θα πάρω ένα να έχω.....

Ενα βρηκα μονο εγω

http://stechi.skrout...cf-e0029ccf2924

#11966   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 28/06/2014 - 14:27

Καλημέρα σε όλους ,τελείως πληροφοριακά  σε Nexus 5 η Android L developer preview παρόλο που είναι σε Alpha , απλα ΣΠΕΡΝΕΙ.Έχει να δώσει πολύ πόνο φέτος η Google μετά τις Ανακοινώσεις-παρουσιάσεις που έκανε στο  Ι/Ο. Please Stay tuned.

Απο αποψη performance και resource utilization η πικρη αληθεια ειναι οτι το Android δεν εχει φτασει ακομη το σημειο που η Apple και το iOS βρισκονταν 4 χρονια πριν ... Για να δουμε αν θα το καταφερουν με το L ... ollipop !

#11967   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2014 - 15:20

Απο αποψη performance και resource utilization η πικρη αληθεια ειναι οτι το Android δεν εχει φτασει ακομη το σημειο που η Apple και το iOS βρισκονταν 4 χρονια πριν ... Για να δουμε αν θα το καταφερουν με το L ... ollipop !

και με το art ta πρώτα bench έδειχναν οτι ειναι κοντά στο 8-10% πάνω. Βέβαια ακόμα ήταν σε προίκα στάδιο. Τωρα να δουμε τι εκαναν. Βέβαια το κακο ειναι οτι η εφαρμογή τρώει ερισσοτερη μνημη και θέλει κ μεγαλύτερο αποθηκευτηκο χορο. Όποτε ενα βήμα μπρος και ενα βήμα πίσω.

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 28/06/2014 - 15:21

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#11968   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2014 - 15:24

Ρε παιδιά θα μου πει κάποιος να ξέρω, ενσωματώθηκε το Knox της Samsung στο android l? τι ήταν αυτή η αναφορά για το Knox?

#11969   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2014 - 15:31

Ρε παιδιά θα μου πει κάποιος να ξέρω, ενσωματώθηκε το Knox της Samsung στο android l? τι ήταν αυτή η αναφορά για το Knox?

ακμα δεν έχουν ξεκαθαρησει. Αλλα απο οτι φανερά θα εχει τα καλά του στοιχεία και οχι μετρητες

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#11970   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 28/06/2014 - 16:29

και με το art ta πρώτα bench έδειχναν οτι ειναι κοντά στο 8-10% πάνω. Βέβαια ακόμα ήταν σε προίκα στάδιο. Τωρα να δουμε τι εκαναν. Βέβαια το κακο ειναι οτι η εφαρμογή τρώει ερισσοτερη μνημη και θέλει κ μεγαλύτερο αποθηκευτηκο χορο. Όποτε ενα βήμα μπρος και ενα βήμα πίσω.

Τα ελεγα εδω πολυ πριν πρωτοδουν ολοι εδω μεσα την λεξη ART !! Το ελεγα χρονια πριν οτι το προβλημα του android και η νουμερο ενα λαθος επιλογη απο την google εχει ονομα : Dalvik !

Μου λεγανε, ξερεις, το android εχει πραγματικο multitasking και κανει χιλια πραγματα ταυτοχρονα και κανει render σε full HD και για αυτο ειναι αργο και ολα αυτα που αγαπησαμε απο τα fandroid. Επιβεβαιωθηκα οταν η Google αρχισε να μιλαει για το νεο φανταστικο runtime ART και τωρα που με την L που στελνει το Dalvik εκει που του αξιζει (στα μπουρμπατα).

Το ART (η ακριβεστερα οτιδηποτε δεν ειναι VM και τρεχει πραγματικο native κωδικα ) επρεπε να υπαρχει  απο την αρχη ... Δεν βαριεσαι . Τα fandroid πανυγηριζουν που αποκτησαν τωρα αυτο που η Apple εχει απο την πρωτη μερα...

Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι για να κρατησουν backwards compatibility το ART περιεχει ακομη μεσοβεζικα πραγματα και καταστασεις που αν γινονταν στο iOS θα γελουσε καθε πικραμένος. Ενεργοποιησα πριν απο λιγο το ART στην 4.4.4 στο S4 για να δω αν εχει βελτιωθει ... Πρωτο boot με το ART (αυτο στο οποιο γινονται recompile τα apps σε native) πηρε 18 λεπτα !!! Και δεν εχω τιποτε εγκατεστημενο απο εφαρμογες στο τηλ. (μονο το wordament) ! Χωνουν στα μουτρα των end users αυτο που θα επρεπε να γινεται στα μηχανηματα των developers !! Ασε που η διαφορα δεν ειναι μεγαλη. Οπως λες, ειναι εκει κοντα στο 10% ... 

Το android (και μιλαω για το λειτουργικο αυστηρα οχι για τις εφαρμογες της Google) ειναι πραγματικα σκουπιδαριο !!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες